Mamici de mai-iunie 2006(89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Voichita nastere usoara! Iti tinem si noi pumnii !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Voichi, nastere usoara!!! Tot maine e nascut si baiatul meu, el face 2 ani iar tu iti vei vedea puiul pentru prima oara. Bebe sanatos si papacios!

Diana79 pupici multi, hai ca mai ai si tu putintel...

Aida, Abibranza saru-mana de raspunsuri. Eu am redus cam tot ce spune prin diverse articole, da cam tot degeaba, desi parca de cateva zile e ceva mai bine. Am inceput sa ii dau si ei ceai de colici desi nu voiam la inceput da parca o ajuta.

IUlyp pupici multi. Doamne ce vointa ai avut, sa inveti tu pana la sfarsit...si mai ai inca un pui acasa. Imi pare rau ca ti-au stricat planurile...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
In primul rind va multumes ca va ginditi la noi.
Mihai e bine, toate testele i-au iesit bune.Azi l-au mutat de la terapie intensiva intr-un salon.A luat 40 gr in greutate.Nu e mult, dar noi ne bucuram pt fiecare gr pe care il i-a.Cu cit creste mai repede cu atit mai repede il pot lua acasa.
Papadie- in spital nu pot sa stau pt ca nu se asigura camera speciala pt mama.Doar asa, o data pe saptamina cu toata jena mai cer sa ma lase cite o noapte acolo.Mihai doarme cam tot timpul.Are program de alaptat din 3 in 3 ore.Dar nu il pot trezi sa manince.Sta treaz maxim 5 min dupa care adoarme bustean.Ii dau sa suga si de la piept dar nu prea mult caci nu stiu exact cit maninca si ma grabesc sa trec repede la sticla( unde vad exact cit maninca) ca apoi sa nu adoarma din nou.Pt mine chiar au devenit stresante orele de masa, pt ca nu stiu cum sa il fac sa stea treaz si sa manince.Totusi , orarul acesta de alaptat din 3 in 3 ore mi se par cam des.Uf!

Neda si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Lyly,
banuiesc ca e vorba de separarea membranelor, si mie mi-a facut, dar la 40 de saptamini. Cam la doua zile dupa asta am inceput sa pierd din dop, iar la o saptamina mi s-a rupt apa (culmea, in ziua cind trebuiau sa ma sune pt a ma chema sa imi induca nasterea).

Diana,
Mai ai putintica rabdare. Iti vor face tuseu vaginal incepind cu sapt 39, la mine asa a fost. Atunci vor verifica (,) consistenta colului.

Neda,
pe bebe il tii treaz daca il dezbraci putintel, daca poti. Va simti putin racoare, si se trezeste.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Aida, multumesc pentru raspuns. Pai daca ar dura si la mine tot atat pana la declansarea travaliului ( deci la tine au mai fost vreo 9 zile) ar insemna sa nasc exact la termen, sau, cu o zi inainte...

Ai avut dureri in perioada asta? Pe mine nu ma mai parasesc de ieri.. acolo, in zona respectiva.... nu ca m-as plange... asta e!
Travaliul tau a durat ceva-ceva, asa-i?
Lacri 38+4

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Salutare mamici, tatici si burtici

Vin cu ultimele vesti de la doctor: voinicelu' are la 36w6d 3150 de grame. Cat despre col, doctorita a zis ca s-a mai scurtat si s-a intredeschis. Posibil sa nastem intr-o saptamana, doua. Am intrerupt si tratamentul cu gynipral. Mai e atat de putin!

pe toata lumea dar in special pe toti bebelusii mancaciosi si smecherosi.

zax 37+ bebe Tudor

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Multumim frumos tuturor pentru laudele la adresa lui Serghei! Toti bebelusii de mai-iunie sunt niste scumpi si niste dulcei!

Papadie, va rog poftiti...ca tare ne e draga Sofiku frumos si delicat Luati de aici multi pupicei (numa' sa nu ne auda Maya sa ne dea cu facaletzu', daaa?)

Carmina, ti-am spus eu ca Spok rulzzz? Adevarul ca e foarte misto structurat: ai o problema? iti ia mai putin de un minut sa gasesti pagina cu rezolvarea. Eu am citit-o de cateva ori si apoi am deschis-o pentru diverse probleme tot timpul (d-aia a ajuns in halul ala)Orice imi traznea prin cap ca o fi rau sau nu: deschideam cartea aia!

