Simptome de sarcina! - 18

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

creatza iti respect mica rezerva si nu te felicit inca...nu inca! o sa fie bb, o sa vezi. iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

creatza: pe mine sa ma ierti ca nu-ti respect temerea FELICITARI!!! Sigur esti gravidutza!!! Valoarea e prea mica intr-adevar, de-asta iti arata testul Clear Blue o line mai neclara, iti spun sigur ca in 4 zile vei avea o a doua liniuta foarte clara iar testul de sange iti va arata ca ai 3-4 saptamani de sarcina! Din pacate nici la ecograf nu se va putea vedea nimic acum pt ca e prea devreme dar iti spun eu ca esti insarcinata: mai fa un test Clear Blue maine dimineata si ai sa vezi!!!

PS sa stii ca eu de fiecare data cand am facut testul de sange a aratat 0 (ZERO) pe buna dreptate!!! niciodata n-am vazut altceva decat zero!!! asa ca 18 e o valoare clara ca esti insarcinata, cel putin pt mine

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

ah, am uitat sa va spun: TB azi-dimineata era 37,1. mai sus decat pana acum....

creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Creatza asa cum a spus si bubuleana cand testul arata o valoare ca a ta sigur este sarcina( dar avem destui medici care iau banii degeaba... mai era si generalist )...
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ....
Hai mai mult optimism.... da??????????????

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

creatza de ce alte simptome te mai bucuri? in afara de TB ridicata...bine, asta in caz ca poti sa iti dai seama, ca la cat de stresata de "a fi sau a nu fi" esti, te inteleg.
oricum, pumnii mei sunt stransi pt tine

Mergi la inceput

helenutza, la capitolul alte simptome ar mai fi sanii durerosi si cred ca mariti, senzatia de urinare frecventa si senzatia de oboseala (bine, asta ar putea sa fie si numai de la cat m-am consumat in ultimul timp...)

pupici, creatza

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

creatza, daca e peste 5 e sarcina! in ce zi esti? ti-a intarziat sau inca nu? cred ca ai facut testul un pic prea devreme!
inteleg perfect cum a fost aseara, si eu am trecut exact prin aceeasi stare canda, cabd ma asteptam sa scire pozitiv/negativ sau sa fie in dreptul unui rubrici cu saptamana de sarcina!
bafat si capul sus! e de bine!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Megbeng, sunt in ziua 30, in conditiile in care am un ciclu mediu de 27 zile, iar luna trecuta rusii au venit in ziua 26. Rusii deja nu mai dau nici un semn luna asta, vad.

Da, si eu cred ca l-am facut prea devreme. Imi doresc sa ma fi stapanit, sa fi avut mai multa rabdare si sa-l fi facut atunci cand rezultatul ear unul sigur.

Fetelor, am impresia ca am monopolizat discutia aici si imi cer iertare fata de toate celalalte aspirante optimiste pe care nu le-am uitat si le fac galerie in continuare

creatza

Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

e foarte posibil sa fi ovulat un pic mai tarziu, dupa ziua 13-14...la data respectiva mai aduni cam 7 zile pana se implanteaza oul fecundat si inca vreo 2-3 pana ajunge sa secrete nivele detectabile de HCG..
daca stai bine cu fiantele poti repeta testul peste cateva zile..valoarea HCG se dubleaza la 2 zile , aproxiamtiv!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

creatza si eu te felicit. Sa stii ca sarcina este. HCG-ul ala nu avea motive sa creasca daca nu era sarcina. SI mai este si testul cu linuta aia stearsa. Fii increzatoare, Doamne Ajuta!

Mergi la inceput