Scandinavii stiu DC... (118)
Raspunsuri - Pagina 17
Pegasis spune:
1 clar.
Folosesc acest prilej pt a-i spune lu' Cata si pt. a ei rapiditate in a deschide subiecte noi. Cata, vino sa te racoresti in living la iren (grozav... am ajuns sa invit oamenii pe la altii p'acas'... ), punem berea si sucurile la rece d'acu.
In alta ordine de idei... cred ca xeno poate fi multe, da' idiot sigur nu e. No other comments.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Rayuela spune:
lilutza,ilenuca,copiloi,Pegasa,gata,m-ati convins!
Acum ramane asa:iau prima rama si cind vin acasa pling in poala lu Witchie,ca de ce nu am ascultat-o pe ea si n-am luat rama doi:))
annie_xtreme spune:
Uazaaaaaaaaaaaa - ce discutii interesante aveti voi pe messenger :D. E de a dreptul spiritist cum va vad io conferinta la care NU am participat :D =)). O saptamana fabuloasa sa aveti ,
A.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Pegasis
In alta ordine de idei... cred ca xeno poate fi multe, da' idiot sigur nu e. No other comments.
- frumos si crestineste, la fel cum se alese si Sabina c-o bila-n cap
rayu, las' ca daca-ti pare rau, te-ajuta Bubu!!! :-)) N-ai garantie???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Witchie spune:
sabina??
io-te ce zice o doamna: "Sabina,tu esti ok?Ma ingrijoreaza starea ta duhovniceasca."
Bwahahahah ar trebui sa-i spun fro doua despre starea MEA duhovniceasca sa vezi atunci ce ploaie de agheasma s-ar abate peste gura de rai...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Love struck
annie_xtreme spune:
Ce inseamna stare duhovniceasca?
De ce e Biblia misogina?
De ce trebuie sa imi fie TEAMA ca sa cred?
Cu toate astea, Steinhardt rulz ;).
iren spune:
Io voiam sa pun un subekt despre "Cum arata Dumnezeul vostru?" da nuj ce sa comentez la deskidere :D Sa-l pun, sa nu-l pun...
Annie, pe bune vezi conferintza?? Woooww, inseamna ca Xeno e clarvazator, ca de trei seri imi zice ca eshti on in conferintza, shi io-i zic cc ca numa te-am invitat, da n-ai raspuns :D
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Irimell spune:
Aaaaa, am venit si io cind probabil ca Rayu si-a cumparat deja ramele, dar votez totusi: rama 2. E fancy si deosebita!
Iren, Yank, multzam pentru gazduire. Mi-a placut in sufragerie, chiar daca am stat putin. Iren, sa-ti trimit nickul ca sa ma mai inviti!...ca am ramas cu gindul la ce era sub chiuveta...
Extremico, dar cum vazusi conferinta de aseara?
Lil, super pozele...cind te vedem si pe tine in ele?
Sabinel, cind vin in Buc (dupa 26 iunie) mai e stagiune? As merge si eu la citeva concerte si piese de teatru...
Restul poienii, pupici!
Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
iren spune:
Irimellu, io shtiu ca in iulie nu e stagiune, shi d-aia ma oftic mereu, ca io pot mere in Ro numa in iulie-august :((
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
annie_xtreme spune:
Deci, explicatia este simpla, una din metodele propuse ca sa ii vezi pe invizibili este sa ii inviti la o conferinta (si acolo cik apar on line). Io fiind logata invizibil 24/24 (cat sta compu de la work deschis) obviously, ca "ma vad". Ce nu pricep este de ce mi se salveaza mie in arhiva conferintele voastre, cand io nu am dat accept??? Nu vad tot, si nici nu cred ca vad replicile in ordinea reala, da am ceva de pe 1 iunie in care xeno (banuiesc), pare a vorbi singur muuuuulta vreme si din cand in cand mai intervine joxy :D.
Iren, baga mama, direct la ZZ :D.