Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 6
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
georgi, degeaba il am acasa ca e in convalescenta si mai si doarme:))))
alexa
Pai atunci te incadrezi la categoria "altele"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
georgi
dana, cu ce te epilezi? aaaa, te pregatesti pt deseara:)
alexa
Alinut sper ca nu te-ai suparat...Io din cate stiu emoticonul respectiv e "acru"( ) nu ala care scoate limba adica asta
Io am glumit.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Danelutza spune:
... ura a adormit capshunica mea, asta acum vreo doua ore, asha ca profitai si eu. Acuma s-a trezit urlind, i-am bagat tzitza in gura, a adormit la foc automat, s-a pus pe burtica si da-i la aghioase, asha ca am pus-o la loc in patutz sa pot scrie linistita, ca altfel o culeg de pe sub pat
Dana gata, terminat aranjatul... te-ai dat in mashinutze sa-tzi treaca emotiile sau sa te mai racoresti ?!
Alina nu fi trista si eu sint pe lista "altele", adica, calculator, bucatarie, altele, altele... Lasa ca recuperam noi cind sint recuperatzi ai nostri
Sunt_mamica uauuu, norocoasa fata ai, eu prefer s-o las cu pamperushul, deshi trage de el cu nadejde sa-l dea jos, nu vreau sa risc la spalat kk de peste tot. Dar tot a bagat ea intr-o zi degetzelele intr-unul cind ii schimbam pampersul. Adicatelea olecutza de noroc acolo tot o fi , daca are ca mamasa care n-a pipait nimic moale, e bine... Aaaaa, tigari pusesem eu dimineatza, dar nu vazushi tu, erau linga cafelutza calda
Elena si eu am momente cind simt viatza monotona, dar uite aici la fete casnicutze, imi descretzesc fruntea automat
Cami, Flavia a plecat la munte, ne onoreaza cu prezentza abia duminica viitoare.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
lasa mai Georgi ,ca o sa intru si eu in categoria celor cu barbati acasa.
colegu' meu e in vama la romani.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Danelutza,eu nu m-am dat in masinute. ma pastrez!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
eu am fost la tf. cu pretena mea din Spania.Mi-a spus ca pt. prima data in viata ei ii este rusine ca este romanca cica nu e zi sa nu scrie in ziar cum ca romanii sparg,jefuiesc,fura tot ce misca incredibil.Cica la munca deja nu m-ai spune ca e romanca.Ea e asistenta intr-o clinica de ginecologie si este intrebata de n ori pe zi ce natie e
bai ce naspa ,pe bune acum! chiar asa?!?!
Dana,unde este mai minunea aia de orasel? mergem impreuna cu copii?
alexa si mami,eczema e eczemacum sa-ti explic.este o "pata" rosie,uscata sau bubite multeeeee mici si uscate.cand sunt "in puseu" se sparg,iese apa din ele dar apoi se usuca.Deasta se da cu crema hidratanta non stop.
Eu zic sa vezi un medic inainte de a stii ce sa faci.
Iti doresc s anu fie eczema.Tin pumnii.
Elena,bun venit la noi!
eu si mor daca nu-mi povestesti cum ai ajuns tu in Beirut.Esti maritata acoo,cu un roman,de mult.Zi tot.hai
georgi75,e bine ca ai colegul la indemana eu nu-l am dar atunci cand il am...eheheee...nu spun
azi e duminica(la mine) .avem ora la piscina.
afara e super calddddd.
ieri mi-am luat hamac.A fost bataie pe el.L-am agatat de un copac in gradina si ne dam huta-huta toata ziua.E cool!
diadaniela spune:
Cami ,nu e ,mai ,asa de minunat oraselul ala. e acolo o chestie colorata ,da' putem duce copii. de ce nu?
Dana
georgi75 spune:
Da.Azi il am.
Da de maine incoloooo...bag capul in nisip ca strutu'...ca-l prind decat seara acasa.Si seara io am treaba la calculator...
Dana bravos.
Io din cate stiu oraselul ala era in parc la Brancoveanu.Ma insel?
Avem si POZE