Informatii despre Baile 1 Mai.
Am vrea sa mergem intr-un week-end cu bb cu tot la Baile 1 Mai. Nu la Felix caci am inteles ca acolo e mai aglomerat.
Are cineva informatii despre statiune? A fost cineva pe acolo? Eventual cei care stau in Oradea? Ne-ar interesa informatii legate de cazare, daca ne poate recomanda cineva o pensiune unde ne-am putea caza. Sa fie curat, frumos si bineinteles nu prea scump.
Multumesc.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Raspunsuri
CRIXIA spune:
Recomand cazare la pensiune! Nu cred sa se fi schimbat prea mult la unitatile "de stat" din 2000 incoace!
mihaela_s spune:
Uite aici o lista cu pensiuni: http://www.pensiuni-vile.ro/lista_spatii.php?localitate=Baile%201%20Mai
noi mergem ds laa 1 Mai, dar n-am ramas peste noapte. Mama a fost anul trecut, a stat la o pensiune, la cristian sau chrisland, nu mai tin minte, dar a fost multumita de conditii. Puteti locui si in felix, nu e departe de 1 Mai, dar hotelurile sunt mai scumpe. Precis gasesti si in felix pensiuni, incearca cu google.
Concediu placut!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
ramonzca79 spune:
quote:
Initial creeata de mandyksch
Am vrea sa mergem intr-un week-end cu bb cu tot la Baile 1 Mai. Nu la Felix caci am inteles ca acolo e mai aglomerat.
Are cineva informatii despre statiune? A fost cineva pe acolo? Eventual cei care stau in Oradea? Ne-ar interesa informatii legate de cazare, daca ne poate recomanda cineva o pensiune unde ne-am putea caza. Sa fie curat, frumos si bineinteles nu prea scump.
Multumesc.
helloooo..eu locuiesc in oradea...
statiunea Baile 1 mai este situata intre Oradea si Felix..mie personal, nu-mi place in 1 mai decat strandul....dupa parerea mea este cel mai fain din zona( ma refer la strandul mare de la intrare in statiune pt ca mai este si strandul cu valuri)...intr-adevar este liniste dar nu se compara cu Felix-ul...daca mergeti cu masina e ok...pt ca puteti merge in Felix sa va plimbati (lacul cu nuferi, padurice..etc)
nu vreau sa te dezamagesc ..este parere personala...in felix, in cursul saptamanii nu este f f multa lume ..doar in week-end....dar atunci este si in 1 mai....so...
daca te mai pot ajuta cu ceva.....
ramosss
mandyksch spune:
Multumesc pt. raspunsuri.
Noi am merge intr-un week-end prelungit si multa lume care a fost la Felix ne-a spus ca e f. aglomerat, din cauza asta ne gandisem la 1 Mai. Am tras concluzia ca pana la urma la Felix e mai bine, nu? Adica sunt mai multe obiective de vizitat, mai multe locuri de cazare, e mai frumos, nu?
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by mandyksch
Noi am merge intr-un week-end prelungit si multa lume care a fost la Felix ne-a spus ca e f. aglomerat, din cauza asta ne gandisem la 1 Mai. Am tras concluzia ca pana la urma la Felix e mai bine, nu? Adica sunt mai multe obiective de vizitat, mai multe locuri de cazare, e mai frumos, nu?
categoric!!!te vei convinge cand vei veni!!!eu sunt in oradea de cca 1,5 ani ...deci nu sunt crescuta aici ca sa fiu "satula" si sa vb doar asa.....ci ca si vizitator iti spun ca e mult mai fain in felix...o sa caut si niste poze sa-ti trimit...ti-am spus doar ca in 1 mai e fain strandul ...e f mare si are multe piscine mici.....dar si strandul "felix" e fain..si apollo....
ramosss
nuschu spune:
quote:
Originally posted by mandyksch
mandyksch, oricum daca mergeti cu masina sunt foarte aproape cele doua... Dar e drept, e aglomerat, mai ales de oameni in varsta, in special la hotelurile mai noi - gen Termal.
La 1 Mai e mai putin aglomerat pt ca hotelurile "clasice" sunt intr-o stare proasta. Dar sunt ceva pensiuni si un hotel nou-nout, am aflat de existenta lui asta-toamna.
Eu am stat la Felix, la hoteluri (Termal si Nufarul, la Nufarul e mai bine, ca e mai micut si mai linistit, poti avea camera spre parculet-terasa, ce e acolo).
W/e frumos !!
Pisica
mandyksch spune:
Multumesc tare mult pt. raspunsurile voastre. O sa mai studiem un pic si pe Net sa vedem ce gasim si apoi vom lua o decizie.