Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 5
lilanda spune:
quote:
Originally posted by nematics
Si-a mai batut un record - a fost premiatul Nobel pentru literatura care a trait cel mai putin dupa ce l-a primit, murind intr-un accident de masina, la trei ani dupa festivitatea de premiere.
Citisi "Primul om", publicat dupa manuscrisul gasit in masina??? ...
Bre, yank, io nu stiu de ce sinucigas de-a' lu' Camus vorbesti tu, da' dispozitia ta imi seamana peeerfect, da' perfect cu aia din "Strainul" (ala de il impusca pe-un arab din cauza soarelui :-)) !!)
Llaura, te mutasi in Canda..la vreme de-aia ca-n Scandinavia??
(haha, iren, te-am luat...12 grade constant )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
bonsoir poienari!
Atmosfera morometiana,imi place,mai viu
Camus e si iubitu meu,Strainul mi-a placut cel mai mult!Si daca tot vorbim literatura,adaug preferatii mei frantzuzi:Celine si Baudelaire,ofcorz!
Articolu lu Uici mi-a lasat insa un gust amar.Excat la asta ma gindeam aseara,cind uitindu-ma la kakatu de Protv,am vazut cam ce "modele" sint propagate de media romaneasca(sa nu-mi ziceti ca numa proteveu e de kaka,cre'ca toate-s aproximativ la fel).
Iaca ce am remarcat:
1. "a reusi in viata" inseamna ghiulu pomenit in articol,masina preferabil roshie si d'aia de fuge mancand pamintu,nu conteaza ca soferu nu are nici urma de respect pentru propria viata si pentru viata oamenilor din jur.Vila sa aiba cit mai multe turle si cit mai aurii,daca se poate!Si neaparat porti d'alea cu telecomanda
2."lumea buna" din Romania ,prin prisma teveului,inseamna sa fii neaparat milionar,recte miliardar,nu conteaza ca nu face acordu predicatului cu subiectu,nu conteaza ca cind doua vorbe una e "fu-t---ui",nu conteaza cit ai furat,conteaza ca ai nene costum lucios Armani,si gata,esti "lume buna"
3.celebrele "femei frumoase" din Romania promovate tot de media :daca nu ai fusta un centimetru peste chiloti,degeaba nene,poti sa fii Mona Lisa,esti nasuala!Chiloti la vedere,sutienu sa fie cu 3 numere mai mic decit masura necesara,ruju sa fie cam doo deshte grosime si doo deshte pe linga ,si va rog,sclipici!Mult sclipici!Pe haine,pe oki,pe kur,nu conteaza,sclipici la cap mai subtire,ca nu are piata de desfacere!Acu viu io si intreb:(ca doar d'aia m-ati ales sa fiu Guica in poiana,nu vedeti ce acra sint?)
Sint nebuna la cap sa imi mai imaginez ca un "model" poate fi Andrei Plesu?
Sint complet PA la cap sa-mi imaginez ca in Romania mai exista si altceva important,in afara de bani?
Sint buna de impuscat de'a dreptu(yankule asteapta-ma,ca viu si io la sinucigasi),cind imi spun ca romanii nu sint de fapt cei pe care ii vad io la teve?Ca sint tot romanii aia de care mi-e mie dor in fiecare an,cei pe care i-am lasat acasa acum 10 ani?
Cred ca-s o proasta.Asta e.
nematics spune:
Rayu,
ceva pe-aproape de raspunsul la intrebarea ta:
acum citeva zile la o bere cu colegii de liceu, le-am zis de idea lui Kieslowsky din unul din filmele trilogiei sale colorate: ratiunea este doar penultimul nivel al cunoasterii, ultimul fiind iubirea.
Iar unul dintre ei, "pragmaticul", a confirmat surprinzator: “Da’ dom’le, intotdeauna cind am iubit am fost un prost.”
PS: cred ca Yank se refera la romanul "The Happy Death" de Camus, desi asta nu se leaga cu dorinta lui sa se dea cu capul de zid...
mihaela_s spune:
Pegasu', io deabia ce i-am vazut si auzit in ograda mea, da' asa cu drag ii ascult iar!
mey, ce fac cu un copil de 9 ani jumate care a mintit-o pe invatatoare si m-a mintit pe mine, toate astea intamplate azi dimineata...merg la un psiho sau mai astept sa faca una mai lata???? Nu stiu daca va dati seama ce e in sufletul meu...jale!
Pfuuuu si ascult zori de zi!
yank, pe cine ?
ECSR: =impuscam
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
iren spune:
Rayu, io inca mai sper, mai ales ca la mine o eventuala intoarcere in Ro e pusa pe tapet din ce in ce mai des, shi kiar daca nu ma intorc, tot sper...
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
nu conteaza cit ai furat,conteaza ca ai nene costum lucios Armani,si gata,esti "lume buna"
Ti rog, Armani nu mai e la moda... Se poarta www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=154183" target="_blank">Yamamoto
Cit despre sexy girls, nu te mai plinge, c-o vazui si pe www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,592738,00.html" target="_blank">Victoria voastra la Cannes (tot asa veni imbracata...)
(gi'me fem ca si mie tot Strainul imi place )
nema, nu crez bre ca-i vorba de "Moartea fericita", ca ala o murit de fericire nu ca Yank!!! :-)))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Llaura spune:
quote:
Originally posted by nematics
Camus a fost existentialist, nu idealist.
'Ai ma ca citii si io Ciuma si Strainul (atata). Nu m-am luat de el, numai ca impresia mea a fost ca omul lui Camus e atat de frumos, incat pare ideal.
Da' voi in Scandinavia va culcati seara pe lumina?
E, nu sta Romania in dilema avea sau nu Moni chiloti.
Sabina spune:
nseara!
sunt intr-o forma sde zile mari.
azi dimineata fu scandal.
piesa suedezului ceva teribil de prost,am un gust f f amar.
am facut vreo 50 de portrete azi si nu-mi place nici unul.
pe Camus nu l-am citit.
mai vreti?
a,da Sofia e racita cobza.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
da, Carmen, frumoasa poza, portret cu idee.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
Sabinelu', lasa mama, ca e de-abia luni
mihaela, io zic sa mai astepti oleaca...mai bine vorbeste cu ea sa afli de ce-a mintit...zic io...
Llaura, vara e lunga ziua...se intuneca in jur de 10 seara (cel putin aici la mine, mai la sud)...in nord chiar e lumina bine...si cind arde soarele, te prajeste. Simt aici 28 de grade ca 32 in Romania!!...cind sint alea 28 grade )