Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjur....cica vine vara si pe-acilea ....si e rost de scos bikinii de la naftalina ...pfuiii . Da' am intrat in asa o stare de nerabdare, sa plec odata in vacanta, incit am dracii andradei pin' la 2 am atlantic time ...si m-o apucat si plictiseala de iegzamenele astea
Veve, discutia aia fu' de alaltaieri, insa vaz ca pierdui faza cu paharele-n fund!!! :-))
mihaela, fusesi ieri la intilneala, ca io avui alt program (de somn in fata "Negustorului din Venetia" ) si inchisei messengeru'´mai devreme...
No, va pup, ma duc sa-i schimb pasaportu' lui Ilie

PS...cica il omorira pe Al-Zarqawi

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Veve, discutia aia fu' de alaltaieri,

La mine era inca "azi" cand am scris

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naziua cupii!

e ora 4 si ceva si eu sunt tot la birou, si o sa fiu tot aici pana la ora 7. acum am o mica pauza si vin sa va spun ca aseara nu m-am uitat la "codul lui da vinci" ca-mi picau ochii in gura de somn. asa ca ramane pe seara asta.

lil', voi de cand mergeti la mare? si la noi in casa se vorbeste numai de concediu si de mare. pana si tudor a fost contaminat ca de fiecare data cand il intreb "vai, vii sa mergem?" vine imediat intrebarea lui: "unde, la mare?"

apropo de al-zarqawi, a vazut cineva "the power of nightmares"? eu l-am vazut la festivalul de film documentar de care va spuneam acum ceva timp si de care nimeni n-a parut interesat.... daca nu l-ati vazut, sa-l vedeti cand aveti ocazia, ca e bun filmuletzul. de o mie de ori mai bine construit decat "farenheit 9/11" de exemplu.

hai ca va las, ma duc la munca.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' am fost aseara la iren, e o gazda minunata , nu stiu cum se descurca sa spele paharele si scrumierele dupa plecarea noastra, ca fiecare isi baga nasucul la cutie(ca si mine de altfel)si pleaca la nani. L-am prins putintel pe yank pe-un scaun alaturat(vik stai linistita, n-am profitat de ocazie! ), dar cascam de numa-numa( nu din cauza discutiei ) si am plecaat pash=pash in .

veve, folosire indelungata a noului car! trebe s-o uzi, nu? mashina!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deserted spune:

quote:
De fapt, barbatu meu nu bea, nu fumeaza, numa shi maninca de sparge

nu mai zi ca-mi faci pofta si-mi bag unghia-n git de ciuda, ma duc la biserica sa dau niste acatiste, oare, s-o indeplini ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ca sa citez un clasic in viatza: Japonia, de ce ridici receptoru daca nu e pentru tine? Vezi ca tzi s-a topit inghetzata, acu o potzi minca fara grija, ca nu tzi se mai umfla amigdalele.

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Buna seara, buna seara,

Miine seara incepe campionatul mondial. Daca exista amatori, sufrageria e deja pregatita: beamerul instalat, berea sta la "rece" in balcon, vodci-tequille si alte whiskey-uri la discretie (daca n-or fi expirat intre timp), popcoarne si alte chipsuri ...

Adunarea incepind cu ora 18:00 (CET).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

'neata la scandinavi!!!

moama ce v-ati conferentiat ieri! de la 9 fara ceva tot in conferinte ati tinut-o. si mi-ati corupt si ionu. io fugeam dupa fundu' lu' tudor si ionu se distra de minune cu voi.

veve, faine poze!

cristina, si tu-ti pui sufrageria la dispozitie? tu nu mergi sa vezi live meciurile de fotbal?

mai viu io pe la voi, da' sa mai scrieti si in poienitza, sa n-o lasati sa moara, da?

pup!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

mara, in stuttgart sint doar 6 meciuri (din 64). Si nici macar nu am incercat sa cumparam bilete (nu m-ar mira sa se fi terminat de vindut cu juma' de an in urma). De fapt, a fost o vorba aruncata in vint de niste prieteni din Ro ca ar vrea sa vina pt meciuri, dar a ramas doar la stadiul de vorbe.

Eu va astept in sufrageria reala, ca mai am si alti musafiri. Dar, la o adica, pot sa va las si cheile de la cea virtuala.

PS. Secretarele deja au intrat in spiritul WM (Welt Meisterschaft = traducerea autohtona pt "campionatul mondial") (machiate si costumate in culorile DE)

Fug acum, ca peste o ora am un meeting pt care tb sa citesc 20 pag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!!!
Cristina, daca ai fi stat nitel mai la vest, as fi luat invitatia in foarte serios!! :-)) Toata saptamina m-am chinuit sa caut un loc de pus cu capu' in drum spre Croatia...si nimica, nene...totu' ocupat, de cind cu Mundialul asta!!! Abia gasiram un apartament in Bamberg si, incredibil, la pret rezon...hallleluia
Io de freo doua zile vorbesc singura, cu mine insami si cu cronometru' impotiva. Am ragusit...
Poate viu si io diseara pe unde va adunati...dati de veste
Vine si ionu'???
Va pupez...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput