La noi la Galati sa veniti ( 26 )
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelabeldimanescu spune:
buna ziua.am vorbit aseara cu Cristina si cu sotul ei.deocamdata nu e nimic nou. urmeaza sa vorbim si in aceasta seara si va dau vesti putin mai tarziu.
ELIZA MIRON spune:
Am vorbit mai devreme cu Mihaela si mi-a spus ca aseara a luat legatura cu Cristina, intre timp a sunat si sotul ei si nu au nici un fel de cont deschis din cate am inteles. Ideea Vilmei e foarte buna si mult mai usor de pus in aplicare. Nu stiu daca se poate, dar eu am un card pe care nu l-am folosit niciodata, e gol si e valabil pana in mai 2007. Nu sunt sigura ca mai am toata hartogaraia de la el, nici PIN-ul nu-l stiu, insa in cazul in care in WE gasesc tot ce e necesar pentru acest cont si nu implica nicio complicatie ulterioara le-as putea da lor cardul pentru asta.Presupun ca ar fi mai usor si mai rapid decat sa-si deschida ei un alt cont si pe urma, ma gandesc, nici suma n-o sa fie extraordinar de mare incat sa nu fie cazul sa lichideze contul dintr-o singura utilizare. Si chiar daca nu mai gasesc hartiile, daca ma duc la Banca Transilvania cu cardul si cu buletinul cred ca pot afla tot ce trebuie.Asa ca...daca merge...
viorica avram spune:
fetelor!
eu am fost singura care s ajuns azi la cafe journal.si-am asteptat.....macar trebuia sa spuneti ca nu a fost pe bune.ca nu mai stateam o ora acolo sa astept.
pana maine seara sunt si eu in galati asa ca gasiti o solutie si anuntati-ma si pe mine
viorica
vilma spune:
Viorica, imi pare rau ca nu s-au potrivit lucrurile. Fetelor, avand in vedere ca e asa de complicat, ma gandesc sa facem altfel. Strangem ce banuti putem si le dam cand se intorc, la urma urmei vor avea oricum nevoie de ei.
Stie cineva cat mai trebuie sa stea la Tg. Mures? Cred ca mai exista modalitatea de a trimite bani cuiva prin posta, asta ar fi a doua solutie, nu stiu daca le convine si lor. Ei unde stau acolo? In spital? Daca stau la cineva, putem trimite pe adresa aceea.
Daca banii le trebuiesc pentru investigatii, poate putem sa trimitem direct in contul clinicii....nu stiu ce sa mai spun.
Ele, iti doresc numai bine, sa dea domnul sa rezolvi problemele si sa scapi de stresul acesta!
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)
ELIZA MIRON spune:
Viorica, mii, mii, mii de scuze! Am fost convinsa ca nu vine nimeni, am trecut pe langa Cafe Joural si m-am gandit sa intru, dar am zis ca n-are sens sa stau degeaba si sa astept...nici eu nu stiam pe cine.Daca as fi stiut ca vii...Imi pare tare, tare rau...
Vilma, aseara la telefon Cristina spunea ca mai sta la Tg.Mures cel putin doua-trei saptamani, abia in saptamana 19-25 e posibil sa-i puna cateterul la inima. Oricum ar fi banii le vor folosi si peste o saptamana sau doua.Poate reusim zilele urmatoare sa punem de-o intalneala si sa hotaram cum facem.
viorica avram spune:
nu-i nici o problema!am crezut ca am gresit eu locatia!pana la urma mi-am dat intalnire cu prietenii pt pranz acolo si totul a fost in regula.pe langa problema Crissei chestia asta e nimic.haideti sa ne gandim la o solutie avantajoasa pentru ea.poate pentru noi zilele trec usor dar nu vreau sa ma gandesc cat de greu ii este ei acolo si mai ales fara resurse financiare.poate gasim pe forum pe cineva din TG.Mures sa-i faca o vizita la spital si sa-i ceara un nr de cont de card ceva,cred ca au un card pe la vreo banca.imi dau si eu cu parerea....
Viorica
Ingerasul meu Shalini
viorica avram spune:
Mihaela nu poate lua legatura cu restul familiei Crissei?bunici,sot?le dam lor sa ajunga cat mai repede banii si jucarii poate pt copil ,reviste pt mami orice i-ar putea folosi inafara de bani.orice o face sa se simta mai bine.
Viorica
Ingerasul meu Shalini
delphin spune:
Cum am spus,am pus si la un alt subiect mesajul Elizei si a avut ceva ecou. Sunt cel putin doua persoane care ar vrea si ele sa ajute. Chiar asa,chiar nimeni nu poate lua legatura cu restul familiei pt. un nr. de cont sau ceva?
Am sa incerc sa gasesc numele de familie si poate gasesc un nr. de tel de la parintii ei sau ai sotului. Cred ca ar trebui sa facem ceva concret!
Editare:
Am gasit numele de familie,insa in cartea de tel.Galati sunt 68 de familii cu acest nume,are cineva alte info de Cristina? O adresa?
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus
cristina26 spune:
Buna,
Sunt Cristina mama lui Paul, am intrat aici sa vad ce mai stiti nou de Crisa. Nu stiu dar cred ca daca cineva poate sa vorbeasca cu Crisa sa ii spuna ca noi toti suntem alaturi de ea si ca ne rugam pentru ea si pentru Andrei.
Stiu ca e greu sa faci ceva cand ai copil in spital dar daca are timp sa mearga la o banca si sa deschida un cont pt donatii ar fi ideal. Nu cred ca va dura mult si va putea sa stea acolo cu puisorul ei fara sa isi mai faca probleme.
Ma gandesc sa dau un mesaj si la cei din Targul Mures. Poate cineva poate sa o ajute sa ii arate unde e o banca etc....
Live simply. Love generously. Care deeply. Speak kindly.
Cristina mama lui Paul
delphin spune:
Neata!
Am reusit cat de cat sa fac ros de nr. de tel al Cristinei,stiu ca nu e mare lucru,dar poate luand legatura cu ea,putem afla in ce mod am putea sa o ajutam. Daca cineva din ro doreste sa sune,sa o intrebe concret de ce este nevoie si cum putem sa o ajutam sa-mi dea un PM. Poate va refuza,insa insistati ca este pt. Andrei.Deocamdata,pt. ca inca nu am confirmarea,as dori ca numele persoanelor care ne-au adus la cunostinta problema Cristinei sa ramana secrete.
Daca va intalniti ca sa strangeti bani azi sau maine,dati un semn sa-l trimit si eu pe frate-miu.
Pupici!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus