La noi la Galati sa veniti ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza, fetele
Sunt prin zona, sa nu ma dati disparuta. Va citesc in continuare si astept vesti despre Andrei si o solutie pentru trimiterea banutilor.

Sa aveti o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

delphin, eu nu am posibilitatea asta, as vrea sa trimit eu cativa banuti. Un cont bancar ar fi util ( nu mai stiu cat costa deschiderea unui cont), in ideea ca ar putea trimite cate ceva toti cei care o pot face, daca sunt mai multi doritori.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Si noi am fost plecati din Galati. Ar fi bine daca ne-am intalni saptamana asta : asa am reusi si sa ne vedem si sa strangem banutii pt Crisa. Ce spuneti ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare!

M-am intors in localitate, si va citeam mesajele de pana acum. Se pare ca inca nu s-a gasit o solutie prin care sa o putem ajuta pe Crissa. Pana la urma nimeni cu cunoaste pe cineva apropiat din familia ei??? Am putea afla de la ei cand mai pleaca spre Tg. Mures sa fie alaturi de Crisa si Andrei, si am putea trimite prin ei ce am strans.
Nu exista si posibilitatea de a deschide un cont pe numele altei persoane, in conditiile in care aflam datele Crissei?

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Pagina trei ? Ce liniste...Brrrr !
Am cateva poze de la Bran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Scuze ca n-am dat si eu curs pana acum ajutorarii Crisei!!
Nu de alta dar de joi pana acum nici n-am apucat sa deschid forumul...
Deci, cum va organizati este bine, numai sa-mi ziceti si mie...sau sa scrieti aici. Voi sta cu un oki pe voi chiar daca sunt aglomerata ca am lasat treburile nerezolvate pe aici...

Despre noi..eu am picat inca o data, ca tot intreba Eliza pe undeva...Asta e, nu-s in stare sa conduc cu politaiul langa mine si nu ma inteleg absolut deloc. Ei, va fi data viitoare. Felicitari cookie! O sa te ajung si eu din urma...sper! In schimb, ne-am luat masina si suntem superincantati. Am ajuns sa-i facem declaratii (masinii)...Claaaaaaar, ne-am tzicnit!
Sambata am crestinat un baietel si suntem niste nanuti fericiti dar...obositi rupti!

Si cel mai "grav", mi-e dor de fii-mea care a plecat duminica la soacra-mea, pentru 2 saptamani...

va

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Cam slaba miscarea pe-aici...
Liliac, sa stapaniti sanatosi masinuta, "fara evenimente rutiere" (asa mi-a urat mie politistu' dupa examinare)
Si cu examenul...o sa vezi, data viitoare o sa fie cu noroc! Am ajuns la concluzia ca la traseu totul tine de bafta! Eu iti tin pumnii de pe-acum!
Eu ma pregatesc de concediu, vineri plec
Va

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Cookie sa ai vreme frumoasa in concediu. Unde plecati ?
Liliac si eu in cateva zile o trimit pe fiica mea la tara la tata. Asa ca o sa fim doua bolnave de dor ! Felicitari pentru masina !

Hai sa punem de intalnire joi sau miercuri sa o prindem si pe Cookie acasa, nu de alta dar o sa mai fie fete care pleaca in concediu si parca vad ca pana in septembrie n-o sa m-ai reusim sa ne intalnim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neatzzzaaa....

Sunt somnoric mic, si am intrat sa va salut ca dupa aia nu mai reusesc. Eu sunt in mutari, strang bagaje, pachete, saci si caram seara cand vine sotul de la servici. E o nebunie curata. Dincolo la casa, nu am terminat decat doua camere si tre sa ingramadim totul acolo pana terminam. Ce mai... te apuca plansul. Abia astept sa la vad toate puse la loc. Dar va mai trece muuuuulta apa pe Dunare pana atunci.

E buna ideea Laurei cu intalnirea saptamana asta. Sper sa pot ajunge si eu. Mi-ar parea rau sa ratez intalnirea.

Liliac, felicitari pentru achizitie. Sa va bucurati sanatosi de ea!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Hai sa ne intalnim joi, ce ziceti? ca de joi e sotul in concediu deci nu trebuie sa apelez la soacra sa stea cu bb.

Eu mai rarut ca iar am intrat intr-o perioada nasoala de crize, deja uitasem cum este dupa ce vreo 6 saptamani mi-a fost bine :(.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput