Scandinavii stiu DC... (118)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bre...voi chiar nu v-ati dat seama cu cine am stat eu la concert? si de vorba juma de ora dupa aia???????

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Scuze, Sabinelu, promit ca data viitoare voi fi mai prompta in uimiri
Acu, ce sa zic, felicitari!...c-ai rezistat atita, ca la ce vocabular areeee...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Irenutzu, io scuze, m-a luat valu de entuziasm:D

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Irenutzu, io scuze, m-a luat valu de entuziasm:D

Ei, acu facui shi io pe insensibila, ca de onoruri d-astea n-avui parte, shi vorbi invidia din mine

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Sabinel, hai ca si io ma mir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

Uitati langa cine am stat eu azi la concert:)

io-l iubesc.
nu-l cunosc personal, il iubesc numa de la tv si de la comcerte.
dar unul de la Iasi a fost de pomina. a venit cu o soseta mov si una verde si dupa 5 min de cintat a trntit capacul la pian si a strigat ca el nu poa sa cinte ca-i dezacordat si ce mama dracului ca doar le-a zis sa-l acordeze. a plecat si dus a fost

mey cred ca Matei avrut sa stringa dupa Bubu ca a spalat tot dormitorul cu apa si spumant. abia am reusit sa stringem spuma, era ca la circ
oricum, misto la voi acasa, cred ca nu va plictisiti :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Aloha popor blond

Am inviat,sa moara dusmanii!!Am aterizat prin Alba Iulia la ceva han,Sf.Gheorghe ii zice si e ceva de vis cum putine gasesti prin Romania,si drept urmare am decis sa mai raman citeva zile.
Rayu,sa ai good time in romania,pe 16 sint in Corsica in concediu dar as fi tras o fuga sa bem un cico,dar din pacate si doctoratu l-am lasat acasa si nu intrunesc conditiile de eligibilitate cerureSorry,next time
Faine pozele din Cismigiu,sorry ptr neparticipare,dar abia saptamana asta ajung in Bucuresti,in schimb m-am cafegit cu cataghe intr-o dupa-amiaza.
V-am pupat din mers...(veve,pe tine din alergare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by yank
,dar abia saptamana asta ajung in Bucuresti,in schimb m-am cafegit cu cataghe intr-o dupa-amiaza.

Iote c-o marturisit

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir...iaca vin si io duminica Sper ca familia Doruletz o petrecut bine la cumetrie dar, nu-sh de ce, am impresia ca Alain taaare ar fi vrut sa maearga si astazi la concert...fie sa-l asculte doar pe Johnny
Rayu, io cred ca Bubu, expre v-o coace...prea bate la ochi; toate se intimpla cind esti ori tu ori Dacu'n dus ..cre' ca-i place sa va vada uzi
Cataghe, yank...vrem poze :-)))
PS...mijto tata lu' Toma maimutarind-o pe sabina!!!
Va pupez
Otilia, cum se simte tatal tau?? Ii place, se poate acomoda???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Lilutza, Johnny nu a cantat, a fost doar spectator.
si la un moment dat zice: mai bine m-asez eu la pian, le-arat io:))))))
partea cu emotii e ca mi-a cerut niscaiva cd cu ce-am facut...si o colega de-a mea merge mai des pe la el(nu ma intrebati ce si cum ca nu stiu) ,asa ca vor asculta in curand.Sunt taaaaaaaaaaaaaaaaaaaare curioasa:)))
azi iar e zi de concerte...si poate dupamiaza am o sesiune foto cu o colega de-a mea superfrumoasa, si anume www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo140099.htm" target="_blank">Ioana si inca odata www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo140473.htm" target="_blank">Ioana

Alain era terifiat la gandul zilei de ieri:)0)

dar , azi la 10.30 ma intalnesc cu Pascal Bentoiu, cel care a completat simfoniile de Enescu 4, 5 si 6, plus poemul Isis, trio in la minor...si a facut o treaba nemaipomenita, Enescu a lasat schitele complete, doar ca nu a pus in partitura mai clar, iar Bentoiu si-a consacrat ani din viata pt asta.Si ii da lui Alain niste partituri:)
Asta o sa-l remonteze.(pe Alain, desigur)

Otilia, chiar, cum e? si Adelita ce mai face?

Mergi la inceput