N-am curaj sa conduc (3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor ,as avea o intrebare:cu ce as putea da sa se termine cu mirosul de nou ,de plastic? am pus un bradut ,dar acum am si miros de plastic si un miros de la acel bradut care pur si simplu este insuportabil.l-am pus( bradutul) in portbagaj si miroase oribil ,maine il arunc ,dar ramane problema nerezolvata .voi cum ati scapat de mirosul din masina?sau numai loganul miroase asa ? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

giul, orice masina miroase a "nou" o vreme, apoi se mai atenueaza mirosul, ne mai obisnuim cu el... e drept ca eu m-am urcat de curand in logan cumparat acum un an si jumatate si mirosul ala specific de logan tot se simtea...

Pisica, zambind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu nu simt nici un miros aiurea. Bradut sau alt parfum nu o sa pun ca as vomita instant, urasc mirosul ala, dar nici nu pot spune ca simt un miros deranjant. Oi fi eu mai insensibila....

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu folosesc ambi-pur pt masina.
Sunt sensibila la mirosuri si sufar(sau sufeream,ca acu mi-a mai trecut) si de rau de masina.Daca mai si miroase urat,stiu clar ca o sa vomit.
O chestie foarte ciudata..nu am rau de masina cand sunt in masina mea sau conduc eu.Oricum parca mi-a mai trecut de cand conduc..dar inainte era nenorocire,refuzam de multe ori sa merg cu prietenii pe undeva(cei care aveau masina)ca simtem ca as fi o povara pt ei,dat fiind faptul ca mi se facea rau.
Pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

aissa si eu sunt la fel. Ba parca imi place parfumul de nou, ca nu tine decat putin...

In alta ordine de idei se pare ca voi putea sa imi repar masina. Ma duc la politie sa-mi dea dovada... s-a rezolvat sper.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Mai fetelor ce nervi am, mi-a venit azi postasul cu surpriza de la mare, amenda in plic.
Am nervi din mai multe motive:
1. M-au trecut ca eram in localitate, desi acolo unde radarul era amplasat eu zic ca era in afara, e adevarat ca cel care m-a oprit era in localitate, dar radarul nu. Marea viteza inregistrata era de 81 km/h.
2. Pe moment atunci mi-a luat datele si i-a zis sotului ca imi da doar avertisment, iar acum primesc procesul verbal cu amenda 60 RON (cica pot plati in 48 ore 30 RON ) si scrie pe PV ca "nu era de fata", atunci ma intreb eu de unde au datele mele? Ca masina e inregistrata pe alt nume. Magari, macar daca mi-l scria pe loc plateam jumate, acum ce sa mai fac ma duc sa arunc 600 mii pt 80/h. Cine o mai merge cu mai mult de 50 ca mine sa pateasca, ca pt un ruj ma zgarceam sa dau atatia bani . Ah, spume am....

Va rog...cine se pricepe, ce tb sa fac? Unde platesc si unde duc copia?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Aissa, esti sigura ca nu era alt radar? Ieri, de exemplu, toata lumea se ferea pe soseaua Bucuresti-Urziceni de camera de luat vederi si putin mai incolo de camera era radar pe o masina. Oprea politistul ala in nestire masinile.
Pe maine de fiecare data m-au salvat de radar pietonii.Nu stiu cum se facea dar, la cea mai apropiata trecere de pietoni de radar, apare un pieton(ieri tot asa am scapat de cel de pe masina politiei).
E foarte greu sa-ti dai seama care te-a luat.
Eu ieri m-am umplut iarasi de nervi! Am fost cu copilotul, va e clar,nu? N-am intalnit un om mai sucit,cum o dai nu o nimeresti cu el! "Vezi ca e radar pe aici, tii neaparat sa iei amenda?" O lasam la 50, in cateva sec ajungeam la 60 (asta-i viteza cu care m-am obisnuit sa circul eu in localitate) si-l aud:" ti-am zis sa o lasi mai incet, nu sa stai pe loc".
Stiti cumva unde pot sa gasesc un reportofon la un pret mai convenabil? Ma gandesc ca doar daca se aude isi da seama ce-mi face. E singura chestie pe care pot s-o mai incerc cu el. Nu poate sa inteleaga ca tonul pe care mi se adreseaza ma deranjeaza, parca sunt imbecila. Nu tipa, dar parca e mai rau, imi vb f apasat si tot timpul gaseste motiv sa ma critice. Ori ca merg prea repede, ori prea incet, rau ca nu depasesc, rau ca depasesc.
Ieri, dupa 3 ore de tocat marunt, marunt, eram un robotel. Cum veneam din colentina, cand sa fac stanga la o intersectie, sa ies spre universitate, imi spune sa ma tin dupa un taxi. Si m-am tinut, m-am dus dupa el in parcare. Cand am ajuns in parcare:"ce cauti aici, nu vezi ca asta a intrat in parcare?" Va dati seama ce-mi face? Daca mergeam dupa ala si nu-mi dadeam seama ca intru in parcare?

