La France (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haha, Otilia tocmai vrusei io sa te corectez si sa-ti zic ca tu esti calificata si agrementata nu ca fransoaz care n-are nici una nici alta, d'aia pot io sa o platesc cu SMIC ca altfeeeel...imi seca bugetul de tot!
Si noi tot la photoways sau pixdiscount facem pozele (sunt tot aia, o Marie cu doua palarii)
Abushor, hai ca acuma intelesei mai bine, pai nu se compara metropola NY, oportunitatile si cosmopolismul ei cu oraselul Aix. Cati locuitori sunteti acolo? atinge suta de mii? Pai asta e altceva, nu tine de tzara in care esti ci de marimea orasului, si io am stat vreo 6 luni in Tours la inceput si nu am stiut cum sa-mi iau campii mai repede de acolo.
cait, sunt salarii de 3000€, cum nu, si nu trebe neaparat sa fii 'cadre supérior', ajunge un cadru mediu. In Paris, un informatician cu ceva experienta (nu multa, 3-5 ani) atata are.
Acu, avand in vedere situl pe care-l dete Mik, cred ca trebe sa le cer neaparat o marire ca vazui ca ma cam exploateaza astia
Marox, da, ai dreptate cu Parisul, sunt constienta de asta, e si unul din motivele pentru care nu ma dau dusa de aici desi Alain s-ar duce mai spre sud (daca nu chiar in Corsica la ai lui). Tu ce mai faci? nu te-am mai vazut demult.
koki, www.evreux.fr/portail/portail.php" target="_blank">Evreux e la vreo 100km de Paris, ajungi si cu TER-ul (tren regional), faci cam 1h30.

Gata, nu mai stiu ce sa zic.
Decat ca o sa mergem probabil in Corsica intre 13 iulie si 30 iulie. Deci o sa trecem prin sud p'acolo odata pe 14-15 iulie si la intoarcere, undeva intre 28-30 iulie. Care mai sunteti disponibili si doritori de un ricard inscreti-va d'acu (abushoru s-a anuntat deja)
la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by doruletz

haha, Otilia tocmai vrusei io sa te corectez si sa-ti zic ca tu esti calificata si agrementata nu ca fransoaz care n-are nici una nici alta, d'aia pot io sa o platesc cu SMIC ca altfeeeel...

Altfel o plateai cu 2,50€ la ora, ca pe mine! Hihi, Smic pe 3! Mai bine, nu?

Hihi, abushor, n-am eu agremente cite cereri... Is astia zgirciti rau cu agrementele (eu am doua mari si late). Si apoi stau si cam departisor... (doar asa, sa-mi dai pruncu' de tot ;))
Si tocmai am inceput sa visez si io acuma la ce bine mi-ar sade cu 3000€ pe luna...
La naiba, oare ce as putea face? Stiu sa cint frumos si am si-o diploma, oare ce formation as putea face sa lucrez si io-n informatica si sa devin cadru mediu sau superior cu 3000€? (dar sa fiu sigura ca gasesc si de lucru, intr-un domeniu cu cautare...)
Sau sa scot un disc de aur, de platina ceva si sa devin miliardara (nu ma sponsorizati si pe mine?)
Hai c-am luat-o razna rau! Caldura asta e di vina.

Edit: doruletzule, io ti-am zis bine ai venit si pupici lu' gepetutza cea crestina? Sau am uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pai asta ziceam ca la asemenea salarii trebuie sa fii la Paris sau in orase mari ca aici, la Toulon un informatician cu 5 ani experienta abia are 1500.Eu una m-am sperait si ce salarii mici au in banci..Sudul e scump dar ca salarii e in urma rau de tot..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Doruleatzo ma pricepui si tu-n sfarsit.

Otilia doar atat 2.50? Ioi aici 3.88 +taxa zilnica...

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Otilia ce frumoase floricici!!super pozele!
Io nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci, as spune sa incepi prin a te muta intr-un oras mare da' stiu ca e usor de zis ...
Multumim de urari si la Adélita!

