Simptome de sarcina! - 18

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

biby cel putin stai linistita.... cine ar fi crezut ca o aspiranta asteapta rushii cu atata inversunare... dar asta e!!!!!!!!! lasa ca luna viitore mergem in la sa nu stea nushulica,creatza, kateryna si celelalte fara noi...

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Daaaaaaaaa!!!!!! Va multumesc mult fetelor! Acum nu stiu ce sa fac.. am terminat tratamentul dar pot sa ma apuc de ?! Sau o trebui sa ma duc la un doctor pentru inca un control?

CREATZOOOO tinem pumnii pentru diseara!!!

Carmenutza tu cum stai iubita?

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

fetelor, eu plec spre doctor. tineti-mi pumnii si trimiteti gandurile pozitive spre mine!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by creatza

fetelor, eu plec spre doctor. tineti-mi pumnii si trimiteti gandurile pozitive spre mine!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Helen Keller

eu sunt cu tot sufletul langa tine sa dea Dzeu sa fie

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

CREATZO sa te ajute doamne doamne si sa intri mai tarziu sa ne dai vestea cea buna......dar sunt convinsa ca e de bine de pe acum asa ca iti tin pumnii viitoare mamica ce esti:). Multa bafta si sa ne dai un raspuns.....

Va pup pe toate gravidutele sau posibile gravidutze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Creatza sper ca Sfanta Zi de astazi sa-ti aduca o BUCURIE!!!!!!!!!....
Biby eu sunt atat de obosita ca nici de nu mai am chef... asta e... sunt in perioada ovulatiei... o sa mai ... dar tare as vrea sa vina dupa nunta...de abia astept sa-i serbez ZIUA COPILULUI!!!!!!!!!!!! ....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Creat-o, tin pumnii stransi de tot, sa vii cu rezultat beton!
Sa ne spui repede ce si cum afost, de-a fir a-par!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Hai Creatza, sa afli de BB in burtica de Inaltare!!!
Astept cu nerabdare vestile BUNE!!!
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

HAI CREATZO!!! TINEM PUMNII SI NE RUGAM PENTRU BURTICA TA!!!

Carmenutza te cred ca esti obosita.. cu tot stresul asta cu nunta.. Ma mir ca ai timp sa te mai gandesti la bebe! Stai linistita ca va veni si cat de curand. Poate chiar in luna de miere!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

of, fetele mele, sa-mi scuzati "franceza", dar m-am dus vaca si m-am intors bou! adica nu am aflat nimic nou.
doctorita mi-a spus ca s-ar putea sa fie o sarcina foarte mica si mi-a recomandat sa repet luni testul de sange. daca valoarea hcg a crescut peste 100, este sigur sarcina. si mi-a facut o programare la ecografie pt 16 iunie.

asta e, o sa incerc sa ma relaxez pana luni, pt ca in ritmul asta o sa innebunesc. dar va am langa mine, pe voi si sotul meu si asta conteaza enorm.

iar va pupicesc

Helen Keller

Mergi la inceput