Cat de frustrate suntem???
Raspunsuri - Pagina 8
ocebine spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Originally posted by fortequote:
Originally posted by She
Este un lux cred, inca, in Romania sa-ti pastrezi demnitatea.
really?
din pacate e real ce zice she. o mare parte din generatia foarte tanara isi alege partenerii ( cu care spera sa se si casatoreasca " daca le pune Dumnezeu mana in cap") din motive gresite. bani,masini,pozitie sociala ,faptul ca are o casa sau bani de pizza fac un barbat foarte atractiv si - partida buna
Michelle
Da...da' ce zici de o femeie cu o cariera excelenta, o casa a ei proprie si personala superba in centrul Bucurestiului, o fetita ca o printesa care este in continuare plinsa de catre familie ca "N'are domne noroc si ea sa se aranjeze o data!"

...Culmea e ca gasise pe un baiat super dragut, care o iubea ca pe okii din cap, avea servici, era un adevarat gentlemen - nu
- dar doar pentru faptul ca el cistiga mai putin ca ea, mama ei i-a despartit..."Nu se cade sa-l intretii tu pe el, draga"...Iti vine sa-ti iei cimpii nu alta...Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
She spune:
Nu cred ca vorbim despre aceleasi tipuri de "mizerii".
In general, cei care judeca aspru nevoia si disperarea omului de rind(si aici nu intra numai femei, ci batrini, copii, etc etc) ma lasa rece si..fara comentarii.
Probabil ca de la caldura unora dintre noi este usor sa ...fii demn...
She spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Originally posted by fortequote:
Originally posted by She
Este un lux cred, inca, in Romania sa-ti pastrezi demnitatea.
really?
din pacate e real ce zice she. o mare parte din generatia foarte tanara isi alege partenerii ( cu care spera sa se si casatoreasca " daca le pune Dumnezeu mana in cap") din motive gresite. bani,masini,pozitie sociala ,faptul ca are o casa sau bani de pizza fac un barbat foarte atractiv si - partida buna
Michelle
Nu..nu la asta ma refeream.Nu la "ele" ma gindeam.
Elise spune:
She, nu judec deloc "aspru" disperarea de a nu avea bani pentru ziua de maine.
Ci mariajul ca solutie.
Barbatii n-au aceeasi problema - de ce?
De ce ei nu-si pun problema "n-am avut noroc sa gasesc pe cineva sa ma intretina"?
Bine... unii asa gindesc
, dar in procent mult mai mic.
Majoritatea aceepta faptul ca ei sint boii la jug dpdv financiar. Probabil e si motivul pentru care unii isi permit mai usor 1000 de fitze.
Cind stii ca celalalt depinde material de tine, e mai simplu sa-i pretinzi compromisuri.
Stii ca o sa le faca.
N-are incotro.
Elise
Andra_ spune:
Elise - pai barbatii sint crescuti intr-un fel, fetele in altul. In general la baieti e acceptabil, ba chiar incurajat sa umble cu o fata buna, dar mai putin "buna" decit ei (in sens intelectula, material, social chiar), in vreme ce fetelor li se baga in cap de mici cum ca Cenusareasa s-a casatorit cu printul => si asta tot o "trambulina" sociala se cheama. De-aia fetele accepta cu usurinta sa faca asta, ptr ca desi se comenteaza, e o cutuma acceptata ca fata sa fie frumoasa si atit, pe cind baiatul trebuie sa fie cel care sa duca "greul" material al familiei. In plus, la cite exemple de paparude muzicale avem acum pe piata care "s-au ajuns" incurcindu-se cu un el plin de bani, si eu sa am 12 ani as gindi ca e calea cea mai buna de "dezvoltare personala", in loc sa invat (bleah!) cum ma bate mama la cap, ca doar n-am vazut nici o de-asta invatata invitata la Teo ![]()
Andra
She spune:
Sa fiu eu sanatoasa citi barbati care merg dupa status si bani prin neveste am intilnit eu la viata mea!
E suficient sa iesi in afara Romaniei si te impiedici de ei.
Elise spune:
quote:
Originally posted by Andra_
Elise - pai barbatii sint crescuti intr-un fel, fetele in altul. In general la baieti e acceptabil, ba chiar incurajat sa umble cu o fata buna, dar mai putin "buna" decit ei (in sens intelectula, material, social chiar), in vreme ce fetelor li se baga in cap de mici cum ca Cenusareasa s-a casatorit cu printul => si asta tot o "trambulina" sociala se cheama. De-aia fetele accepta cu usurinta sa faca asta, ptr ca desi se comenteaza, e o cutuma acceptata ca fata sa fie frumoasa si atit, pe cind baiatul trebuie sa fie cel care sa duca "greul" material al familiei. In plus, la cite exemple de paparude muzicale avem acum pe piata care "s-au ajuns" incurcindu-se cu un el plin de bani, si eu sa am 12 ani as gindi ca e calea cea mai buna de "dezvoltare personala", in loc sa invat (bleah!) cum ma bate mama la cap, ca doar n-am vazut nici o de-asta invatata invitata la Teo
Andra
Andra, asa e: si dak ne incurajam baietzeii sa-si dezvolte creierul si fetitzele sa-si dezvolte sanii, ce pretentii de egalitate putem avea?!
Nu-i oarecum logica in context atitudinea unora care ruleaza femeile cum ruleaza mashinile?
Tot ce se cumpara pe bani e marfa, oricit ar parea de cinic.
Iar in Romania asta se practica la greu.
In diverse forme.
Care e, in fond, diferentza dintre licitatie deschisa cu strigare si compararea fluturasilor de salariu?
PS: She, stiu ca sint si barbati "paraziti", dar procentual mult mai putini decit femeile....
Elise