Copilasi de Mai - Iunie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
mephala30 spune:
Uf, iaca, ai trezit melancolia si din mine.
Si ma bucur tare mult ca voi sta inca acasa, chiar daca din sept. vor fi doua 'bucati'.
Spor la pregatiri! Ce tort faci?
Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Simona, ohooooo, ce multe caracterizari! Dar nu sunt fise speciale, tip, la care doar sa bifezi casuta potrivita?
Oricum, succes!
Album Iustin
bertha spune:
Mephala, acum regret ca nu m-am ocupat din timp de bb2, rezolvam totul deodata. Am vrut mereu, dar m-a incurcat mult plecarea la Bucuresti. In sept. am aflat varianta asta si am amanat pt ca nu stiam cand va incepe sotul lucrul la noul job. Daca stiam ca dureaza un an...aveam tot timpul. In sfarsit, acum e tarziu.
Stai linistita ca o sa te descuri super cu bucatelele tale, pana vei merge la serv. cresc amandoi, dar tot greu o sa-ti fie.
Voi face tortul trenulet pe care l-a facut si Dana, sper sa nu ma fac de ras. Va fi un tort diplomat in forma de trenulet sau tractoras, poti stii ce o iesi?!
Cius, m-ai data gata cu caracterizarile! Cum esti tu constiincioasa, sunt convinsa ca te obosesc mult. Dar si vacanta...se apropie. Uite un si o sa termini mai repede.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Laurina spune:
LA MULTI ANI VICTORIA ANDREEA!!! , SA FI SANATOASA PRINTESA FRUMOASA!
Bertha, ma pregatesc de urgenta sa-mi fac bagajul poate daca ma grabesc prind si eu o bucatica mica, mica de tort(o roata, poate:)) si spor la treaba!!!
Ai, ai (vai, vai, citat din mihnunita), pentru Simona, cate fise, uf, macar sper ca se uita cineva pe ele si trage o concluzie
Cami, vreau si eu programul tau de lucru:)), chiar si cu statul dupa program (ca oricum la mine e program nelimitat), spor la cautari de locatii pentru vacanta... asa da decontare:), Sebi este un scump si cred ca esti mandra cum s-a dus el sa dea jucaria inapoi.
Clau multa sanatate pentru scumpica, sper ca sunteti mai bine deja, asteptam vesti.
Cristina, uite ca a trecut repede indigestia, tot asa cum a venit si nu am uitat ca ne-ai promis niste desene...
Irinel, suntem tot timpul langa tine mamica draga, multa putere, multumim ca iti faci timp sa ne tii la curent, ne rugam pentru voi.
cius22 spune:
Wow,Carmen,ce idee buna...o sa propun chiar eu un model de caracterizare cu casutze de bifat...sa vedem cata deschidere catre asa ceva voi gasi...MULTUMESC MULT!Pupici lui Iustin si...burticii!
Bertha-ma abonez si eu la ..."un vagon"-chit ca ma face praf Diana(oricum,in ultima vreme,am facut o pauza luuuunga de regim si deja a inceput sa...se vada...ooof-ooof)Pup, micul-mare Sarbatorit de maine!
Asa e Laurina.."ai-ai",dar asta e viata,de'!Ce mi(h)nuni mai face Mi(h)nunitza?
toate fetele dragi si puii mai mici si mai mari!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
alus spune:
LA MULTI ANI Iustin, Victoria Andreea
La multi ani Brinnie!!!
Irinel- ma gandesc tot timpul la voi!!!
mica futbolista :-))
Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
BUna fetele
Si eu pe fuga, n-am intrat cateva zile si v-ati pus pe scris abia am citit.
La multi ani! Sarbatoritilor de zilele trecute
LA MULTI ANI! Darius. Berta cred ca trebuie sa faci o garnitura de tren ca sa ajunga la toata lumea. Nu de alta da ma abonez si eu.
Irinel pentru o mamica puternica. Si eu ma rog sa fie totul bine cu Mariuca.
Fetelor i-o mis cheauna. Am predare la serv si simt ca cu se mai sfarsete o data numarul asta. In we am lucrat si Bia fost la tara cu mamaie. De cand a venit era maraita si facea febra. Io ziceam ca e de la dinti, ca si astia o supara. Aseara a facut febra 39 tusea si plangea ca o doare gatul, asa ca azi am fost la doctor si am stat pe acolo vreo 4 ore, timp in care trebuia sa fiu si pe la serv am ajuns intr-un final pe la 13.30 si era sa mi-o iau pe coaja de la seful cel mai mare.
Da mai am si o veste buna. Bia de vreo saptamana cere singurica la olita, azi la dr. cat am asteptat a cerut mereu sa faca pipi. Prima data i-am spus ca are pampers si poate sa faca acolo pipi da n-a vrut asa ca am dus-o la wc-ul de acolo si am tinut-o eu sa faca. A facut si kk si pipi. Asa ca " ale mama tilitza male" (are mama fetita mare)
Scuze ca nu va raspund da fug sa-i dau Biei medicamentele si sa incerc sa dorm putin.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
acris spune:
LA MULTI ANI, FRUMUSETE RARA !!!!!!!!
Bertha, sa-ti traiasca !!! sa fie sanatos si voios !!!!!
Laurina, trebuie sa recuperez desenele de la gradi
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
mephala30 spune:
La multi ani Alexandra!
Clau, sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si viatza sa-i ofere ce-i mai bun!
La multi ani Darius Andrei!
Bertha, sa-ti traiasca frumusetea mica, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de impliniri!
Petrecere frumoasa si va asteptam cu poze!
Album Iustin
Bebe Beca spune:
Alexandra si Darius, La multi ani! Sa va tina Dumnezeu sanatosi, alaturi de familie!
Noi suntem bine, cu gandul la Mariuca, ne rugam sa ii fie cat mai bine si parintilor sa le dea Dumnezeu multa putere...
Rebeca se pare ca are putina febra, ma duc acum sa verific...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004