Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 25
bombi spune:
Lilanda, si eu si mai pe bune:
Sint numai 176 km diferenta (acum nu stiu unde va duceti in Croatia, eu am calculat cu Zagreb) daca renuntati la Bamberg (care stiu ca e exact in drum si mai stiu ca e frumos acolo) si veniti la Boeblingen.
Sonderborg-Zagreb: 1466 Km
via Bamberg: 1470
via Boeblingen: 1646 (869 pina la Boeblingen)
Va grabiti?
lilanda spune:
E mult ocolu', Cristina (din pacate)!!! Nu pentru mine, cit pentru Niels (), dar mai ales pentru ciine!!! Inchipuie-ti doua zile de caldura in masina pentru el!!! O sa fie mai najpa decit cind o venit din Romania cu aeroplanu'!!! (ce-i drept, are el antrenament la drumuri lungi...insa nici chiar de dooa zile!). Insa, oricum iti multumesc si cu proxima ocazie...negresit!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
Ok, ok, te iert data asta, dar te tin minte pt data viitoare.
Apropo, mai mergi in Ro? Si daca da, cind esti in Iasi?
lilanda spune:
Pai pina pe 8 iulie stam in Croatia si apoi, io am de gind ca, de acolo sa vin cu niste prieteni, in Romania. Vizita mea depinde insa de doua lucruri: de un posibil examen la Hamburg si de ... prieteni Daca totul iese cum vreau, am de gind sa merg in Iasi, mai intii, vreo saptamina-doua si inca vreo citeva zile in Bucuresti, apoi!! Voi, mergeti anul asta???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
Wow, asa mult stati in Croatia, sau plecati mai tirziu?
Noi avem ritualul nostru bianual de mers in Ro pe care tb sa-l respectam cu sfintenie ...
Numai ca pt vara asta nu avem inca planuri precise. In principiu, ar fi 3 saptamini in iul-aug, dar nu ne-am hotarit inca daca mergem cu masina sau cu avionul.
Noi nu avem treaba in Bucuresti, dar putem sa ne facem in Iasi.
Irimell spune:
'na seara, poaiana!
Am uitat ce-am vrut sa zic, pentru ca mi-au cazut ochii pe postul Lilandei...Nu treci prin Bucuresti in drum spre Iasi? Poate ne vedem, ca io stau pina pe 16 iulie...
Aaaa, am primit un www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&eurl=" target="_blank">filmuletz dragutz. Vizionare placuta!
Va pup si mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
lena spune:
copii si eu pe fuga, am fost toata saptamana in germanika, cu un proiect al soatei de filmat m-au innebunit aia cu campionatul lor, soata nu e deloc cu fotbalul e cu motoarele de 750 cc daca se poate daca nu si celelalte merg...dar astaseara evident se lasa cu baute la noi, avem un nou amic, sarb, cu nume de croat Goran tare simpatic, si vin si alti amici sa vedem germanika contra serbiei...io tiu cu serbia evident!
rayu sarumana de dedicatie, ce sa mey nu are comparatie, pour mois, cel putin!!
vik da mama holandezele au balcoanele mari, d-asta au astia aici numere diferite la sutien, cica pentru frantza sunt cele mai mici numere...baga distractie mare acolo sa nu te prajesti prea rau, da cu lotiune si baga un oki la spanioli meseriasi si pentru mine
mey copii, mai reviu io daca am timp, intre doi hamburgeri si o bere
Lena si t-rex Freya
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Aaaa, am primit un www.youtube.com/watch?v=eSoruzRkj7g&eurl=" target="_blank">filmuletz dragutz. Vizionare placuta!
....si www.youtube.com/watch?v=DHD0dk5IDVM&search=" target="_blank">replica....grrrr
daaa...Irimellu, Cristina'...tinem legatura
Edit: ca era replica gresita
bombi spune:
quote:
Originally posted by lena
[...] nu e deloc cu fotbalul ...dar astaseara evident se lasa cu baute la noi, [...] sa vedem germanika contra serbiei...io tiu cu serbia evident!
Lena, se cunoaste ca nu le aveti cu fotbalul . In seara asta joaca Germania cu Costa Rica. Serbia e in alta grupa si se pot intilni cel mai devreme in sferturi. Serbia e in grupa cu Olanda si joaca pe 11.
lena spune:
quote:
Originally posted by bombiquote:
Originally posted by lena
[...] nu e deloc cu fotbalul ...dar astaseara evident se lasa cu baute la noi, [...] sa vedem germanika contra serbiei...io tiu cu serbia evident!
Lena, se cunoaste ca nu le aveti cu fotbalul . In seara asta joaca Germania cu Costa Rica. Serbia e in alta grupa si se pot intilni cel mai devreme in sferturi. Serbia e in grupa cu Olanda si joaca pe 11.
bombi sarumana tu vorbesti serios, ca il invitaram si pe goran, acu ma fac de kko ...auzi da si mie un site cu meciurile astea, sarumana sa nu o mai fac de oaie!!
Lena si t-rex Freya