Miresele anului 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

ziceam ca mai clar de atat nu pot..da' iaca putui
Din fericire iaca acum am si eu "etire smile list" (ca io de obicei nu am nush de ce desi fol acelasi calc de mai mult de 1 an)... si pot sa arat ca rad cu gura pana la urechi.... de toate probl astea..

Greu cu tehnologia asta:
Reusii si io sa intru pe messengeru' de pe DC da' numa dupa ce-mi dadu Rallu' linku' pe msg yahoo
Ca la mine pe lista aia din stanga sus, dupa "cautare" sunt "donatorii" nu e nici un "messenger" desi sunt logata...

Cred ac are ceva cu mine personal forumul asta sau cu IP-ul meu Ceva voodoo si-mi pune betze in roate...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Mi-am luat rochita!!! Ieri Iar matzele au fost foarte incantate de ea... numai pe ea doreau sa doarma... deci, daca a trecut testul matzelor, inseamna ca e frumoasa

In alta ordine de idei, in privinta chat-ului sau messenger-ului, voi intrati pe forum folosind adresa www.desprecopii.com/forum. Incercati sa dati click pe link-ul ce va apare in mesaj cand lansati chat-ul sau messenger-ul, adica http://forum.desprecopii.com. Partea cu cookies se seteaza diferit in functie de browser-ul pe care il folositi. Pentru Internet Explorer se merge la Tools -> Internet Options -> Privacy -> slider-ul il mutati la cel mai de jos nivel. Pentru Mozilla se merge la Tools -> Options -> Privacy -> Cookies -> bifati optiunea Allow sites to set cookies. Cam asta ar fi... ar trebui sa mearga acum

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

daca nici de data asta nu mi-a reusit, imi astept consortu" el trebuie sa stie!!!

ai sters toooooooooooooooooot

cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Aoleeeeeu, pepe, vor=besti "chineza avansata", mama.

Da' ceva-ceva tot am inteles..
Deci ma mai loghez o data pe linkul pe care il dau ei cu http-ul ala...
Multzam de explicatii.

quote:
Originally posted by pepenash

Mi-am luat rochita!!! Ieri Iar matzele au fost foarte incantate de ea... numai pe ea doreau sa doarma... deci, daca a trecut testul matzelor, inseamna ca e frumoasa

In alta ordine de idei, in privinta chat-ului sau messenger-ului, voi intrati pe forum folosind adresa www.desprecopii.com/forum. Incercati sa dati click pe link-ul ce va apare in mesaj cand lansati chat-ul sau messenger-ul, adica http://forum.desprecopii.com. Partea cu cookies se seteaza diferit in functie de browser-ul pe care il folositi. Pentru Internet Explorer se merge la Tools -> Internet Options -> Privacy -> slider-ul il mutati la cel mai de jos nivel. Pentru Mozilla se merge la Tools -> Options -> Privacy -> Cookies -> bifati optiunea Allow sites to set cookies. Cam asta ar fi... ar trebui sa mearga acum

Pepenash over and out!

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

aaa si FELICITARI PENTRU ROCHITZA!!! Sa o porti fericita si sanatoasa!

ca era sa uit.

Pozeee????

cumparaturi pentru nunta

Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Cristina... scuze ca ... da esti cea mai tare de pana acum... saraca de tine cata lume ti-a explicat... gata te-ai lasat pagubasa?????

Pepe... felicitari pt rochitza... si noua nu ne arati nimic??

Bey... nu vrea nimeni flori de la mine??? Ieftine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor vreau si eu pe chat cu voi si nu reusesc imi vine sa ma !!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

NU m-am lasat pagubasa, doar ca a cedat computerul!!!
S-o fi saturat si el de mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Multumesc, multumesc Poze sper sa reusesc sa fac diseara... Oricum ii sunt datoare si Kreliei cu niste poze ale cufarului.
Trendulet, daca te apuci de cultivat orhidee, ti le cumpar eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

O ultima incercare.....pe ziua de azi, bineinteles!!!1

Mergi la inceput