Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Simo, ce-i aia torticolis ma? Si Ioana cam sta cu capul cand intr-o parte cand in alta, chiar si cand doarme, rar sta cu el drept. Eu am luat-o pe Ioana de vreo 2 ori de cap dar m-=am lasat ca-mi era prea frica, si n-am luat-o la recomandarea medicului ci la recomandarea babelor din acest motiv nici nu prea am practicat manevra.
Mireluta imi pare rau ca nu mai scapi de durerile alea odata. Eu am suferit crunt vreo luna ca m-am rupt la nastere pana la anus dar acu mi-a trecut, bine ca nu m-am ales si cu alte alea. Pupici lui dani
Giova, sa stii ca-i "mort" tasu dupa ea, ii tot trimit poze pe mail si abia asteapta sa vina acasa. Acum cand suna nu mai intreaba de mine, numai de Ioana. Giova nu-i da cu miere lui marco, nu avem voie miere pana la un an ca cica ar putea face botulism de la asta.
Moni am vazut pozele cu Di. Deci Ghita i-a rupt jucaria fetei si v-ati "luat" caruta noua. mai asteapta pana la 6 luni cu noua achizitie, parerea mea.
Vad ca Maraki ieri a fost sabotata

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MONI, am vazut si eu pozele cu Dienita. Ce cuminte sta mai in carucior! Si seamana foarte bine cu tine cand erai mica! Era Gabi aici cand am citit ce ai zis tu ca seamana Ayan cu mine si nu prea i-a convenit.
MARCH, ai mers cu Ioana la plaja sau nu a fost vreme chiar asa de calda inca? Sotul tau cand vine acasa? Chiar daca ii trimiti poze cred ca o sa se mire ce mare s-a facut. De cand n-a mai vazut-o?
Au plecat astia care au montat a.c., nu pot sa va zic cum putea toata casa a transpiratie de la ei. Am sters praful care era din plin, desi Gabi pusese folie peste tot in camera. Am super multa treaba, de spalat vreo trei masini de rufe, de terminat o mancare si de facut supa, de calcat rufe, Si trebuie sa ii facem si lui Ayan suc si piure. Si Gabi se ocupa de aspirat si dat cu mopul.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Moni, deci Diana a dat petrecere in carut aseara. Foarte frumusica Di si comentariile tale suuper, auzi tu sa controleze culoarea si modelul carutului. Auzi? Ala nu are curele de prins ca tare mi-e teama sa nu sara Di din el!
Draga Silvi ce modeala erai "before" sarcina, vad ca te chinui sa redevii. bafta!
Giova ce face ma acolo Marcolino? te controleaza in geanta deja? Pupici frumuselului.
m-am mai bagat si prin pozele lui Angelos, mama ce se mai distreaza el cu animalutul ala si vad ca si lui ii plac manutele, cred ca sunt asa duuulci...pupicei dragalasului
Ma ce prost merge yahoo
Eu cam vorbesc singura ca citesc inca din urma, poate ajung si eu la zi acum ca este sambata

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am venit si noi din parc..ne batem sa papam, dar am renuntat, asa ca sa-i fie de bine cele 70 papate..Giova este bestiala rochia..sper sa ai o croitoreasa buna!Mirela eu vreau 59, dar am 64..!Alina cind mergi la kidek sau cum ii zice?
Azi Bia a plins si a zis "meme"..de a facut Dan pe el de ris!

poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

MARCH, am vazut poze cu Ioana. Ce mare s-a facut!
Noi inca mai stam la computer pana da Gabi cu aspiratorul.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Multumesc pentru aprecieri fetelor, ma ambitionez ca pana peste 2-3 luni sa ma pot imbraca exact la fel si sa fac poze cu mine si bebe. stiu din experienta unor prietene ca daca nu ne ambitionam sa slabim acum...adio silueta, timpul trece , te mai gandesti la un bebe si gata asa ca actionam acum. Intr-addevar si eu cand ma ut la Alain imi zic ca au meritt toate acele luni si toate kg in plus. Azi Alain e un super cuminte si simpatic, a fost mai racoare si afara si vad ca a contat si asta.
Pupici lui Ayan si Dienutzei, superbe pozicile, cine a mai pus poze noi? Noi mergem la film ca sta mama cu bebe, va povestesc cum a fost cand ma intorc, pupici.
Silvi si bebe Alain.

poze

Mergi la inceput

CATA, nu cred ca merg la Kidex ca nu prea as mai avea ce sa cumpar acum. Si Ayan zice meme, dar numai cand plange. Si apropo de plans, s-au speriat astia care ne-au montat a.c. de cum plange. Unul din ei zicea ca are si el un bebelin de sase luni si nu face asa.Dar nici nu a inceput cu dintii. Nu-mi vine sa cred ca plange si in brate.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA sigur ca are curele caruciorul ,ca altfel era inutilizabil da' pentru probe n-am vrut s-o enervez cu ele Chiar nu stiu daca sa-l utilizez inca,oricum doar in We cateva ore,daca mergem undevs,ca se poate baga usor in portbagaj la masini.
Alina si la noi s-a ocupat Ghita de aspirat azi si de ... curatzat legume.Eu am cam frecat menta,am pus doar niste haine la spalat,dar tot el le-a intins .Si acum l-am evacuat la plimbare cu miorlaita,ca de cum s-a trezit s-a marait! Si piureurile le-a papat pe treisferturi azi si cu miorlaituri. Cred ca de la vaccin e asa! Eu nici papica n-am facut inca,mi-a trimis mami sarmale,iar supa ma mai gandesc daca s-o fac din seara asta sau s-o las pe dimineatza Efectiv n-am chef de nimic,desi conta mea ma asteapta cu drag si s-au adunat stive pe aici

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Alina nasol, ca nu mergi la kidex, dar daca nu aveti nimik de luat te inteleg, ca nici mie nu-mi place nebunia aiurea!
Ia priviti jos la calculatorista mea!

CALCULATORISTA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca m-am prajit bine ieri la solar..ma ustura toata pielea si Bia se catara pe mine..

CALCULATORISTA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput