Cat de frustrate suntem???
Raspunsuri - Pagina 6

ruxij spune:
Deci pana la urma se discuta aici despre imparteala trebilor in gospodarie? La asta se reduce frustrarea despre care se vorbeste in propozitie?

craciunitza spune:
quote:
Initial creeata de michelle7
Credeti ca ei cand stau la bere discuta despre noi?
Pai noi, fetele, cand ne intalnim la o inghetata vorbim de barbati? Nu, noi vorbim de haine, de bijuterii, de farduri, avem chestii urgente de rezolvat. Dupa ce rezolvam urgentele vorbim tot despre femei

Si chiar asa, toate puteti pleca unde vreti fara sa fiti sunate din 10 in 10 minute? Al meu ma suna pana ma exaspereaza, unde esti?, cand vii?, vin sa te iau?, mai stai?, chestii din astea pline de frustrare

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

michelle7 spune:
dupa cum arata mesajele de pe forum , asta a fost concluzia la care am ajuns , ca la inghetata femeile vorbesc de soti in loc sa vorbeasca de farduri. m-as bucura sa nu am dreptate .....
Michelle

Llaura spune:
Ma Michelle, pe bune, vrei sa te invatz sa calci?
Uite noi avem un prieten. Am observat ca afara de ce mai faci cum o mai duci, vorbeste cu barbatu-meu aproape exclusiv despre masini; cu mine vorbeste aproape exclusiv despre femei (omu' are o problema, nu prea vrea sa comita, si de aia nu prea are succes pe unde ar vrea el). Si arata comercial, e si arhitect cu decapotabila. Nu l-as trece la categoria frustrati, insa intr-o discutie e nevoie de doi indivizi si de o problema arzatoare, de preferat comuna, nu?

craciunitza spune:
Michelle, chiar si pe forum, daca socotesti ce procent din tot forumul se discuta despre barbati, rezultatul va fi unul nesemnificativ. Se discuta mult despre barbati aici, la sectiunea asta, dar cam atat.
In plus, daca suntem capabile sa discutam despre problemele noastre, nu suntem frustrate
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

anca tanasica spune:
...bre...despre calcat...io nu calc deloc ca nu.mi place deloc...am aproape numai haine care nu necesita calcare...le scot din masina de spalat si le asez frumos pe umeras la uscat...sunt ok...alea care necesita calcare...le port rar...si ma rog de mama si de socrela sa presteze...
...pana acum sotul se imbraca in blugi si tricou...acu' necesita costum si camasa...e simplu...costumele le duc la curatat si le iau calcate...camasile le calca socrela...careia chiar ii place...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Adrianai spune:
Casatoria ar trebui privita ca pe un parteneriat. Ambii parteneri au drepturi egale. Daca unul e mai egal ca celalalt atunci se creaza un dezechilibru si se poate ajunge la dependenta.
Dependenta poate fi de mai multe feluri. Psihica, emotionala si financiara.
Sotul nostru nu este centrul universului, are intradevar un loc special in inima si mintea noastra dar trebuie lasat si un loc liber pentru copil, pentru noi...
Trebuie sa avem si o cariera sau macar un loc de munca multumitor, daca consortul ne da cu tifla atunci sa ne putem permite un avocat bun.
Ce vreau sa spun este ca trebui gasit un echilibru intre sot, copii, casa si cariera.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

xela29 spune:
Fetelor, da' m-am distrat, nu gluma.
La zona cu calcatul si eu tot inamica fierului ma numesc. La inceput, ma plangeam ca nu e fierul bun. S-a dus frumos si mi-a cumparat fier de calcat. De atunci insa ne-am hotarat sa fim sinceri, asa ca am recunoscut "Ma numesc Alexandra si urasc sa calc !" Aluzii si iluzii cum ca poate, poate isi vede el camasile preferate calcate in dulap. Eu ii tot spun ca nu imi place si ca sa ma anunte cand ii trebuie una, daca am timp, poate am sa o calc. Asa a inceput al meu sa scoata masa de calcat, sa calce si sa bombane... da' cine aude ?
Michelle, sunt de acord cu tine. Dependenta femeilor fata de barbati e ingrozitoare si acceptata ca normalitate. Eu insa prefer partea in care el crede ca eu sunt dependenta de el, cand toate conversatiile mele se termina cu "ce barbat destept si frumos am" astfel incat ajungem in Mall cand vreau eu, stam cat vreau eu, cumparam cam ce vreau eu... ca doar cine e "cel mai scump si iubitor si respectat sot din lume?"
Asa am inceput noi renovarea apartamentului, unde el mi-a spus "De data asta, cand decid asupra unei chestii, te rog sa te abtii de la a ma contrazice". De la proiectul initial am reusit sa il conving ca e mai bine daca "el decide" sa schimbam culoarea mobilei de bucatarie, a parchetului, modelul chiuvetei la baie... astfel incat, de curand si-a dat seama ca are un perete roz la el in birou... si parca el ceruse bej... nu mai tine minte cand s-a razgandit (e un roz pal, superb).
In aceste conditii eu ma declar o mandra nevasta "dependenta" de sotul ei autoritar. Acum suntem in curs de achizitionare a mobilei. Hehehehe... nu vreti sa stiti cat de extreme sunt parerile noastre. Desigur ca o sa "fim" flexibili si lui o sa ii placa tot ce "decide" sa cumparam. La urma urmei, e barbat... ii place sa creada ca are dreptate.

iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by adda
Eu cred ca si barbatii pot fi la fel de frustrati, doar ca ei nu se plang atat de mult.
In plus, membrii forumului sunt in majoritate femei, de aceea si atatea subiecte deschise pe teme de probleme de cuplu din partea femeilor.
N-o sa cred niciodata ca barbatii sunt zero fara noi
Noi suntem neimplinite fara barbatii nostri, chiar daca nu recunoastem. Oricat de bine s-ar descurca o femeie in afaceri, in cariera, oricat de mult succes ar avea, nu cred ca sufletul ei e pe deplin fericit cand vine acasa si gaseste o casa goala, fara sa aiba parte de imbratisarile si sustinerea unui barbat care s-o iubeasca.
Cand barbatii stau la o bere cred ca discuta despre masini, calculatoare, sport, poate ca admira si fundul chelneritei (si ce daca? femeile nu fac si ele comentarii cand vad un tip bine?!).
O femeie nu poate fi completa fara un barbat. Valabil si viceversa.
Si femeia si barbatul au calitati si defecte. Nu putem spune ca noi, femeile, suntem "mai adevarate decat barbatii, mai puternice, mai nu-stiu-cum". Suntem complementari, nici mai buni, nici mai rai. Femeia completeaza barbatul si barbatul completeaza femeia. Suntem diferiti!
N-o sa cred niciodata in sloganuri de genul: "femeia conduce", "femeile sunt puternice", "de 3x femeie" ...
ADDA... incepand de azi ...
Am ramas placut impresionat de mesajul tau, pentru ca am gasit in el echilibru, bun simt, intelepciune. Felicitari! Esti o femeie pe cinste!

Giuliano