Citroen C3-opinii
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
Cauta pareri de la cei care detin un astfel de autoturism..
www.clubcitroen.ro
http://www.peugeotclubromania.ro/forum/
Sper sa-ti fie de folos.
POZE
floarea_soarelui spune:
Consum mediu 7% la un motor de 1,4. Noi o avem de aproape un an si sunt multumita. Pentru noi trei, sau chiar 4 din cind in cind este suficient de spatioasa, portbagajul e numa'bun (subliniez ca sunt genul care pune lucruri muuulte la cupil cind o taiem in calatorii:))))..) atit pt mers la cumparaturi cit si pentru plecat in voiaj. Este usor manevrabila, usor "parcabila". Oricum pe mine m-a cucerit design-ul...ca mor dupa "bitl" si asta imi miroase asa...de departe a broscuta:))). Per total eu is multumita. La 10.400 pret final e ok. Imi plac si masinile mari dar daca nu ne luam Citroen-ul C3 sigur imi luam BMW X3:D:))))...Asta-i cealalta singura masina pe care mi-ash lua-o. Eu. El cred ca moare dupa...yaris:))))). Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.
Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)
grati.ela spune:
Sincer, ca alternativa prefer noul Clio. Este eleganta, nu arata ca un gandac de colorado precum C3. Daca esti eleganta in mare parte a timpului nu face C3. Prefer de asemenea Megane Bicorp (eu conduc un Sedan de un an si sunt mai mult decat multumita - si vin de pe un Mondeo!).
Creola spune:
Si mie imi place C3!Asa mica(nu stiu interiorul cat e de spatios),disign-ul super fain...parca e dedicata femeilor.
Poze
diana904 spune:
Am avut ocazia sa avem un C3 inchiriat in Franta. Am incaput destul de bine 2 adulti, 2 copii + bagaje aferente. Nu e luxos, dar e manevrabil, consuma putin. Mie nu prea imi place, ca design, dar asta e chestie de gust.
Citroen si Peugeot fac parte din acelasi grup..PSA, deci sint cam totuna. Difera caroseria. Eu am un 307, dupa ce m-am suparat pe cei de la Eurial imi fac reviziile la service Citroen.
Jocelyn spune:
Ca masina de familie e prea mica, portbagaj stramt si destul de inghesuita in spate si nici consumul nu e de neglijat (cam mare). Raportul pret calitate nu este echilibrat.
I plan on living forever. So far, so good