Simptome de sarcina! - 18

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Bubule tre sa-mi numesc flacaul cu un nume international(tati-i spaniol si toata familia lui), ceva sa mearga bine si in romana pt familia mea, si in spaniola. O fii vreun David, sau Daniel.. mie-mi place Carlos(carlitos) - in engleza Charles(Charlie) da cica-i prea comun pe-aci, si a familiei mele nu prea le zice nimic numele asta...ei vreau Denis(care sotului i se pare nume de fata)...asa ca mai stie yoya ce nume sa aleg...
dati-mi idei

Puuuup
P.S. cantareste 145 grame si yo m-am ingrasat deja 5.5 Kg
Dbunny 14+

Mergi la inceput

Claudi@ incearca sa iei legatura cu fete de pe forum din Germania, sa-ti spuna cum au inceput ele analizele/tratamentul.
Aci in Spania, tre sa minti doctorul de familie si sa spui ca deja de mai mult de un an cautati bb(dotiti foarte mult si nu puneti nici un mediu anticonceptiv), numai atunci te trimite la analize si tratamente. O asigurare privata ar face ca lucrurile sa decurga mult mai repede cred. Intreaba pe cine poti, sigur exista solutie !

Sa ploua in curand cu bebei !!
Dbunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Asa este si in germania, tre sa astepti un an de zile si de abia dupa i-ti fac analizele. Eu nu am avut cum sa mint medicul pt ca stie cand am intrerupt pilulele. Acum luni cand voi merge la alt medic voi spune ca incerc de mai mult de un an, caci altfel nici nu te baga in seama.
Eu nu gasesc normal sa te lase sa astepti atata timp, pt ca poti avea tot felul de pb care se pot agrava. Mi se pare inacceptabil dar na, nu am ce face, eu sunt la mana lor nu ei la a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Diana: mda, dificil cu numele astea...numele "Pedro" nu-ti place?? ca e si romanesc... vine de la "Petru" asa-l cheama pe sotul meu dar toti prietenii ii spun pedro - asa ca un fel de porecla
oricum cel mai important e sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Juan, pedro, Luis, Miguel.... asa se numesc cumnatii, verisorii... nu vreau chestii prea familiale sa nu creada ca ii iubesc prea mult...(iote la mini, toata ziua ranjind...)

Dbunny14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Pupici cu lipici la toate
Cui facem galerie?Io va tin pumnii la toate si sa fie o luna cu noroc

La mine e ovu in toi,desi sunt ziua a 10 asa ca....

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor si eu sunt in plina ovulatie,ieri cred ca a fost ca m-au durut ovarele si sanii vreo 3 ore,sanii si acum ma dor si ii simt mariti.oricum am prestat si ieri si alaltaieri,si urmeaza si azi,ca am un chef nebun .
pupici dulci dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

DBUNNY sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare flacaul din burtica!!
Multa bafta fetelor "puse pe treaba" !!
La mine abia z6 asa ca mai am putin si ma apuc eu de "munca"!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io z17...hi..hi.hi..incepe numaratoarea inversa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Meluuu, uite ca avem cui sa facem galerie: oltencei noastre dragi!!
HAI LIANAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

bubuleana

Mergi la inceput