Col deschis

Col deschis | Autor: microbu

Link direct la acest mesaj

Am aflat ca am colul deschis, mi s-a recomandat repaus la pat.
Cine a mai trecut prin asa ceva, va rog sa-mi dati detalii.

Sandra 20+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu de prin luna a cincea am avut colul muiat, nu chiar deschis dar de atunci am cam fost in concediu medical pana la nastere cu indicatia de a sta cat mai mult in pat.

Daca ai colul deschis trebuie sa stai doar in pat (adica nu pe scaun sau in fotoliu, ci culcata, in asa fel incat gravitatia sa nu apese pe col).
Mama a avut o perioada cu probleme cand era insarcinata si nu avea voie sa se dea jos din pat nici cat sa mearga la WC.

Sper ca iti place sa citesti, sa crosetezi, sa te uiti la filme si alte activitati care se pot executa in pat.

Sanatate si un bebe frumos!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

iti pot da si eu o informatie neoficiala inasa. Nasa mea imi spunea ca pana la 35 de sapt a avut colul deschis. Toata lumea ii zicea sa mearga cat mai mult pe jos ca e bine pt nastere insa dupa ce mergea nitel simtea nevoia sa se aseze pt ca avea senzatia ca ii iese din ea bb. Nu stiu daca e posibil sa ai colul deschis atatea sapt.
Ti-am zis nu stiu cat e de adevarat, poate ea avea altceva.

sanatate!

Crinutz codita de maimutz

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

draga mea eu am fost la 4 luni la dr si mi a zis ca tb sa mi faca serclaj ca am colul deschis eu neavand nici un simtom norocul meu a fost ca m am hotarat sa merg si alt dr care a spus ca nu i nevoie si ca n o sa mi se intample nimic si asa a si fost eu lacrand pana in luna a 9 si avand o sarcina super agitata cu alergaturi ptr ca soacra mea se imbolnavise rau si din 7 zile 3 eram la spital plus ca totul aculminat cu deces cand eu eram in luna a 7. Scuze ca ti am povestit asta dr am facut o ptr a ti explica cum e cu colul deschis. Eu zic sa consulti si alt ginecolog .Pupici si mai vb

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sper ca dr ta nu se numeste costeschi de la titan ptr ca e recunoscuta ca 90 la suta din pacientele ei au serclaj . mai vb

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Va multumesc mult pt raspunsuri.
Dupa 6sapt de stat in pat, fara efort s-a inchis colul.
Nici medicul meu nu recomanda cerclaj, decat in cazuri extreme.

Sandra 26+

Mergi la inceput