PS avem si noi poze calde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Midineata,
Venii si io aseara, rupta dupa doua zile de stage intr-o scoala la 100 km distanta de casa, chitita sa ma relaxez nitel cu voi. Intru pe dc si ce-mi vad ochii? Salarii de 3000 de euroi Dapa cum v-am mai spus, vai de pacatele mele!
In plus, ajung acasa si strig pisica, si-o strig, si-o strig, si-o strig si pauza
Disparuta-n ceata de nu se stie cand Astept cat astept si plec prin cartier, deh, ce sa fac si eu? Am intrat pe sub toate masinile de prin toate parcarile urbei (ce noroc pe noi ca nu stam in fo metropola), m-am pupat cu toate maidanezele dornice sa se bage-n seama, distractie mare pe capul meu, da' mamzela mea tot pauza Am stat cu toate usile si obloanele desferecate pana la miezul noptii, m-am jelit de mama focului, consortu' culpabiliza in alta camera, circ de circ. Ma hotarasc intr-un final sa inchid si fix la 12 noaptea, cu codita fluturanda, vagaboanda familiei! Lesinata de foame, evident! Asa, acum ca v-am parat-o, ma simt mult mai bine Da' derulez filmu' la rece si-mi imaginez ca am oferit un spectacol pe cinste
Cait, na ca ma bag si io in vorba, parerea mea nu e ca salariile pt ai de muncesc sunt mici, ci alocatiile si alte cele pt ai de nu muncesc sunt cam marisoare, ca sa ma iesprim asa Repet, parerea mea
Ce salarii sunt in banci?
Ce-am aflat eu: un asistent social are in jur de 1300-1500, plus cecurile de restaurant, plus un megaconcediu, plus nu mai stiu ce. Si nu-i de neglijat nici faptul ca saptamana de lucru are 35 de ore fix!
Acu' ce sa zic, ma uit in jur, oamenii parca n-ar fi chiar asa nemultumiti de cat castiga, dar e drept ca eu sunt o natura mai poeticoasa si poate ca nu fac priza 24 din 24 cu partea gri a vietii. Ori poate ca nici ei nu vorbesc asa mult despre latura asta mai putin stralucitoare.
Lulu, rezultatele le am la sfarsitul lunii, da' putem sa bem si cu anticipatie, dau un rand
Doruletz, trece-ne si pe noi pe lista de-ntalneli! Al meu sot fu foarte incantat cand l-am anuntat ca urmeaza sa ne-ntalnim cu Alexuta, da' cica data intalnelii ar fi cam aproximativa Va duceti in contzed cu vaporasu' ?
Mirunda, tu ai dreptate cu holul! Noi asa intram, din curte in salon, e ca la nebuni Iar etajul ne este foaaaarte "util" ca depozit de lucruri-inutile-pe-care-astept-momentul-sa-fiu-singura-acasa-si-sa-le-arunc (sa nu ma spuneti lu' consortu', ca oricum el nu mai stie ce-i acolo, ca n-a mai urcat pe scara aia fara balustrada de-o mie de ani)
Io acu' vazui ce m-am intins, boala grea si limbarita asta
Nu mai stau, trec la smotru, ca la noi se vede ca n-am fost acasa doua zile...
Va la gramada da' ma gandesc la fiecare-n parte sa va iasa pasientele cum va pohteste inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Iaca ca-ti spui eu salarii in banci..Cu un Bac+2, 5 ani experienta 1500 si asta ca e pe bune cu seful daca nu mama 1300 max..E drept ca o gramada de zile libere, RTT-uri dar pe mine nu ma prea incalzesc astea..daca n-ai cu ce sa profiti stai si privesti soarele si marea..Unde am auzit ca se castiga mai bine e prin imobilier daca reusesti sa vinzi, etc sau daca esti intr-o zona mai di lux..Cam astai coasta noastra cea mareata..Va las ca ma pregatesc si eu de munci sezoniere..
Va

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Maria, pune pisica sa faca un test.

Dac vorbiti de intilneli : eu plec in Bretagne pentru vacanta de vara (2 saptamini) si tre' sa ma duc la Antibes pentru o conferinta, asta in luna septembrie.

Doru, ti-am vazut fetita : pare o papusica dulce si cuminte.

Promit sa-mi fac si eu timp de pus poze.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

[quote]Originally posted by cait

Iaca ca-ti spui eu salarii in banci..Cu un Bac+2, 5 ani experienta 1500 si asta ca e pe bune cu seful daca nu mama 1300 max..

Da' cu un bac+5? Intreb si io...

Aurasule, tu cum mai stai cu examenele? Vino repede ca tre sa dai de baut
He he, Mik, mamzel Carbone e sterilizata Cica asta-i politica refugiilor de pe-aici, iti dau animalutu', da' esti obligat sa-l sterilizezi cand si unde-ti spun ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour la toata lumea!!
Iaca si eu pe aici,ca saptamina asta sint in stage la o Maison de Retraite !!Incep in fiecare zi la 6:30!!!!Sint chiauna,abia astept sa ma intorc la scoala!!
Maria,spune-i lui Carbone ca o pirasc lui Peper!!!Hi hi!!!
Cam atit deocamdata ,ma duc sa trag un pui de somn si poate mai intru mai pe seara!
Pupici

Mergi la inceput