Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Bine am venit

Mesaj lung, despre patrie si patriotism, cei care n au rabdare sariti peste.
Io saptamana trecuta am fugit la propriu acasa, dupa ce mi am golit contu ca sa am bani de bilet de tren (da, 36 de ore...in ce se masoara disperarea). Nu stiu de ce imi era dor - de ai mei, de caine, de caldura, de...uman, nu stiu.
Ce am gasit: aceiasi vecini,ceva mai schizofrenici, care ameninta cu moartea pe cei care cheama hingherii sa stranga cele 10 potai agresive din fatza blocului (ce face politia? nix, rade...), aceleasi cozi la medicul de familie...aceleasi gunoaie, aceiasi oameni care au uitat sa zambeasca. Saracie. Preturi mari. Orizont inchis.
Pesimista? Poate. Am avut o discutie lunga, de o noapte cu o prietena a propos de jijibecalism (sa l ia drecu, acu am botezat un "curent" dupa el) in care ea imi explica precum ca exista niste valori absolute pe care ea sa le insufle copilului ei. Ca sa ce? Sa ajunga ca mine, copil crescut in spiritul lui "nu minti, nu copia, nu face rau", sa fuga din tzara si sa fuga tot timpul..de ceva. Cautand ceva...Eu nu stiu sincer de nu ne or stuchi copiii nostri cand o sa ii punem sa inoate impotriva curentului. Eu m oi sacrifica. Dar ei, ei cum sa priceapa ca in absolut e bine sa fii bun, in practica insa castiga banul si mitocania si maneaua...Bullshit. Inadaptata la realitatea din .ro? Da. Da. La lipsa de perspective (in domeniul meu cel putin), la politica datului din coate, la marlania PE FATZA ( nu ca aici n ar fi, dar are culoare roz).
Sa va povestesc de romanu pe care l am intalnit in tren, merjea la viena, el vrea sa fie "berater" desi germana nu stie, munca e pentru prostii ca "tine" (am incheiat citatul), principalul e sa dam tzepe, sa cordim si sa ne batem nevasta (pentru ca oricarei femei ii place sa fie batuta, al doilea citat). N o fi reprezentativ, e o caricatura, da caricatura e bazata pe ceva trasaturi reale...e o caricatura a romanului de succes de azi.
Concluzie pentru prostii ca mine (mai putin adaptabili): acasa mai sunt prietenii si amintirile...daca ma gandesc ca si ei o sa aiba viatza lor si ca ai mei au o varsta...la ce dreq sa privesc inapoi cu nostalgie? La copilarie da, la Romania asa cum e azi NU.
Asa ca back to the dungeon, to beepy weather si sclavie. Mi e ciuda, futuimamaeideviatza.
O seara buna,
PS: pentru Mihaela: am mintit o si io pe mama, si iti zic si de ce: de frica. Eu zic sa vorbesti cu cupilu, sa ii spui ca nu esti bau bau, sa ii spui cat ai aprecia sa vorbeasca intai cu tine cand are o problema, pentru ca tu esti singura care nu o judeci...Cine stie de ce i o fi frica si ei. Si da, baietii la varsta aia is najpeti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

aburelule, nu ne mai intalnim in 2007 in .ro
ceea ce a scris annie mai sus mi-a amintit inca o data de ce am plecat de acolo. si chiar nu am la cine sa ma intorc
ramane sa ne intalnim acolo, la tine, sau aici, pe partea ailalta a globului

vreau sa o salut in mod intentionat pe smilla (mi-a fost dor de tine)

lena, io inca mai cred ca e o gluma proasta de 1 iunie stirea cu partidul pedofililor

nematics, o sa am grija sa nu uiti sa vii cu cartea aici, in poienitza, asa cum ai promis

vad ca mi-a facut cineva stichi subiectul redivivus DC
e un subiect drag mie, pentru ca mi-e drag dece-ul
din pacate nu mai am timp, ca altadata, sa scotocesc forumul dupa subiecte deosebite

viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau popor!

First of all, felicitari celor ce si-au serbat zilele de nastere, ale numelui, i.e. Rayu, lena, ale copiilor, pet-urilor, etc, sa fiti fericiti si sanatosi! Va citesc din cand in cand, si va am la suflet!

Mihaela, Diana e un copil exceptional , sensibil si deosebit, stai tu de vorba cu ea si eventual cu un psiholog de copii (dar fara Diana de fata). Vorbeste cu invatatoarea si vezi exact despre ce e vorba. Eu m-as gandi si la schimbarea scolii. Am avut o discutie cu itsme cu cateva luni in urma in care mi-a povestit prin ce a trecut Ada si cate scoli au schimbat ei. De atunci mi s-au aprins beculetele. Pentru Lorelei ptr. la toamna cand va incepe Jr. Kindergarten am intervievat deja doua educatoare la scoli diferite. Daca vrei sa stam de vorba trimite-mi un PM.

