buna seara! pentru nu e chiar asa de buna, ma simt foarte rau, nu stiu ce am patit , cred ca am si racit... ma doare tot corpul, ma simt ingrozitor ca au venit rushii ma doar burta cu spate cu tot,am luat un no-spa si poate ma lasa , n-am patit niciodata asa ceva,nu stiu ce sa cred , ma gandesc sa nu fie de la tratamentul de stimulare pe care l-am luat , nici nu stiu ce sa fac , sa mai iau o luna?asa mi-a zis doctorita...sunt dezamagita, deja ma visam insarcinata...si sotul meu e suparat...parca nu e de-ajuns ca ma simt rau fizic...sper ca maine sa ma simt mai bine...
burticile voastre ce fac?roandre,sim,cornelia, pako ( nu va suparati ca nu -mi aduc aminte toate gravidutele) cum va simtiti?
roandre m-am bucurat enorm sa aud de tine ca ai burtica , sa dea domnul sa ai o sarcina usoara, un bebel sanatos si frumos...
sper ca luna viitoare sa vin si eu acolo jos pe lista langa tine,langa sim si celelalte gravidute
va doresc o seara placuta, aspirante treceti la munca.... sa se mareasca lista gravidutelor
va pup! cu drag,
Capitolul nou aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77494
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.