Miresele anului 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
M&M spune:
Gata promit ca d emaine o iau de la capat!!!
V-am lasat fetelor!!!Multi pupicei si pe maine!!!
Am bilet la concert Tudor Gheorghe!!!!
dinora77 spune:
ma fetelor...cind ma uit cu cita sirguinta va-ti legat de pregatiri ma apuca plinsu...eu shi rochia de mireasa am sa mi-o cos in ultima saptamina...asta e shi el ...na...un pitic al meu ca cine ma pune sa-mi cos rochie...sunt de vinzare putine?Ei da eu vreau s-o cos!!!...sper sa iasa bine...ca de nu...
Krelia...cunoshti germana mai fata!!!???
ralu_trancu spune:
bine ca ai talent si te pricepi!! daca ma apucam eu.... vai de rokia mea!!!
quote:
Originally posted by dinora77
ma fetelor...cind ma uit cu cita sirguinta va-ti legat de pregatiri ma apuca plinsu...eu shi rochia de mireasa am sa mi-o cos in ultima saptamina...asta e shi el ...na...un pitic al meu ca cine ma pune sa-mi cos rochie...sunt de vinzare putine?Ei da eu vreau s-o cos!!!...sper sa iasa bine...ca de nu...
Krelia...cunoshti germana mai fata!!!???
Poze vechi si noi
Giova spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Gio... da la Marcolino la botez nu a participat si nasa?
Poze vechi si noi
Nasa e insarcinata si are rau de masina si in sarcina sunt interzise pilulele alea.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco
dinora77 spune:
Din pacate fals inteles...de fapt eu m-am exprimat greshit....nu mi-o cos ci mi-o coase croitoreasa...am o croitoreasa foarte buna...am incredere...Mi-a cusut rochia shi la cununia religioasa...pentru ca noi am facut un pic la neoamenii...ne-am cununat religios anul trecut in august...anul asta facem banchetul shi cununia civila....posibil a fost sa ne casatorim religios mai intii...am un alt prieten foarte bun preot care s-a indurat de noi pacatoshii!!!cu conditia ca dupa civila ii aratam cerificatul......Ce bine cu prietenii ashtia!!!
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by elaraquote:
Originally posted by Rexannequote:
Originally posted by elara
Buna, fetelor.
Eu nu am noutati....
Aaaa ba da... am dar e o veste neplacuta... (pt mine). Se pare ca nu-mi voi putea lua anul acesta concediu de odihna pana in luna octombrie...asa ca dupa nunta va trebui sa ma multumesc cu acele 5 zile pt casatorie.
Nici nu va imaginatzi probabil ce "bucuroasa" sunt.
Mai Elara, eu ti-am mai spus odata ca lucram la acelasi angajator...da nu m-ai crezut... Ceva cu...Raportul de tara???
Ps: am editat ca scrisem in mesajul tau...
Hai va pup
Da, mai...cu Raportul...
Mama lui.... de raport! Ingrasam porcul...
Vream sa ne integram.... ... In absolut... ca in UE nu stiu...
Nu-mi mai amintesc ca mi-ai spus ca avem acelasi anagajator, scuza-ma. Stau cam rau cu memoria de la o vreme... Toti colegii imi spun ca de la nunta mi se trage
O sa-ti scriu pe PM.
Oare obtzinem o derogare? Eu am de gand sa incerc... ca incercarea moarte nu are..poate-poate... Doar ce o sa-mi faca? Sa nu-mi aprobe? Doar nu ma impusca?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Am mai scris juma din mesajul asta o data, numai ca , atunci cand am vrut sa-l trimit, m-au sabotat astia cu netu' lor la servici!!!Rusine lor!
Elara, io zic sa ne ducem la Madam in audienta, si sa-i spunem: Fata, noi avem nunta!!Ma doare in cot de ordinu dumitale, ca deh, cu sau fara mine tot aia e...Da' ce sa mai spun, suntem un neam de heirupisti...
Si chestia asta cu floricelili e nasoala rau de tot...da' poate se mai linistesc apele pana in septembre...
Hai va pupicesc...
ooana spune:
quote:
Originally posted by dinora77
POate deschidem un forum aparte "Miresici fara luna de miere"...si eu sunt in oala voastra...imediat dupa nunta tre sa ma intorc in Germania la practica....deci suntem...Ooops...eu am intrat in discutii mai mult nepoftita!!!Sorry dar ma pling voua care cel putin aveti acelashi sentiment de pentru shefi...pupici!!!
...si EU...imediat dupa nunta plec in Germania...asa ca ADIO Hanymoon...lasa fetelor ca ne scoatem noi parleala!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
anamariame spune:
Bine v-am regasit!Pe mine nu ma mai tine nimeni minte probabil, cum e si firesc, nu am mai scris pe aici de nici eu nu mai tin minte cand, insa,de citit, tot v-am mai citit.Casa de piatra proaspetelor doamne, felicitari tutoror fetelor care au avansat cu pregatirile, eu stau rau de tot la capitolul asta.Am luat materialul pt rochita de civila, si viitorul consort si-a luat costum. Si...cam atat.Aaa, am facut comanda de invitatii, ca era cazul de-acuma, vine nunta peste noi. Le-am luat de la Bod Design, maine ajung, sunt ft curioasa cum arata.Nici macar verighete nu avem. Ce sa mai zic de rochie de mireasa...Cred ca in ajun o iau Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
dianette spune:
Imi pare rau ca nu am mai reusit sa va mai citesc ... totusi am intrat sa va spun ca am vazut azi la Tibco fantana de ciocolata de vanzare cu 4 milioane si ceva de lei. Acum pot sa ma duc la nani ca sunt moarta dupa ce am stat toata ziua la kidex si ne-am prezentat produsele . Spor la pregatiri in continuare!
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
ginutza2002 spune:
Fetelor am si eu o nelamurire!
Daca nasa ii ia miresei voalul si coronita impreuna cu asa-zisa basma mireasa ce tre sa ii ia nasei??
Si cine pune florile in piept dra de onoare sau mireasa?
Ps: nu am somn, normal daca-s bucuroasa ca mi-am luat rochita!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!