Pupici

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

albitzoooo, ce rar vii p'aici!
itsme-ul si-a recapatat mobilitatea la deget?

am gasit niste versuri, postate de xeno acum 3 ani
si m-am gandit la itsme si la retelele ei

"Why Computers Sometimes Crash! by Dr. Seuss.

If a packet hits a pocket on a socket on a port,
and the bus is interrupted at a very last resort,
and the access of the memory makes your floppy disk abort,
then the socket packet pocket has an error to report.

If your cursor finds a menu item followed by a dash,
and the double-clicking icon puts your window in the trash,
and your data is corrupted cause the index doesn't hash,
then your situation's hopeless and your system's gonna crash!

If the label on the cable on the table at your house,
says the network is connected to the button on your mouse,
but your packets want to tunnel to another protocol,
that's repeatedly rejected by the printer down the hall.

And your screen is all distorted by the side effects of gauss,
so your icons in the window are as wavy as a souse;
then you may as well reboot and go out with a bang,
'cuz sure as I'm a poet, the sucker's gonna hang.

When the copy on your floppy's getting sloppy in the disk,
and the macro code instructions is causing unnecessary risk,
then you'll have to flash the memory and you'll want to RAM your ROM,
and then quickly turn off the computer and be sure to tell your Mom!

Sper ca va fi acceptat fara traducere...

Cu stima,
Tata Alin"

postul initial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

ce dragutza poezie!!!

thks!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

dragutzilor, sunt si eu cu in sus, am racit cobza si toate-mi merg prost... in doua cuvinte: astept vacantzaaaaa!!!

mihaela, . imi imaginez prin ce treci. iti tin pumnii sa se indrepte toate lucrurile.

mey, voi astia care ati fost aseara invitaii lu' yanku', m-am suparat tare, tare pe voi ca m-ati lasat sa vorbesc singura. nu-l vedeam decat pe yank si pe lena. restul mi-am dat seama ca sunt prezenti din discutiile celor doi. nu stiu de ce si cum de s-a intamplat asa, stiu numa' ca sunt suparata pe voi.

va pupez din mers!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da io nu te-am vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si eu sunt racita cobzaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mara, nici io nu te-am vazut.
Shi io is cobzaaa shi cu mucii-n barba, gitu-i praf shi ma dor urekile

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mamarayu!
La propriu!
Azi la munca am vrut sa iau o cutie de cornflakes dintr-un raft,nu am vazut raftu de deasupra si zdrrrrrrang!Mi-am tras una sub ochi,de am vazut stele verzi,maine cred ca o sa am un oki umflat precum boxerii.
Cine o sa ma creada oare ca nu ma bate barbatu acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

scandinavii mei dragi, va pup si va multumesc! Iata ca am urmat sfaturile voastre: am fost la o luuuunga discutie cu invatatoarea, n-am aflat nimic deosbit in afara de uimirea ei profunda despre faptele dianei. Nu are probleme la invatatura, nu are probleme cu nimeni din clasa, chiar nici un motiv sa nu vrea sa mearga la scoala. Am fost singura la un psiholog, am discutat si am ajuns la concluzia ca ei ii place acasa mai mult decat la scoala, ca s-a obisnuit in perioada cat a stat acasa bolnava si ca ii e mai comod acasa, are tv, computer si carti. E clar ca e mai bine ca la scoala, asta ar fi motivul.
Apoi aseara am avut o super discutie in 3-eu, ovi si diana-iar ovi e chiar mai meserias ca mine in a explica si a convinge copilul ca noi suntem si vom ramane prietenii ei cei mai buni. Chiar si pentru mine a fost intersant, am aflat despre sotul meu ca a chiulit si el de la scoala si si-a mintit parintii, dar ca tatal lui i-a tras o bataie zdravana si uite asa s-au inchis liniile de comunicare copil-parinte. Noi nu vrem asta si ma bucur ca nu eram acasa cand am aflat de Diana...pana am ajuns m-am calmat. A fost foarte util tot ce am citit de la voi.
Iar tachinarile baietilor sunt doar tachinari, nici vorba de rautati sau amenintari. Diana e lider in clasa, ii place sa fie sefa si chiar se impune in fata baietilor de multe ori. Probabil de aici si tachinarile, mai ales in societatea noastra unde baietii sunt educati sa conduca.
Ok, sper ca a fost cu folos, nu ca nu va mai face greseli, dar vom reusi sa comunicam si sa vedem impreuna cum sa indreptam, prieteneste.

despre Ro...eu traiesc aici, as pleca maine daca as avea ocazia. Noroc ca la serviciu lucrez cu cativa colegi care au si ei acelasi of, acolo imi petrec 9-10 ore, am prieteni care nu apreciaza ce inseamna romania de acum si traim asa cam ca intr-o lume a noastra. Sigur ca realitatile de zi cu zi nu ai cum sa le ignori, incerci...dar tot te marcheaza. Atat, ca ma apuca tristetea...

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput