Fazan in nihon go ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

ginko***banca

offtopic** Eli, in primul rand nu ai scris cuvant nou dupa mesajul lui Nanami, deci erai offtopic(sau ai intrat doar sa corectezi???). Dupa cum a spus si Nanami, nu toate persoanele stiu sa citeasca dupa scrierea japoneza, de altfel am si eu un amic in romania care vrea sa invete japoneza si ce ar mai intelege??? Incearca sa nu te abati de la joc si las-o mai moale cu hiragana sau kanji ca nu de la toate calculatoarele se poate vedea. Vezi ca este alta pagina unde poti sa scrii in Japoneza cat vrei. Noapte buna.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

konya...in noaptea aceasta

"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMILY comoara noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

kodomo...copil dandushicai ii dau dreptate , dar daca exista asa o regula , lamuriti-o fetelor ca sa nu mai fie discutii.

mamica de terorist

Mergi la inceput

hahahahaha..... hanako , ne-am intercalat din nou. yane ... acoperis

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

TextDANDUSHnici macar nu am scris ceva cu kanji eu am spus parerea mea ca scrie destul de clarrrrFAZAN IN NIHONGO nu stiu de ce ai sarit asa?? Am gresit oare cu ceva? eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni,poate si eu vreau sa mai invat cuvinte noi in limba japoneza,dar cum?daca nu se respecta o regula? (sa-ti fie rusinica pentru ce mi-ai spus) nici nu o sa mai intru sa joc ,acum ami dau si eu seama de ce tot mai multe fete se retrag de aici si nu numai....Distractie la joc...(Nanami nu a fost cu rea intentie ce ti-am spus)

Tina23+http://pg.photos.yahoo.com/ph/tina2ndphoto/album?.dir=/52abscd&.view=ttina2ndphoto/url]

Mergi la inceput

poate nu o fi fost cu rea intentie , dar asta nu inseamna ca tre sa te retragi. e ca si cum am cazut noi ( eu si dandush) ca ijiwaru baba (baba rautacioasa). faci ce vrei , de fapt tu ai inceput. asa ca hai sa vb. nu nihongo ci o japoneza normala. ar fi cel mai bine. daca nu sunteti de acord faceti o regula pe intelesul tuturor(celor din japonia si din afara japoniei).

mamica de terorist

Mergi la inceput

fetelor nu are rost sa facem atata zarva

am ramas la yane...
nenrei...varsta

eli26 te asteptam la jocpace si armonie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Asa-i Hanako. Si eu te astept la joc, Eli.

insatsu*** imprimare

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

mey copii nu e frumos...facem ce facem si gasim raca intre noi
Hai sa nu mai fim asa inpulsivi..va rog yo!
tsuri-pescuit

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

ringo....mar

Mergi la inceput