Smecherashi de iulie-august 2004 (184)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

PAKO - f e l i c i t a r i !!! Sa fie cu noroc si sa fie totul super ok !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ma gandeam io ca vorbesc singurica!!
Daria si Felicia,poftiti la capitol nou!!
Felicia,super,felicitari!!!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Felicitari Felicia , ma bucur din suflet pentru voi !!!!
Olivia , ti-am scris mail ...
Gabi , bafta cu gradinita ..incarca-te cu multa rabdare ..asta am vrut si eu ..dar acum nu poti sa faci o -cresa gradi dc nu ai Fundatie sau Asociatie non-profit ... chiriile la spatii sunt foarte mari , o carca de avize , cu personalul nu mai zic ...Eu iti pumnii si sa ai mai mult curaj ca mine si sa fie asa cum iti doresti !!!trece-ne pe lista ...
Lia , eu cred ca este o greseala ..cred ca 200.000/zi ... nu pe ora ..ca ies foarte , foarte multi bani ...
Ioana , si eu am aceeasi problema , am zis ca o sa-i cumpar niste sandalute cu care sa-l tin in casa ..pana acum am avut nsite sosetute din piele ..au fost minunate ...dar nu am mai gasit ..nu stiu ce o fi asa greu de facut si au fost foarte practici ...ma gandeam sa iau modelul si sa-i fac la o croitorie ...
Noi in wknd-ul asta facem mari transformari ...ne mutam in pat normal si renuntam la bibe ..tineti-mi pumnii !!!!
pup fetele

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna, fetele!

Poate ma ajutati si pe mine cu raspunsul la o intrebare:
Cate kg au copilasii vostri?

Va spuneam ca Tudor trece printr-o perioada in care nu mananca mai nimic, si in plus de luni bune, de pe la 1 an cred, are tot 11 kg. Si-a ramas aici, nu trece de pragul asta nicicum. De asta vreau sa vad cum stati voi.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Felicia, felicitari!!!! daca a iesit a doua liniuta chiar si palida, e pozitiv. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput