N-am curaj sa conduc (3)
Raspunsuri - Pagina 11
aissa spune:
Giul io eram cu sigurantele, mi-ai raspuns? Ma duc acum sa verific!
Cristina_T ce frumos iti sta la volan
Cristina si Ale (30.09.2004)
giul spune:
aissa nu stiu daca sunt de vre-un folos pe capacul propriu-zis e o sig verde 0e,sub ea una de 10 ,jos sub aia de 10 e alta tot de 10 in stg una de 30 si mai in stg una de 15 in panou sunt una sub alta 20,5,10,15,15,20 ,pe randul urmator 10 ,10,10, 10,30,,randul urmator prima nu e nimic apoi 15 ,10 ,7.5,pe ultimul rand in rand cu 15 e una de 7.5,urmeaza 3 locuri goale apoi una sub alta 10,30 .masina e6280 e varianta cea mai slab echipata noapte buna fetelor !
demonika spune:
Lasa, mey, ca a treia oara il iei... stai linistita... ce eu nu am luat a 3-a oara, si acum conduc parca as merge pe jos, apreciez si distante, tot, pana ajung acasa ma gandesc ce am facut in ziua respectiva, ce o sa gasesc acasa etc... dar sunt si atenta, normal!
Lasa ca il iei, ti-am mai zis eu... te pupa,cred ca stii tu cine!
Dar sa imi faci si mie cinste ca altfel...
muah tuturor
quote:
Originally posted by Teolina
Buna, fetelor!
Scuze pt intarziere!
Am picat sala Offfff!
Peste o luna dau iar...Asta e, daca nu am repetat asa cum ar fi trebuit..
Va pup, mult succes la sofat!
giul spune:
referitor la inmatriculare auto vechi sau noi cautati pe google dacia forum la tutoriale si gasiti mura in gura tot
aissa spune:
quote:
Originally posted by giul
20,5,10,15,15,20 ,pe randul urmator 10 ,10,10, 10,30,,randul urmator prima nu e nimic apoi 15 ,10 ,7.5,pe ultimul rand in rand cu 15 e una de 7.5,urmeaza 3 locuri goale apoi una sub alta 10,30
Am sa verific si la mine cand cobor si vad cum le identific ca si a mea e tot cea mai "cheala" varianta. Ai depus mult efort si-ti multumesc. Dar nu era nevoie sa faci asa, pe spatele capacului (acolo unde ai si sigurantele de rezerva) ai schema sigurantelor simbolizata, ca o harta. Cea de la iluminatul interior este simbolizata cu un bec cu para in jos si niste raze care ies din el. Se identifica super usor, ai simbolurile explicate in carte si acolo iti arata exact pozitia in care se afla. Asta ti-am zis asa, pentru tine in caz ca ai nevoie vreodata. Eu am folosit asta sa fac misto de sotul meu si un coleg al lui care isi bateau capul ca nu se aprinde plafoniera, scosesera becul, cica nu e ars, sa ma duc cu ea in service sa o repare . Eu am citit cartea, am scotocit forumul daciaclub, m-am dus jos, am scos capacul de la sigurante si le-am zis ca stiu ce are. Le-am dat capacul de la sigurante si le-am zis sa se uite si ei, nu au observat nimic, avantaj EU!
ancamironiuc spune:
Smechera si fara semne...respectata fortat in trafic (nu ma mai claxoneaza nimeni...daca ar stii) am facut una mare si lata!
Eram pe langa Herastrau, la Ambasada Chinei, pe prima banda. In fata aveam un autobuz care mergea cu 20km/h si ma hotarasc sa il depasesc.
Ma asigur si ma bag rapid impreuna cu cel din fata mea.
Pe banda a doua unul statea sa faca stanga si cel din fata a franat si l-a ocolit. Hop si eu, s-ar repede ca venea autobuzul din spate dar....NU BAGASEM IN VITEZA!!!!!! Nici nu stiu cand am scos din viteza cert este ca eram pamantie la fata de ce catastrofa am facut...
Si cum nu mi-am pierdut bunele obiceiuri... AM MAI PLIAT O OGLINDA!!!!!!!!!! Oricum nu era parcat regulamentar si statea mai mult in mijlocul strazii!
ANCA si EMA EMANUEL
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by aissa
Giul io eram cu sigurantele, mi-ai raspuns? Ma duc acum sa verific!
Cristina_T ce frumos iti sta la volan
aissa ce draguta esti!!!
dar tu ce cauti pe strada mea???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
aissa spune:
Pai pe acolo sta soacra-mea si noi veneam de la mama, cu pauza la soacra si apoi spre casa. Ala e drumul nostru .
andre_ea spune:
Ok fetele, posed Matiz argintiu cu numere rosii. Ce ziceti ca se face cu el?
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Ok fetele, posed Matiz argintiu cu numere rosii. Ce ziceti ca se face cu el?
Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Sa-l stropim cu tedi in parc cu copii....
Sa-l stapanesti sanatoasa!!!!!!!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...