Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 3
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Lilutza, Johnny nu a cantat, a fost doar spectator.
si la un moment dat zice: mai bine m-asez eu la pian, le-arat io:))))))
Ahhh...pai nici nu ma gindeam ca el ar fi cintat!!!
Cit despre portrete nu poci decit sa zic wow. Tipa are niste trasaturi clasice, super frumoase (genul Greta Garbo)...am citit si comentariile si culmea e ca mie imi place mai mult poza a doua (de fapt cea pe care ai facut-o prima)..atita doar ca este putin out of focus..:-)) Expresia este super, iar jocul lumini-umbre artistic. Prima poza (de fapt a doua) mie mi se pare mult, mult prea clara...prea ii arati frumusetea daca intelegi ce vreau sa zic.....ma mai deranjeaza nuanta aia de maro ca si lumina din par (da' asta fiindca is io circotasa sa vaz puncte neselectate )...io insa nu-s fotograf, doar editor de imagine ...
Restu' lumii vaz ca doarme ...spor la nani, puisori Va pup...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Iaca si eu cu un scurt raport: printre picaturi de beeeep am ascultat muzica live Phoenix si Cargo. I-am specificat pe cei care m-au impresionat, Akcent si Morandi au fost doar buni de batzaiala. I-am prins putin, pe o scena ,micutza si cu putini spectatori, dar am fost mandra ca i-am auzit, pe Emilian Onciu si Octavian Bud-daca va mai amintiti de Cenaclul Flacara. Azi noapte ne-a prins duminica ascultand Cargo, apoi au fost focurile de artificii. Silvia e convinsa ca le-a vazut, desi adormise tun pe muzica lui Cago si nu s-a trezit nici de bubuiturile artificiilor. Ei, atat de la noi, acum bipaie cu galeata, astazi ne vom plimba doar din camera in bucatarie, in domitor si inapoi. Asa ceva!
rayu, ...boubou va face zilele...nu fripte, ci pline de viata si veselie! Sopteste-i la ureche ca "keep going!"
Din capitolul kk si pipi pe covor, raportam si noi 2 incidente...buli, matei poate veni si la noi!
nu stiu daca am mai zis...pozele sunt faine de tot! si participantii la fel, cu mic cu mare!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Sabina spune:
Lilanda, nu-ti fa probleme, ca si io gandesc la fel, si mie poza" mova" imi place mai mult, si out of focus am facut-o io special, insa lumina era execrabila acolo unde am pozat-o, acu as vrea lumina blanda naturala, afara.De aia am si prelucrat-o atat de mult.
Miha, pai la noi e o calduraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Sabinuts, se vede treaba ca suntem mai la nord...scaninavia romaniei...si ploaie si frig!
Mergem sa mai dam iama printre mititei, mai vrea cineva? Sau o ?
PS. Jolia si Bradu au o fetita...n-am inteles cum o cheama...iar gwen stefanie are un baitel.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Adela99 spune:
... o cheama Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ceea ce pe ebraica inseamna "darul Lui" ... de ce or fi la moda numele ebraice?
faine pozele, m-am delectat si v-am invidiat
si pozele tale sabinel is foarte faine si si modelu'
lu.more spune:
Salutare la poienari, scuzati ca dau buzna.
Vazui ca nascu Angelina a lui Pit, si nu-i vine sa creada fii-mi ca am aflat o asemenea veste inaintea ei!
Ca urmare (si ca s-o dau gata), aveti vreun link ceva? In Ro sau in Fr, ca En nu-ntelegem? Daca e si cu poze, o sa vada ca siteul unde pierde ma-sa timpul e unul serios, deci... bagati, daca aveti!
Multumesc....
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
smillaraaq spune:
Mey, se pare ca tot englezii sunt mai iuti de picior - in Ro sau Fr n-am gasit nimica, dar iata aici:
http://people.aol.com/people/articles/0,19736,1184497,00.html
Eventual da-i la www.google.com/language_tools?hl=en" target="_blank">google language tools linkul si ti-l traduce in orice limba vrei tu.
Come to the dark side: we have cookies!!
smillaraaq spune:
Et voila, stirea in franceza:
http://fr.news.yahoo.com/28052006/202/angelina-jolie-a-donne-naissance-une-petite-fille-en-namibie.html
vikinga spune:
Mai io nu am de zis decit ca mai sunt 5 zile pina ce zbor la caldura de 40°C si a apei de peste 25°, altceva nu mai pot gindi. Cred ca ma las in costum de baie din avion, eventual ma arunc in apa de sus daca zboara avionul aproape de apa. S-o gasi vre-un salvamar sa ma resuscitezeAici pooou..la si furtuna, sunt vreo 12°C, inca cu pulovere si geci, si ca sa nu cad in depresii bag la maxim in masina numa muzica spanish, latino ce o-fi numa' sa fie de mood. Aldo deja stie pe de rost the best of santana.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
haha...vik, nu digiaba locuim pe-aceeasi paralela, la minut si secunda iegzact!!! Le beepaie de le rupe si pe-acilea, cu vint, furtuna si tot tacimu'...ahhh. fericito, numa 5 zile???? Io mai am o luna :-))
lu.more, io stiu ca France 2 e prompt in noutati...cica la ei o aparut stirea pe la 3 dupa-amiaza....da' stii ceva ecouri de la Palm' d-or?? ce le-o venit sa atribuie la gramada premii pentru cel/cea mai bun/a actor/actrita???
Vazui ca si "A fost sau n-a fost" a lui Corneliu Porumboi a luat in unanimitate Camera d.or!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet