Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 19
iren spune:
Ah, Viku, ce rea ieeeejtttiiii!!! Mai shi zici de ce cald e acolo, shi io am aci buricele deshtelor inghetzate
Annie, done, bagai un subekt la jenerale, cum ma pricepui shi io , acu e treaba voastra sa-l umpletzi cu ce nelamuriri avetzi shi sa-l facetzi hot deshi is kiar interesata de portretul pe care shi l-a facut fiecare la adresa lui Dumnezeu.
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
liris spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
Deci, explicatia este simpla, una din metodele propuse ca sa ii vezi pe invizibili este sa ii inviti la o conferinta (si acolo cik apar on line). Io fiind logata invizibil 24/24 (cat sta compu de la work deschis) obviously, ca "ma vad".
cum - cum?
arboria spune:
din istoria DC-ului:
"Ori de cite ori va scapati copiii de sub control,va puteti consola cu gindul ca pina si "atotoputernicia" lui D-zeu n-a rezistat copiilor...
Dupa ce a creeat Raiul si Pamintul,D-zeui i-a zamislit pe Adam si Eva.Si primul cuvint pe care D-zeu l-a zis catre ei a fost "Nu!"
"Ce nu?"ii replica Adam.
"Nu muscati din fructul oprit!"spuse D-zeu.
"Fruct oprit???Exista fruct oprit?Hei,Eva...exista fruct oprit!"
"Nu se poate!"
"Ba da, se poate!"
"Nu muscati din fruct!"le spuse D-zeu.
"De ce?"
"Pentru ca eu is tatal si-asa zic eu!"spuse D-zeu,intrebindu-se de ce nu s-o fi oprit cu creeatu' la elefanti?!?!
Citeva minute mai tirziu D-zeu vazu copiii cu marul in mina si se enerva.
"Nu v-am spus sa nu mincati marul?intreba Tatal Ceresc.
"Ihiii!"replica Adam.
"Atunci de ce l-ati mincat?"
"Nustiu!"raspunse Eva.
"Ea a inceput!"o acuza Adam.
"Ba nu eu!"
"Ba tu!"
"BA NUUU!"....Exasperat la culme de purtarea celor doi,D-zeu ii pedepsi oferindu-le darul de-a avea propriii copii.
Atunci "tiparul" a fost stabilit si nu s-a mai schimbat!Si-aici e scuza pentru linistea voastra:daca ati incercat de nenumarate ori
si cu multa dragoste sa va idreptati copiii pe calea cea buna si ei n-au vrut s-o urmeze nu va judecati prea aspru!Daca insusi D-zeu a avut dureri de cap tinindu-si in friu copiii ce te face sa crezi ca va fi floare la ureche pentru tine??... "
postat de veve, inaintea erei noastre
lilanda spune:
Buna dimineata!!
aroboreaua ce faci, bre pe-acilea??? Treci la culcare ca soarele e la o sulita pe cer !!!
Scuzoaie pentru deconectarea brusca d-aseara, insa si mie imi mai face cablu' figuri meridionale ... Ca sa nu mai spun ca si ce curent era aseara prin sufragerie (nu-s covinsa daca a lui yank sau a irenei) da' toata lumea se frichinea cind in cind out...unii mai mult out
Mai vreti opinii despre a www.hotnews.ro/articol_49684-Play-back-cu-Gigi-si-Elena-de-Pavel-Lucescu.htm" target="_blank">a treia Romanie???
PS: xeno, sa nu uiti de ce-ai promis
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
aiaiaia, vreau sa stiu si eu ce-ati dezbatut, nu-si face careva pomana sa=mi trimita arhiva pe mail?
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
(pe yahoo.co.uk de ex)
laptopu ...hm, aia de mi-au reprat m,ufa au incurcat suruburile...si nustiu ce s-a strambat acolo, trebe puse alea originale sau similare, il rezolv la bucuresti.
Pantofari, ce mai:(
cat despre asa zisul "conflict"....
nu zic nimica scrisei acolo.
va pup scandinavi.
vreau si eu la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Sabinelu, nuj exact ce-am dezbatut noi, de toate pentru totzi, ghiveci, ca de obicei Pup shi nu mai fii suparata
Mah, io am vrut sa fac un topic interesant, nu pios, asha ca rog persoanili de pe partea ailalta a baricadei sa scrie parerea lor Io nu scriu nika, ca nu-s limpezita , da poate-o sa fiu dupa ce mai scrie lumea la topic.
Annie, kestia cu conference shi offline nu-i adevarata, tu nu te vezi, da io invit oricum toate offline-urile care merita sa fie in sufragerie , iar juma din ele, de obicei, nu-s offline-uri
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Irimell spune:
'na ziua, poiana!
Vik, mai stai 3 sapt? Se topeste Yanku de dorul tau...
Si io ca si Lil...pina la urma a cui e sufrageria, a lui Iren sau a lui Yank?
Irenule, am bagat un ochi la subiect dar am obosit pina la sfirsit, asa ca am lasat-o pe seara...poate voi avea mintea mai limpede...
www.content.loudeye.com/scripts/hurl.exe?clipid=041318501010006900&cid=600111" target="_blank">Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
Veve spune:
Arboriq,asa cevaaaa!Ce vremuri bre!Eram asa de 'bizi" ca traduceam chestii pline de esenta di pi net...pentru dici.Pe-atunci n-aveam mallu aproape,nuuuuuu!!
Io de-acu' cand plec imi las reportfonu-n sofragerie,bre!In loc de la cafea recitesc pasaje "sarite" si ma rad de una singura
Azi iar am zoo-n program,dej iar o sa (va)lipsesc;eventual dati un 'invite" pentru arhiva,pleaaase;;)
Mozoale!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
arboria spune:
lilo, ce esti rea, mey?!
era ora 11 noaptea la mine, voi la ora (voastra) 11 abia intrati in sufrageria unuia sau a altuia
unde se tine sedinta azi?
iren spune:
Io-s ocupč deocamdata, bazatzi-va pe Yank