Mamici casnice (51)
Raspunsuri - Pagina 10
maria2mami spune:
"Neata " si de la mine fetele......sarumana mult de tot pentru urari ...sa vi-le intoarca Domne Doamne de 1000 de ori mai mult!
Inca un rand pentru toata lumea
mmiha
Danelutza spune:
uuuuuuuuuu, unde sintetzi ? la beuturi
Copilul meu doarme de la ora 12, are 4 ore ... oare nu se simte bine, sau era obosita ?!
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andora spune:
Bai iar lipsesc si gasesc torturi, Mickey chesti trestii...
LA MULTI ANI MARIUCO, SA CRESTI MARICICA SI SA FII SANATOASA SI MEREU ZAMBAREATA!
Mmha super pozele, dar sa stiti ca cretulina plus Aki fac un super cuplu, le-ar sta f bine la valsul miresei cu conditia sa ramana la fel de zambareti si dulci
Raalucutza......... a nascut???????/ Ca nu;'s de ce o urati asa.....ia sa bag mai bine nasul sa vaz. Tot la burtici apare asa ca nu zic nik inca.
Lucia felictari mai pt flacau sofer si pt suepr magaoaie.....ce site ai gasit mai ieftin? Ca noua ne ace finutul 2 ani si nu stim ce cadou sa-i luam.
Fetelor...eu cu rusii si cu oboseala, plus mica raceala dar e bine ca Uca nu mai face febra sau alte belele. Am scapat. In rest vorbim toata ziua cand avem chef, la ordinea zilei sunt "ei ti tu?" adek "vrei si tu?" adik "vreau si eu" cand vrea ceva. In rest parc, leagane, nisip peste tot de zici ca numai pe plaja stam. Toate bune.
Voi ce mai ziceti? de 4 ore doarme Isabellutza?Wow...hai ma ca e copilu;' obosit cum sa nu se simta bine. Daca se tot foieste noaptea cred si eu ca are chef de somnic ziua.
Va pupacesc si forez dupa Raalucutza sa aflu si io care-i vestea. Pup, pa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Raalucutza felicitari domnule sa-ti traoiasca feciorasul !!!!! Sa fie sanatos si sa ne spui mai multe cand ai timp!!!!!!!! Doamne ce bine ca e totul ok, chiar daca te-a chinuit un pic dar ai acum baiat grasunel si lungut, sa-ti traiasca s sa fie sanatos
Cami am auzit ca ti-ai tras hamac, pai poza cu el unde e?
Elena pup Manu, e cu 6 zikle mai tinerica decat uca mea si cu o zi mai deveme decat sotul meu.
Alina cum mai e Alexuta cu bubitele?
Fla..poate nu faci poze acolo unde te afli
Ma duc ca nu poate fii-mea sa se incalte cu sandalele piuitoare si e amarata rau, pa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Danelutza spune:
Andreea patru ore a dormit, non stop, noaptea doarme de la 21.30 pina dimineatza la ora 8 , asta de cind am fost plecatzi o zi intreaga in lume, si s-a obosit rau de tot in mashina. Aaa, am gasit solutzia, de ce a dormit atit, a venit o ploaie torentiala de nu se vede om cu fumeieeee. De aia ii era somn cupilului, sau poate o fi emotzionata ca mai are un pic si intra in rindul domnisoarelor de un an ?!
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
light spune:
Andora iaca aici adresa site-ului:http://www.protipdl.ro/JUCARII.htm
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
Dana_ch spune:
slaba miscare
ce se intampla cu toate casnicutele?
lucia super masina si noi vrem sa luam,asteptam sa creasca piciu mai mare,dana situl respectiv....
cami Doamne fereste,ce poveste
alina ma doare nu mai da cu biciu
mmiha in cinstea voastra
danelutza sigur era obosita Isabella
cuscra atat si gata?
Poze cu Lucas