Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Party in zä haus, care vrea, sa zica, sa va culeaga careva, ca io mak la plozi shi n-o sa fiu on

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mey, iar va bagati la cuib?

na, ca folosirea cuvantului cuib imi aminti de legionari si de noua dreapta care se pare e impotriva pozitiei preferate a suedezilor (ca tocmai asta e preferata reiese din multele sondaje facute pe tema "www.nouadreapta.org/imagini/mari/06060112.jpg" target="_blank">pozitii favorite")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

pe mine nu contati,m-am bagat pe siteul ala cu melodii retro si stau si bocesc cu Jacques Brel
daca viu o sa fiu deprimata

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=VBa54uEOWhU&search=je%20t%27aime%20%2Cmoi%20non%20plus" target="_blank">Je t'aime,moi non plus
Asta e de bocit
Urmatoarea e dedication pentru lena:www.youtube.com/watch?v=bHiWE1GWApg&search=the%20doors" target="_blank">enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cupiii...dau de beut Luai 10 pe linie la daneza mamii ei (nah, io vrusei 11, da' asa o fost sa fie...cum zise Veve)...ceea ce oricum e ... onorabil!!!
Deci Rayu, baga-acolo o vodka mica linga Brel, parsc'que je t'aime
Adeluctz, ...unde-i sursa cu sondaju'???
xeno...pe tine te-ntreb: unde-i Omenu' ala de hebdomadar, bre???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nu adelucci, io-s p'acilea. Ce poza de nebuni mai gasisi si tu, de unde or mai fi aparut si dezaxatii astia, ei ne mai lipseau! Si ce vigilenti, cum gasira ei dusmanul de clasa, homosexualu roman, asta era, cum de nu ne-am dat seama mai demult
iren, pai la ce te asteptai bre la subectul ala, nu daca nu la cadelnitze si tamâie?
Ce sa spuna aia de pe partea ailalta ca pentru ei personaju' nu arata nicicum (chiar asa, daca e dupe chipul si asemanarea noastra, o avea si el cateodata probleme cu kg in plus (ca mine)? sau macar cu digestia din cand in cand?) Uite, io cred ca D-zeu arata cam www.61soft.com/ttbb/images/intind_tinky.gif" target="_blank">asa, poate putin coafat altfel, mai pentru adulti. Asta ca sa zic ca e simpatic si nu un tip care tine mai mult la merele din livada decat la proprii cupii.
rayu, da'ce-ai maica de-l asculti pe Brel, asa dintr-o data te apuca??!
mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Acu vazui, Lilutzo, hai sa traiesti bre, bravo, fata desteapta, le aratasi tu lor!
sa bem deci, acu am si io voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

lilutz felicitari!

doruletz ciocnesc si cu tine daca ai voie. gata alaptatu'?
dezaxatii aia nu fura greu de gasit, ca zilele astea fura-n voga cu marshul lor

gashca

Mergi la inceput

doruletule,asa ma apuca pe mine ,periodic cu Jacques Brel:))
lilutz,pai ce ne dai de beut?
Bravo,fetitz destept!
Io am innebunit cu site-ul ala cu videoclipuri de acum treij de ani.
Ma potolesc mai pe la noapte asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Saru'mina de felicitatiuni!!! Chiar is intr-o buna dispozitie Deci cheers again, ca si doruare voie
(rayu, zisei vodka ptr. tine )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput