Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

gata ti-ai facut curaj,ce sexy esti

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Asa... culcat bb, eu invatat un pic, mai repet dimineata asa sa fie fresh
Georgi, merci de rabdare... raspund acum la intrebari:
Nu lucrez si nici nu beneficiez de indemnizatia aia de la stat ca n-am avut carte de munca cu 10 luni inainte. Ma descurc singurica cu meditatii la mate si engleza. Asa ca o paranteza, eu sunt divortata din Ianuarie '96, anul trecut era cat pe ce sa ma recasatoresc cu tatal celei mici, insa s-a dovedit a fi doar un actor nemapomenit si un escroc intr-un final, totul pt ca aveam niste bani in banca pe care ca o Fulga ce sunt i-am dat imprumut si-a disparut cu ei cu tot. Nu mai am cum sa-i recuperez pt ca n-am nicio dovada ca i-as fi dat, doar extrasele de cont dar puteam sa-i fi cheltuit eu, asa ca... teapa!
Dar slava Domnului, eu sunt sanatoasa, am 2 fete superbe si fiecare dimineata e un nou inceput, o prima zi a restului vietii mele. Si asa si vreau sa ramana, o sa ma bucur de fiecare zi asa cum vine si deja ma simt excelent stiind ca ma asteapta o viata super!
Cu bb sta sora ei mai mare cand ma duc la examene, in rest o iau cu mine, are scaunel de masina, d-ala in forma de scoica, mami e cu bidoanele la purtator deci de papat nu-i problema
Pe bb (care face pe 2 iunie fix 5 luni) o cheama Thea Raisa Miriam, iar pe sora ei mai mare (care are 14 ani) o cheama Denisa Alexandra.
Am raspuns bine??
Ce nota iau?
Pupici la cine mai e bufnita optimista!
Miha

Mergi la inceput

Ati plecat la nani fetelor?
Si eu care m-am grabit sa vin fuguta sa nu dispareti... mai stau putin, joc de glezne, un pic de activitate ca asa o frumos

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by iri_sori

Eu nu mai invat nimic in seara asta maine mai repet un pic
Andreea dar unde este mama?

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Ufff... cum nu stii... io's copkilu lui SunSmile... ea este a doua mea mamica... si o persoana speciala pt mine... pe care o ubesccc mulltttt.

Si mai am si o mamica adoptiva... pe perioada cat mami este plecata... pe Georgi... da ea e mai rea ... da si pe ea o ubesc...

Si mai ubesc pe toate fetele... special pe Tantii Kreliutz, zapa Pliciulinu, Dany, Addinelu... offf... nu cred ca imi ajunge pagina.. da va stiti voi care sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

MIha , suntem aici...intr-o conferinta .Sa iti traisca fetele, sa fii sanatoasa si sa ramai asa iooptimista mereu.Imi pare rau de ce ti-a facut acel individ, dar fii convinsa ca va plati pt tot, mai devreme sau mai tarziu...roata se intoarce.....

Bafta maine la examaen!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Merci Dany si voi sa va bucurati de puiutii vostri!
Chestia cu roata e foarte valabila si n-am niciun dubiu ca se-ntoarce, se-ntampla totdeauna!
Va pupic pe toate fetele, succes la examene si sa ne vedem fericite cu note maxime!
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ok. Miha.Ai raspuns bine.
Glumeam.Mai sa stii ca tu chiar esti o optimista cu acte in regula.Si o femeie puternica.
Ai putea sa dai lectii.
Si zici ca faci meditatii la engleza?Concurenta....Glumeam bineinteles.
Io-s pe-aci ca de regula ma prinde 1 noaptea.
Sa-ti traiasca bebelinele si sa te bucuri de ele.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Miha, inca nu am , dar sper si sunt convinsa ca voi avea macar o fetita

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Si io mai sunt....
Ascult muzica... dansez... ca dee ... maine doar am examen

Mergi la inceput