Neda, imi imaginez ca e greu dar cel mai important e ca bebe e bine, sanatos, papa si doarme. E important sa doarma pentru ca asa creste! Multa sanatate pentru bebe si tie rabdare de fier si putere multa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

despre ce cqrte ezste vorba? am inteles ca a dr. spock dar cum se numeste?

inaioana te rog spune_mi si mie daca lista de pe prima pagina pt cumparaturi este completa, daca treb sa mai cumpar si altceva

31+

quote:
Originally posted by inaioana

Multumim frumos tuturor pentru laudele la adresa lui Serghei! Toti bebelusii de mai-iunie sunt niste scumpi si niste dulcei!

Papadie, va rog poftiti...ca tare ne e draga Sofiku frumos si delicat Luati de aici multi pupicei (numa' sa nu ne auda Maya sa ne dea cu facaletzu', daaa?)

Carmina, ti-am spus eu ca Spok rulzzz? Adevarul ca e foarte misto structurat: ai o problema? iti ia mai putin de un minut sa gasesti pagina cu rezolvarea. Eu am citit-o de cateva ori si apoi am deschis-o pentru diverse probleme tot timpul (d-aia a ajuns in halul ala)Orice imi traznea prin cap ca o fi rau sau nu: deschideam cartea aia!

Neda, imi imaginez ca e greu dar cel mai important e ca bebe e bine, sanatos, papa si doarme. E important sa doarma pentru ca asa creste! Multa sanatate pentru bebe si tie rabdare de fier si putere multa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!!!

Ne-am intors de la medic. Claudia Luana este un copil foarte sanatos si suntem tare bucurosi. Am primit rezultatul toturor analizelor facute pana acum, inclusiv "Newborn metabolic screening test". Suntem linistiti. I s-a luat sange din piciorus pentru grupa de sange si RH....a plans draga de ea...
Mie mi-a facut echo , mi-a aratat cat sange mai am in uter de elimintat si zice lee ca in max 2 sapt. se duce tot. Uterul arata foarte bine si dupa masuratori pare sa fie in grafic. Ne-a mai chemat peste o luna.
Am primit fotografii facute la nastere. Cum arata bb cand l-a scos din burtic...si ne-a dat o fotografie mare ( tablou ), pe care au pus-o si ei la panoul de bebei frumosi
Luni mergem sa ne cunoastem pediatrul.

Ina - superb bb Serghei. E un dulce!!!. Astepatam mai mutle poze cand este posibil, nu fortam.

Amiss Zipp - colesterolul se reduce numai prin miscare. Si alimentatia e importanta, dar daca faci miscare..in cazul tau "mersul pe jos macar o jumatate de ora" ar fi ok. ( asta daca mai poti acum ), daca nu ai grija dupa nastere sa-l tii din scurt, ca nu e de gluma cu "bad colesterol"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lily, Diana si Zax hai ca mai e putin, putin! Diana daca inca esti gravi e semn clar ca e colul inkis si membranele intacte:)) Dar foarte probabil sa se fi scurtat semnificativ si, probabil, sa se fi deschis in interior.
-ici mici de la Soficu pt Luana, Mihnea, Mihaita si Serghei. Asa la o sueta bebeliceasca:)
Voichitu

adela e vb despre "Ingrijirea sugarului si copilului de dr Spock" - o carte excelenta si din punctul meu de vedere.
NEDA hranitul din 3 in 3 ore (asa e si aici) e f important pt bebici. Faptul ca-i hraneste la ore fixe le da un sentiment de siguranta si le formeaza reflexul de a cere hrana la 3 ore (si nu din ora in ora cum ar fi tentati sau din 6 in 6 ore ceea ce ar fi prea mult pt ei). Faptul ca l-au mutat intr-un salon obisnuit de prematuri inseamna ca-i merge f bine si e primul pas spre plecatul acasa. Urmatorul pas e hranitul din 4 in 4 ore. Pupaturi si pofta buna! (aporpo Soficu sugea in cinci minute exact cat ii dadeau ei la bibe sau chiar mai mult)

Mergi la inceput