Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Danelutza spune:
Maria2mami sa-tzi traiasca fata si ginerica, scumpi foc amindoi. Cit despre antrenor... hm, eu il bagam la origine automat. N-o potzi duce in alta parte ? Auzi cica a mers tirziu, si a mea are acushica anul si nu merge, ei si... in apa se balaceste ca ratza, n-am intzeles ce-are .... aia si cu prefectura. Sa poarte sanatoase rolele de la bunicutza.
Dana ch sigur de oboseala a dormit asha mult.
Cami moammaaa, dispari si tu de miine, nu te mai vedem. Vad ca-i molipsitor, tre'sa-mi trimit si eu soatza undeva vreo saptamina, poate-mi vine pofta
Lucia eu sint maaaareee si am avut probleme, chiar si ieri mi-a curs singe din nas, dar la mine poate o fi tensiunea, desi tot timpul am fost sub... Zic si eu ca Dana, poate totushi o fi fost de la caldura. Important e ca se simte bine si fericit cu mashinutza.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Bimilit spune:
salutare!salutare!
mama ce liniste e aici.pe unde suntetzi fetelor?
georgi, dana , cuscra , cami, mirela!!!!!!!!!!!!!
va tzuc si mai vin.....
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
raalucutza spune:
am revenit cu vesti...pe 21 mai 2006 s-a nascut bebe raul celestin....e sanatos si frumos si nazdravan...si il iubeste mama lui mult de tot....cred ca acum plange asa ca fug la el!va pup!
RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
Dana_ch spune:
raalucutza sa-ti traiasca bb Raul Celestin sa creasca mare sanatos si sa va aduca multe bucurii.
sa intelegem ca ai ajuns acasa? asai?
Poze cu Lucas
Anculina spune:
Buna fetelor !
Multumim frumos pentru urari, sunteti niste dulci, va pupam!
Va dorim si voua numai bine !
Eu am citit cam pe diagonala, recunosc ce-ati mai scris...
La noi a fost ( si e agitatie mare ) ziua ei - vineri - un rand de musafiri, duminica petrecere va pun si poze cand prin putintel timp, azi niste musafiri din alt oras cu invitatia la nunta, etc...
Suntem bine, va pupam !
La multi ani sarbatoritilor care au mai fost intre timp, scuze, sunt chiauna!
Pupici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
CRISMIR spune:
BIANCA
La mine e sotul acasa si nu am avut timp de net...si maine e liber asa ca umblam
Va si numai bine,ne auzim miercuri dragutelor!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI