Am descoperit acest site grozav, super,
, care e YouTube.com; desigur ca link-ul l-am luat de pe DC :).
Am gasit pe el o multime de videoclipuri atat recente, cat si mai vechi, sa le zicem retro; cu ingaduinta voastra includ la “retro” si anii ’80. Pentru ca sunt o mare iubitoare a muzicii « vechi » ,care cuprinde multe comori muzicale, va propun sa trecem aici link-uri spre melodiile noastre preferate si videoclipurile lor, cu ajutorul site-ului mai sus amintit(dati « search » in dreapta sus).
Eu am o multime de sugestii, dar am reusit sa ma opresc doar la cateva(pentru inceput :)) :
Retro « adevarat », cu www.youtube.com/watch?v=jF_lGrD_3gg&search=caterina%20caselli" target="_blank">Caterina Caselli, care daca nu ma insel a fost invitata si la « Cerbul de Aur » la sfarsitul anilor ’60.
Pentru cei/cele care cred ca « Imagine » este cea mai grozava melodie a lui John Lennon-poate www.youtube.com/watch?v=nwPQIe6IzKg&search=john%20lennon%20woman" target="_blank">« Woman » va va face sa va razganditi.
Melodia castigatoare a www.youtube.com/watch?v=_2Ws3y4EaRc&search=johnny%20logan" target="_blank">Eurovisionului acum 19 ani( ah, ce vremuri !
).
Un cuplu de aur-www.youtube.com/watch?v=Ue_wrg9GUME&search=george%20michael%20aretha%20franklin" target="_blank">Aretha Franklin-George Michael.
Si o melodie in franceza cu www.youtube.com/watch?v=KPaEjzlgQyY&search=france%20gall" target="_blank">France Gall.
Va invit sa va prezentati play-listurile. Luati-o atat ca pe o distractie, cat si ca un mod de a ne cunoaste mai bine.![]()