Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova ai norococ de un somnorici de copil,
Moni, am inteles ca se mai intampla dupa vaccin o zi dou s verse.
Cata, multumesc pentru informatii, incerc sa vad daca merge. Alain inainte de somnic poza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu sunt de acord cu intalnirea de luni-joi. Noi vinerea mai plecam la tzara. DAr plizzzzzz nu la vreo ora de varf, ca suntem terminate. Un 11, 12 acolo, ar fi interesant. Intrebarea e cine se baga la alimentat copilul diversificat in parc!? Eu una sigur nu.
VAzut si poze cu Alain si Sebastian, 2 flacai voinici. Silvi, ai terminat regimul? Si rezultatele? POze cu tine inainte si dupa? Sa vezi cate doritoare de regim vom fi dupa ce te vedem supla! EU incet si sigur slabesc totusi (ca am de unde), mai nou si cu apa la greu.Sotul deja ma vede muult mai supla. Dar am un burtoi de 5 luni!
Teolinda, bine ca ti-a iesit din cap grija cu suflul sistolic. Acum sa te asiguri ca nu e bacterie pe nicaieri, desi eu zic ca nu e, cum spunea si ultima analiza.
March, pletoasei cu ochi negri. Deja l-am amenintat pe Radu sa ne duca si la Eforie sa va vedem.
Oachi, sanatate si sper sa nu mai patesti alte asemenea belele.
Giova, fetele din secta itzi tot spun ca Marco itzi seamana, dar nu vrei tu sa bagi la cap! Nu vezi ca noi avem ochiul format de la poze cu bebei?
Am pus si eu poze cu mica mea taratoare. De 2 zile baga si ea fundul in sus, dar momentan inainteaza cu capul jos (mai mare rasul). MAi avem pana sa-l ajungem pe Mario!

Mergi la inceput

Chiar am uitat sa va zic, super dragalasi bebelasii la intalnirea de la Timisoara, mamicile simpatice si frumusele,

poze

Mergi la inceput

Bee, raportez ca am ajuns la 64,5 Kg. Dar pana ajung la 57 cat mi-am propus mai am mult, tu esti super ok, n-ai probleme cu greutatea. Pupicuti pt Ana.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Fetele, spuneti-mi va rog ce se da pt rosu in git?

Oana si Razvan-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Mirela, si eu ma chinui cu aceeasi problema in zona dorsala. Chiar vroiam sa intreb daca s-a procopsit careva cu hemoroizi si alte alea de la nastere. Am tot amanat sa merg la doctor, am mers in sfarsit si zicea ceva chiar si de o interventie chirurgicala. Sper sa nu ajung totusi pana acolo...intre timp beau tot felul de ceaiuri si ascult sfaturile doctorului. Copilu, ca si ma-sa este si el constipat.

Noi am fost astazi la o alata doctorita pediatra si bineinteles ca m-am ales cu un alt set de sfaturi de urmat. Cica sa incepem imediat cu sucurile de fructe...eu ma gandeam ca, desi mananca si lapte praf in completare ar fi bine sa mai asteptam pana la 4 luni. Si cica are un inceput de torticolis pt ca sta cu gatul sucit, iar pentru asta se cere sa scot copilul de gat din baie. Dr. chiar a luat-o de gat in fata mea si o tinea asa spanzurata. Eu nu cred ca am curaj sa fac asa ceva. Mai aplica careva dintre voi manevre din astea cu luat copilul de gat???? De asemenea ne-a trimis la o eco de sold pt ca a existat suspiciune de displaszie de sold din maternitate. Sper sa nu iasa nimic totusi.

Fetelor diversificate, cum ati preparat voi prima supitza pe care ati dat-o puiutilor?

poze Clara

Mergi la inceput

Bravo Silvi! Ai terminat cele 13 zile? Cum sa nu am probleme cu greutatea? Momentan am ajuns la 63. Si sunt mai micuta decat tine!
Oachi, eu stiu ca la rosu in gat nu dai decat antitermice daca face febra peste 38. Adica supozitoare, ca sunt cele mai rapide ca efect. Si eventual ceva pt mucisori: Ser fiziologic+ pompita sau ce metode mai stii. Dar altceva, nu.
Mirela, acum mi-am amintit, nu mai scapi de minunea aia dureroasa! Si Dani de constipatie si colici. la amandoi. MA minunez cum poate fi constipat la cate mananca. Ana cum a dat de ceva diversificat cum a scapat de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

SIMO,deci si tu esti cu probleme...daca ai auzit de interventie chirurgicala,cred ca e vorba de fisura anala.pe mine ma dispera durerea,am un sfert defesa pietroi pe partea cu fisura.hemoroizi nu am...dar durerea si contractura aia musculara nu vor sa dea deloc inapoi.si sunt asa de vreo3 luni.mai am perioade cand nu ma doare asa rau,dar si cand ma apuca...oricum azi am si o stare proasta,cu dureri de cap si lene la maxim.
si eu stiu ca pt rosu in gat se dau antitermice in caz de febra
MONI,cred ca e de la vaccin,nu te speria inca,daca ea e vesela si miscacioasa
BEE,CE IAURT II DAI ANEI?SI DANI INCA NU A INCPUT CU LEGUME,CI DOAR CU FRUCTE SI CEREALE
SILVI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Mirela, eu i-am dat iaurt normal o lingurita, ieri prima data. Si nu a avut nimic, ba chiar i-a placut, cu fructe. Azi am introdus si branzica si a fost tare incantata, de m-am minunat. A papat mar+ portocala+ banana muuulta (asa vrem noi combinatia)+ branzica multicica.

Mergi la inceput

Oana, daca nu are fenra poti sa-i dai niste Panadol Baby si o jumatate de fiola de vit C in ceai/zi, eu asa i-am dat. Daca crezi ca sunt probleme, consulta medicul.
Sim0 eu nu l-as ridica pe Alain de cap nici daca viata mea ar depinde de asta, Doamne fereste sa i se disloce vreun inel de la coloana ca si moare pe loc, eu zic sa-i lasi capsorul in pace.Pupicei Clarei.

poze

Mergi la inceput