adevar/minciuna
cu ceva timp in urma am postat o poveste care avea la baza un adevar ,am primit nenumarate sfaturi inclusiv compasiune dar nu asta incercam sa caut eu chiar voiam sa stiu cum sa l ajut pe fratele meu ,apoi m au porcit cele care nu m au inteles ...oricum nu le am jignit cum au facut ele acum vreau doar sa le atrag atentia ca minciuna are mai multe scopuri si ca toti ne folosim de ea intr un fel ...eu am avut un scop care nu leza pe nimeni de pe acest forum ,iar in aceea poveste in care un barbat necasatorit liber care incearca s si gaseasca o pereche a fost inselat de o fata de 20 de ani ,a fost mintit de ea ca e insarcinata ,in acel moment stiam doar ca e insarcinata ...acum stiu ca a mintit cu nesimtire ,voi cum a ti fi reactionat ,ce a ti fi facut in locul meu...ce credeti ca determina o femeie sa minta pe acest subiect?
Raspunsuri
liliac1 spune:
La subiectul respectiv, deschis de tine acum ceva timp, nu am scris pentru ca mi s-a parut a fi un subiect complet aiurea...in fine...asa mi s-a parut mie.
Dar sa vii acum si sa continui povestea e destul de...kinky.
Bun, s-a dovedit ca a mintit...ce-ar trebui noi sa facem?? Sa-l ridicam in slavi pe fratele??
Da, iti putem admira (din punctul meu de vedere) intuitia si doar atat.
La intrebarea ta as putea veni cu un raspuns simplu: poate din nestiinta, din ne-sprijin si din neintelegere...Si poate ca nu era minciuna ci fata probabil ca a trait cu acest gand ceva timp...
anca tanasica spune:
mey..in lumea asta virtuala crezi ca nu.si pune fiecare pb.daca ce zice celalat e adevar sau miciuna...???...
mai ales cand apar sub.pe forum doar din plictiseala unora...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
amarantina spune:
Eu zic sa stergi si mesajul asta asa cum le-ai sters si pe celelalte si sa revii peste vreo 5 ani, poate atunci o sa ai ceva interesant de spus.
michelle7 spune:
lolo20 mie mi se pare ca-ti faci temele pt ora de psihologie pe forum. Problema nu e asta ci ca nu stii cum sa pui intrebarile
Michelle
Tudorr spune:
Doamne, dar ce se intimpla aici...? ca eu nu mai inteleg.....io nu pot sa intru pe forum zilnic sa urmaresc toate dezbaterile dar din cite am inteles sunt unele persoane care intra just for fun???????? lamuriti-ma!!!
adrienne12 spune:
Eu nu stiu postarea ta anterioara si n-am inteles mare lucru din cea actuala dar daca problema e ca o fata a mintit pe fratele tau ca e gravida si tu te intrebi de ce, motivul e simplu: voia sa-l determine sa o ia de nevasta.