Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
miha2006 spune:
hello gagici si pitici
Noi ne-am repatriat dup un wik petrecut la Petrosani la buni. Am plecat in viteza sambata pt ca tati a avut intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului si bineinteles ca a fost si mami la chef si buni dadaca. A fost ffff frumos mai ales ca multi din fostii colegi ai sotului au fost colegii mei de facultate asa ca am revazut persoane dragi pe care nu-i vasusem de f mult timp, noi fiind aceeasi generatie si orasul mic ii cunosteam aproape pe toti.
Partea proasta a fost ca pe bubu a prins-o putin raceala asa ca face febra de 38.1 si muceste muuuuult. Am fost la dr si ne-a dat nurofen, vibrocil si humex si sa vedema cum o fii. Astazi tr sa facem si vaccinul dar ne-a sarit radnul.Sper sa-l putem face saptamana asta.
La 6 luni si o saptamana fiimea are 9.4 kg si 72 cm si sa mor de stiu cum s-a ingrasat 730g in conditiile in care nu prea mnanca si a avut si diaree vreo 4 zile. Nu stiu ce sa mai zic.
Din urma nu am apucat sa citesc, o fac acum si promit sa revin.
pupici voua
MIHA SI IULIA BUBULINA
madau spune:
Era sa uit, Ioana sa-ti traiasca Mariuca de 6 lunishoare azi, sa creasca mare si cuminte ( atat cat se poate), si sa va bucure fiecare zi din viatza
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA
felicia74 spune:
Negara ehei, eu de ieri m-am uitat la filmuletze, ca am dat cautare cristina pe site si am dat de tine Am vazut filmuletzul cu baitza - mortal
Chiar voiam sa va spun sa anuntati daca aveti filmuletze, sa nu le tineti ascunse
Madau care filmulete, mama? Eu nu stiam de ele
Xandra am inteles eu bine, e bb bolnavior? Ai scris pe Dc, ca eu nu am vazut nimic. Multa sanatate!
Ela stiu care e parerea ta despre dr., deja subiectul asta e inchis ptr mine. Dar cand vad mamici ingrijorate de starea bbilor, nu ma pot abtine sa nu ma bag, ca deja sunt satula de pseudo-pediatri, doctori de familie, camere de garda etc. Eu tot pe mana drului care a facut-o bine pe Ilinca merg
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Chiar, Ioana la multi ani ptr mica vorbareata!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Mneata fetelor dragi! Am citit pe mega-diagonala, asa ca nu pot raspunde, doar sa multumesc fetelor care ne-au apreciat!
Vesti bune de la noi: avem al doilea dintisor, rasarit ca dupa ploaie, langa primul, in partea dreapta!Bugs Bunny in action! Amu asteptam sa creasca!
Azi i-am dat lui Ttitilici prima oara caise si stupoare: le-a halit cu muuuult mai mare drag ca piersicile! desi erau cam acrisoare. I le-am dat combinate cu banana si ouletz fiert. E clara treaba: copilul asta NU seamana deloc cu mine la gusturile culinare!
Fug ca profit de faptul ca e Adila plecat ca sa recuperez tot ce n-am citit! Si revin, sper!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
ioana_77 spune:
Va pup pe toate, saru'mana de urari!!!
Cristina Hornoiu e bine, ca nu am vazut-o de ceva zile?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ancaloredana spune:
Buna fetelor...nu am mai scris de un car de vreme dar am citit de cate ori am avut timp.Vin si eu cu intrebari ...fetele din Ro ,ce mancare la borcanele este pe acolo?M-ar interesa daca se gaseste ca aici in germania ptr ca in 2 luni plecam si nu as vrea sa ma car cu zeci de borcanele de aici daca se gaseste si acolo.Am auuzit ca ar fii cam scumpe...Nu stiu ce sa iau si ce sa nu iau cu mine,stam 3 sapt.Ufff si loc nu este asa mult in masina...grea treaba.Ce harnici sant puiutii vostrii.VANessa mea de abia se ridica pe genunchi dar nu are echilibru.Si mai ceva,mai nou vrea doar pe o parte sa doarma si tot aluneca pe spate si atunci plange.Ba cade pe spate,ba cade bibi din gurita si mami face km pe noapte,aproape din ora in ora se trezeste,nu stiu ce are ,mai sant mamici cu asa bebei pe aici?
Si sa nu uit...primul dinte ia iesit la 6 luni si 2 zile,al 2 lea dupa 10 zile,deci avem 2 dintisori hamster mic hihhihva puuuuuuuuup si care are timp si chef sa imi scrie 2 randuri .
Gandacel spune:
Dupa cum ziceam vineri, uite ca am luat pauza mare de pc, iar azi nu am timp...
Am intrat repejor sa zic ca al meu Bogdanel gangureste ca lumea de tot, zice tot soiul de silabe, ma-ma-ma, ta-ta-ta, ta-ia, tai-tai, toi-toi, glo-glo, zice si ceva r, si ceva l... Sunt incantata. Se cearta cu jucariile... Da cu ele de pamant. E ceva de groaza. Air acum am intrat sa va zic ca mor dupa el cand se scoala in timpul zilei, botit tot pe fata si somnoros... Si rad de nu mai pot si ma duc sa-l pup, iar el rade si ma ia la morfolit si muscat de fata, sa ma iubeasca. Mai nou, de cateva zile se urca pe mine (de joi!) si se joaca linistit!
Va pupic si, daca reusesc sa citesc din urma, raspund!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Gandacel spune:
Scuze, ca deja citisem ceva si am uitat: Dienutza, tu i-ai dat sa suga dupa vaccin?! Noi nu am avut voie decat dupa doua ore!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
silvia_d spune:
gandacule,asta cu suptu interzis dupa vaccin e legenda,am mai explicat!
era vorba de antipolio oral,si daca-i dadea sa bea ceva,orice,san,ceai,etc,era riscu sa regrgiteze,si implicit s-arunce afara si vaccinu'...acu',daca-s toate la seringa,si ma refer aci la alea cumparate,pen'ca eu nu fac alea de stat...ce ziceam??
aaa,deci daca e cu intepatura,poti sa-i dai si-n timp ce-l inteapa,vorba vine!
ai citit mesajul meu cu marul copt,ca stiu ca bogdanel nu prea le-avea cu mancarik la lingurita!ia-ncearca ashea!
pupicei