Mergi la inceput

Marci sunt sigura, ca scrie pe plic ca e politia Ct si in PV scris ca pe DN 39, loc.Tuzla. Nu am decat un drum la mare asa ca ala e.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fetelor, exista cumva vre-un site care spune despre situatia soselelor in Ro in timp real?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by marci

Anca, ce facusi, mama, ai inceput sa iei amenzi pt depasirea limitei de viteza? De-aia nu mai treci tu pe-aici, esti soferita!
Te rog, fii intelegatoare cu cei care parcheaza pe 3 benzi, ma aflu si eu printre ei!
Vedeti fetelor ca se poate?
Si inca ceva, Anca, fii intelegatoare si cu cei care conduc incet!Ce vrei daca atata pot oamenii?
Felicitari! Nu pentru amenda, ci pentru progresele facute.

Sunt eu cea vizata? Da Marci, am luat-o ea mea si o tin inca in protofel...lene mare nu gluma! Nu am nimic cu cei care parcheaza pe 3 randuri, daca asta nu implica ca eu sa merg pe contrasens! Incet conduc si eu, prind curaj numai cand nu am masini in fata!!!! Acolo nu aveam da nu puteam sa ii povestesc politistului ca deja am zios merci ca nu a vazut lamaia lipsa.

Aporpo de lamaie..Ieri m-am intors de la mare, nu am condus ca sotul s-a sacrificat (saracul) tot drumul. In fata aveam un incepator cu o masina mare, mergea omul cu 100 unde limita era de 80. Toti, toti, toti se chinuiau sa-l depaseasca desi nu mergeau mai repede si era doar o banda pe sens. Meritul lamaii, l-am intebat si pe sot de ce l-a depasit si raspunsul a venit prompt "E incepator". Offf.

Daca de problema vitezei am scapat am dat de alta. Imi este groaza bsa depasesc. Daca plec din Bucuresti poot sa merg si cu 50 tot drumul daca am unul lent in fata. Am fost undeva la tara acum 2 saptamani si m-am bagat in depasire...in fata aveam un TIR!!!! M-am bagat la loc de frica desi imi ajungea timpul sa depasesc 2 tiruri. Nu va spun ce mi-au auzit urechile ca stiti. De fapt am observat ca de cand ma simt mai sigura a inceput sotul sa bombane mai mult ba ca nu stiu sa depasesc(adevarat), ba ca ma lipesc de fundul masinii din fata (nici de cum) dar daca bea o bere sunt cea mai buna spoferita ca nu are cine sa-l duca acasa!

DACA MAI PLEACA CINEVA LA MARE am gasit un traseu mai pentru incepatori, super liber, bun ca si drum, care da direct in 2 mai. L-am facut acum , in postura de copilot si weekend-ul viitor promit ca il fac si in postura de sofer, daca ma lasa mister. De la Megidia este un drum desert prin Pietreni care da in 2 mai. Eu am vazut doar 3 masini!

EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"

Mergi la inceput