Bebelusi de ianurie - februarie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

eu sper sa fie la fel si mai incolo..sa doarma noaptea.asist care m-a mosit are o vorba."ce voi mincati noaptea.?ce inseamna bb hraniti noaptea."

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna fetelor
si eu pe aici chiauna de somn...ca dani iar s-a foit toata noapteaieri am fost la pediatru sa ma plang si i-a schimbat laptele(mi-a dat unul anti constipatie),un ceai in genul baby drink,dar anticonstipatie si a zis sa incep cu piure de legume(morcov,cartof,praz si fasole verde+40gr de pui)ca sa-l ajute la facut kk.biberonul i-l fac cu apa plata(a zis ca nu conteaza marca)si sa-i mai dau apitza intre mese.sa-l ajut cu supozitor si praful care mi l-a dat pt constipatie(care i-l dau de o luna si...).dar vad ca nici un rezultat si tot are gaze la greu,acum o fi prea multa fibra.dani mai nou rade cand ii fac "hapciu"si "cucu bau"
eu ma chinui din nou cu o criza de la fisura anala(are cu cine semana dani)
am vazut pozele mamicilor din timisoara,tare faine si bebeii scumpei foc.APROPO giova,marco SEAMANA CU TINE
SEBI,e tare grasanel ,sta deja in fundulet?
ANASEBE,FACECU caruciorul...
CUSCRA ,E PE CALE DE...
moni e cu dia la
DENISA
pisoi e cu sotul de 1iunie
CATA CU BIA
SALUTARI SI PUPICEI PT OACHI,ANYMONI SI RESTUL MAMICILOR

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Fetele am vorbit cu Ghita la telefon, cica Diana a vomitat tot sucul de mere Si dupa aia mai tarziu i-a dat cateva linguritze de apa si le-a vomitat si pe alea! O fi de la vaccin????? E normal?
Cica e tot asa,calda doar la cap...In rest e linistita.Acum baga in ea pulpa de la mar,sper sa n-o vomite si pe aia! Ea a supt bine pe la 2 si pe la 6 ... inca prea bine!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetele

Stie careva cazare in preajma pe la Tg. Neamt sau Piatra Neamt? Ca vor ai mei sa mearga la manastiri sapt. viitoare si cica m-au delegat pe mine sa le gasesc cazare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Mai fetelor rusine sa-mi fie. dupa ce bebicul a papat la 8.45, am adormit si el saracul .....langa mine somn...de voie de nevoie.Ne-am trezit la 11.15. ne-am jucat, am baut suculet si acum la comp.

Oana ma bucur ca esti ok acum. lui Razvan!!
Cata , asa vor parintii lui, ca ei iau luat body-ul ala. la frumoasa adormita.
Si Ingrid chiar nu e slaba. pai n-are burta deloc. sa o vedeti pe a mea. a vazut si ea si Angy burtoiul meu.
Moni hai ca ati trecut cu bine peste noaptea asta si nu a facut febra mare. pai Ingrid si Diana au plecat mai repede si pe urma ne-am gandit de o poza pe patura.
Mirela cand se termina si la tine problemele? sa treaca la amandoi. Chiar ti se pare ca seamana cu mine Marco?
Denisa peai baieteii nu sunt mai puturosi. Dorm mai mult sa ajunga puternici. Acum le-o iau fetele inainte in toate, dar peste cativa ani se schimba roata. drum bun!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Moni parca de curind a scris cineva ca a vomat dupa vaccin a2-a zi bb..nu stiu daca Ingrid..sa nu confund!Noi incercam azi alt laptic Topfer la recomandarea mamei si a unei doc..asa ca Nico uite ca-l incercam si noi!Mirela nasol ca va supara pe amindoi!

poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Si fii-miu a vomat 1-2 zile dupa vaccin.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Noi am plecat, va pupam, mai intru dumincia seara, sper, numai bine!
Moni- faptul ca vomita sau c anu papa nua r elegatura cu vaccinu, m-am uitat eu la efecet secudnare cand am facut si noi si mi-a zis si medicu, doar febra sau dureri de picior au legatura, dar asa a facut si emma cu appatul, a 2-a zi culmea, asa ca o sa treaca!
Pupicei la toate fetele si weekend placut!
Si eu vreau la intalneala tot intre luni si joi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna ziua.Eu cu Ana la somn in brate, asa ca sunt expeditiva.
Moni, vezi ca de la antipolio pe gurita, poate sa aiba probleme digestive.Ana nu mi-a facut, dar am auzit cazuri destule. Felicitari pt 200 g. Ii prieste divesificarea. Am ras cu pofta de trenuletele Dianei.
Noi calatorim in masina care n-are aer cu geamul deschis, doar n-o sa murim si noi si ea de cald. Si am facut la drmuri pe caldura.....La tati in masina folosim aerul pe minim.
Vazut poze cu mamici frumoase si bebei superbi de la Timisoara.
Vazut poze cu Bia si Cata si bunici. Bia seamana cu bunicul asta/ Ca din profil asa pare.
Denisa, drum bun si distractie placuta.
AnaSebe si Tibi e antilingurita> Ca si Ana....Dar eu sunt tenace.Mancam putin in afara de lapte, dar o facem cu lingurita. Si mai nou incearca singura si eu o las si ea de drag a inceput sa deschida gura.
Noi cereale nu toleram in continuare, asa ca la fructe pun branzica, la legume putin iaurt. Si pare totul ok.
la toate. Eu o sa revin mai incolo, desi eu azi plec si la tzara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cu somnicul e jale mare. Se culca devreme, maxim 9, dar in general 8, se scoala la 12 si la 4, apoi cel tarziu la 6 e in forma, desi nu papa inainte de 8. Ufffffff, n-oi fi fost eu degeaba matinala toata viata! Dar, parca acum ash mai dormi.

Mergi la inceput