Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Simona si eu l_am suspectat pe Mario de totrticolis candva deoarece statea cu bila doar pe o parte si prefera doar o parte si deci m_am interesat un pic.
Toata lumea mi_a recomandat un osteopat care se pare e cel mai in masura sa rezolve problema . Sau trebuie facut masaj dar asta tot dupa indicatii precise.Vezi ce pe forum sunt subiecte despre asa ceva.
Fug ca am treaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Am vorbit cu dr la tel (ca eu momentan locuiesc in focsani si ea e la iasi) si mi-a zis eurespal si calpol la culcare. daca face febra trecem pe antibiotice (sper sa nu fie cazul). Multumesc de sfaturi

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele am plecat mai devreme cu o ora de la birou...ca tot am avut motiv!
I-a luat Ghita temperatura si avea 37,4 asa ca i-a mai pus un supozitor.In rest n-a mai vomitat,a mancat pulpa de la un mar plus o canitza de apa plata,a dormit un pic - e cam bleaga. Pe la 13 a venit mami si i-a dat piureul de legume - l-a halit ca un lup si cu viteza si dat din picioare! Si aproape a adormit in timp ce papa , la sfarsit! De cand am venit s-a trezit un pic, dar a adormit repede la loc pe cantece de leagan din contul comun In afaar de vomitatul lichidelor azidimineazta e cam la fel ca data trecuta: somnolenta si flamanda
Va las ca vrea Ghita sa vada un film pe DVD-ul de pe PC, ca pe jaful de DVD nu-i merge! Ar fi bine sa nu mearga nici pe asta

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

intre niste piftii, o noua lucrare pt la scoala si bebe in brate.......frumos nu!!!
Bee- hai sa-ti dau o veste buna, daca nu se mai anunta altcineva titlul de "miss inaltime" e adjudeca-1.60
Mirela-tot vreau sa-ti zic o chestie si mereu uit.aici la bebeii constipati se face biberonul cu o apa plata f bogata in magneziu care se numeste hepar.ia uita-te prin maga poate exista si la voi sau fa un studiu , gaseste apa cea mai "magnezata" si cumpar-o, daca tot ai unda verde la ape!si altceva, mie mi-a rec pe parcursul sarcinii sa beau apa din asta(cam salcie la gust) si apoi sa iau mgb6 pt carceii aia cumpliti de-i aveam la picioare, insa sa ma opresc cand se naste bebe ca face diaree..........daca e sa cuget bine la astea o avea mg o treba cu constipatia..ma rog, eu i-am trantit lui alexandre vreo2-3 lingurite de apa cand era constipat si a facut, dar nu pot garanta ca de la asta ca la noi constip e o chestie intamplatoare.
Brava Silvi! Cand ajungi la greutatea ideala mai trimite niste ambitie prin satul nostru ca e mare nevoi. eu nu m-am cantarit de cu 2 sapt inainte de nascare, dar mare lucru nu cred ca am dat jos ca "hainele vorbesc" si sunt cel mai sincer martor.
Moni-cand a citit Cristi intamplator minunatiile Dianei, mi-a zis: asta-i fi-miu. ti-am zis eu ca seamana si iar precizez ca nu atentez la Diana-mai ales ca 2 la fel -ar fi nasol rau si el e fidel lui Sofie-girafa si blondelor(cu astea sper sa o lase mai moale ca sa nu-l oboseasca pe taica-su)
Ce tururi de forta cu carucioarele- eu sunt mai norocoasa: avem 2 lifturi
Cu gatul nici eu nu m-as baga-nu poti sa te duci la cineva de specialitate, daca e musai sa faci asa?
In rest e cam groasa pe la noi ca soacra-mea cica facu complicatii cu operatia, asa ca ramane singuri in ograda, ceea ce e mai mult decat nasol pt mine.acum cautam solutii........care solutii: o dadaca 8-900 de euro pe luna si nici asa nu o gasesti ca sunt pline,ori pleaca in vacanta, ori nu vor bebei asa mici.......chestia e ca fara stagiu nu am diploma......vom vedea -ca tot rontai pb si poate va aparea brusc o sol salvatoare.si nu ma mai laudati atat cu scrisu ca inca nu m-ati auzit vb-glumesc.asa-s io "mai plastica" din fire spre disperarea lui barbatu-mi care-i maestru in ale"concretului"......meandre? nu stiu! norocul meu ca nu va uitati la semne de punctuatie, topica si alte alea-cred ca nici heparu ala cu mg nu ar trezi-o din lesin pe profa mea de romana din generala ca la liceu fusei cat se poate de "reala"
am plecat sa caut suzeta-nu pt mine!!!!

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vazut-o si eu pe frumusetea bruneta din Eforie. e o lungana si o frumoasa Daniela. auzi... nu moare tati dupa asa o fetita? cred ca ii e foarte greu sa stea departe de voi.
Bee nu stiu cu asemanarea asta, dar daca voi ziceti...fie. Clau s-a dezumflat ca ii placea sa i se zica ca Marco e leit el. Imediat ma uit la pozici.
Moni bine ca a papat Di, si daca e mai molesita asta e, nu-i bai, si vaccinul si vremeas asta o fi de vina.
Silvi au trecut dele 13 zile de dieta? tot citesc pe un alt forum, ca o tipa si al ei tata si-au comandat picaturile cu care a slabit Catalin Crisan. si a dat jos in 3 zile 1,5 kg. tatal ei a terminat dieta, a slabit si inca nu a pus pe el. cica nici nu pun vreo 6 luni, ca acele picaturi contin un vaccin de ardere a grasimilor. Nu stiu daca sa cred sau nu. astept sa vedem ce zice tipa asta.
Liliana si Marco a inceput sa manance din masuta de la scaunul de masa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bee e o dulce Tea. de unde i-ai luat centrul de joaca in forma de piscina? e interesant si . Iar tu semeni leit cu mama ta, mie asa mi se pare.

Gagici iar mi-a adormit bebelacul. a 3 oara pe ziua de azi.

merg sa ma epilez cu ap. pe picioare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor Bia a papat pentru inceput 30 de Topfer si ii place..sper sa o tina..asta dupa ce a papat si 50 de legume cu carne...si sa va zic una..ma bucur tare, ca pe cit de mult imi placea mirosul de Milumil 2 de vanilie la inceput, pe atita ajunsesem sa-l urasc..mi se facea si rau de la el...acum sa vedem daca se acomodeaza cu asta noul..pina atunci trebuie sa mai suport mirosul de vanilie..sper ca pentru putin timp!

poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

heelloooo..ce mesaje sant astea ca nu inteleg nimic...sant intrerupte si lipsesc cuvinte....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Centrul de activitate e ala de la Fischer? E bestial. De unde si cu cat. Eu l-am vazut pana una alta numai la Diverta iar astia au un adaos de te doare capul. Desi chiar nu cred ca mai pupa Tibi vreo jucarie asa de mare si de scumpa momentan.
V-am spus ce a primit de la mama mea de 1 iunie?! A primit o apa de toaleta pt. bebei de la Mustela. Miroase superb! Iar pt. fetite gama e mult mai variata.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

oachi, pt rosu in git sunt multe antibiotice.
da parerea mea e sa intrebi medicul, cel mai bine

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput