Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 18
Irimell spune:
Vaaaaai, Iren, ce rau imi pareee. Mi-era dor de o piesa de teatru, un Puric, ceva...
www.content.loudeye.com/scripts/hurl.exe?clipid=076606701040006900&cid=600111" target="_blank">Pup!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
lilanda spune:
www.hotnews.ro/articol_49634-Pacatul-bisericii-becalizate-de-Dan-Tapalaga.htm" target="_blank">Opinii....desi articolul asta merita a fi postat in alta parte
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
hai ma, dezbateti (si) aici, nu in livingul lu' yank unde io nu pot intra. doruletz mi-e dor de tine si de gepetutza. sper ca sunteti bine. de ce nu mai scrii aici? si tu tot cu yank?
mie mi-a placut articolul "patria falsei piosenii", "biserica arhanghelului Gigi", "Necuratul politicii romanesti", "tinara generatie formata de arhanghelul Gigi gindeste (un fel a spune) si se poarta precum enoriasii", "enoriasi „ultras“", sa
ce-ar mai fi de spus si de dezbatut?
io nu inteleg un lucru, de ce unii cred ca daca un tanar vede o pereche de homosexuali, instantaneu devine si el homosexual. de ce teama asta? neincredere in tineri? sau considera ca e foarte tentant sa fii homosexual? chiar nu pricep. ca tot ii dau zor "de la Tanacu pina la Putna" cu "un pericol pentru formarea generatiilor tinere". spune d-le in loc: biserica cc considera homosexualitatea un pacat. punct. sau ma rog virgula. si apoi poate continua: la fel si ... si... si
lilanda spune:
Adeluctz, nu stiu ce sa zic....cred ca e vorba de "a vedea cu ochii deschisi", de fi dispus sa intelegi ca altii sint diferiti de tine...ca tu nu esti unica masura a lui Dumnezeu...ca "neuronu' tau in oglinda" functioneaza prin filtrare si nu prin imitare suta la suta...
Cit despre pozitia BOR nu ma mira!!! E clasica si veche de cel putin juma' de secol :-))
(imi pare rau ca nu-ti mere messangeru... :-(()
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
Adelucci, si io tot intrebai de tine prin sufragerii p'acolo! ai primit adresa cu pozele de la de-pagânizarea gepetutzei? Uite-o aci, iti trimit imediat si parola pe PM.
Io nu stiu bre ce sa zic, doar ca observ ca subectele astea cu homosexuali revin periodic. Se spune ca cei care isi refuleaza tendintele homosexuale sunt si cei mai inversunati adversari ai homosexualitatii, dealtfel se poate observa si aci cum mereu aceleasi persoane combat 'viguros' in discutiile astea.
Mai bine sa zicem merci ca exista 'normalu' de becali sa aibe neuronii ce copia...
vikinga spune:
Hola! Sorry de iesirea din living, da laptopul meu vad ca merge cu precizie mediteraniana. Da dau cu toata inima masinariiile si precizia nemteasca pe vremea si mincarea asta de aici:))Numai in tapas si paella o tin nu o sa ma incap in bikinii de nunta::)) Yank bruneti muuulti pe aici da nimeni nu intrece cel mai tare jidan de pe pamint Joi vin aici si amicii mei, astept nemtoaica cu mare drag sa am spor la sekt auf iceDeja sunt bronzata si mai am 3 sapt de stat.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)