Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
Carmen_Marieta spune:
Jesia i-ti spun eu ca am nunta tot pe 17 iunie ca si tine si ca sa nu o mai disper pe Rallu: [u]AMR 18 zile pana la nunta[u].....
si eu am neste cosmaruri...mama-mama, sunt obosita....nu mai pot...
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Rallu spune:
Asa Carmen...nuuuu maaaa disperaaaaa...
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
ca sa nu o mai disper pe Rallu: [u]AMR 18 zile pana la nunta[u].....
Offf....
Edit: Carmen, daca-ti dau numarul meu de tel...imi trimiti si mie un SMS inainte de nunta "MAINE TE MARITI!" ?????
Cred ca m-ai baga in boala rau de tot.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Sabina V spune:
Sa ma laud si eu cu luna de miere...sau saptamana
http://www.expedia.com/pub/agent.dll?qscr=dspv&flag=l&itid=&itdx=&itty=&from=f&foop=0&hwrq=&htid=1315889&spsh=&spsi=&crti=4&nfla=1&mdpcid=21187-1.ExpediaHotelImages|+Hotel_ReviewText|+freesearch|+ROW&&zz=1148980874425&
trebuie sa bag tot carnatul ca altfel nu stiu.
Mai am 3 zile pana la nunta si eu stau linistita la servici....
poze
Carmen_Marieta spune:
Rallu nu iti trimit SMS.... ca probabil iti vor spune altii ca te mariti!!!!!
Poze diverse
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
krelia spune:
super misto!!
Tunisia, hai?
[ url = " linkul " ]aici scrii ce vrei sa apara sub link [ / url ]
F Important - sterge spatiile dintre caractere.....pt ca linkul sa poata deveni activ
Hai, la treaba!
...sau, da reply la mesajul meu si copiaza de la "[url= ....]pana la [/url]" (ca ti-am editat eu "carnatu'"
quote:
Originally posted by Sabina V
Sa ma laud si eu cu luna de miere...sau saptamana
www.expedia.com/pub/agent.dll?qscr=dspv&flag=l&itid=&itdx=&itty=&from=f&foop=0&hwrq=&htid=1315889&spsh=&spsi=&crti=4&nfla=1&mdpcid=21187-1.ExpediaHotelImages| Hotel_ReviewText| freesearch| ROW&&zz=1148980874425&" target="_blank">luna de miere
trebuie sa bag tot carnatul ca altfel nu stiu.
Mai am 3 zile pana la nunta si eu stau linistita la servici....
poze
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Sabina V spune:
sunt curioasa daca imi iasa
www.expedia.com/pub/agent.dll?qscr=dspv&flag=l&itid=&itdx=&itty=&from=f&foop=0&hwrq=&htid=1315889&spsh=&spsi=&crti=4&nfla=1&mdpcid=21187-1.ExpediaHotelImages" target="_blank">Luna de miere
poze
krelia spune:
mai incearca..ai linkul incomplet...
fratilor..tocmai am tras un ditamai sughitzu'..de mai auzit un birou intreg...si protocolu' care e intr-o intalnire....acu..mi-e si rusine sa ies din birou.....da..cascam si sughitam in acelasi timp...nici io nu mai stiam ce fac..
quote:
sunt curioasa daca imi iasa
www.expedia.com/pub/agent.dllqscr=dspv&flag=l&itid=&itdx=&itty=&from=f&foop=0&hwrq=&htid=1315889&spsh=&spsi=&crti=4&nfla=1&mdpcid=21187-" target="_blank">Luna de miere
poze
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ramonzca79 spune:
quote:
mi-a iesi
Merci Krelia
poze
sabina....pot sa intreb cam cat te-a costat biletul in luna de miere???curioasa daoar pt ca si noi am vrut in tunisia insa in august ne rupe de bani...
ramosss
voicu_bebi spune:
fetelor,voi ati si inceput sa visati vise din astea tipice...si eu am visat saptamana trecuta nu stiu cand acuma...visam ca era iunie si eram la restaurant dar altul decat cel la care dadusem avansul,al meu aranjam spreiat ,frezurat..eu necoafata,nemachiata,fara voal..doar rochia o aveam pe mine in picioare nu stiu daca aveam ceva...eram asa de crizata de ma intrebam "de ce e nunta in iunie,eu stiam ca avem nunta in august...oh god!!!"
dar si faza cu bocancii lui jesia a fost tare.
of fetele..voi mai aveti putin cele care aveti nunta in iunie...deja incep sa ma crizez..aseara mi-a zis maica-mea ca a gasit cu decoratii cu baloane 2 milioane cica reducere...si intr-o alta ordine de idei abia astept sa plecam in luna de miere...cred ca sunt unica care peaca in honeymun la Eforie nu?
Nunta noastra:19 august
Poze