Eu am inselat! (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Pentru ca m-am simtit si eu "vizata", raspund si eu - cu oarece intarziere - intrebarii puse de Ramona J:
Daca sotul meu m-ar insela cu o prietena .... inseamna ca toti 3 suntem in aceeasi masura vinovati!!! Nu stiu cum as reactiona... Depinde foarte mult de motivele care au dus la acel fapt... Depinde foarte mult de atitudinea lor... Depinde foarte mult de ce ar mai simti sotul meu pentru mine ... Oricum, avand in vedere ca, practic, in situatia mea actuala, sotul meu nu este nici pe departe ca sotul descris de medi... as avea in vedere si iertarea... Avand in vedere si relatiile pe care eu le am cu cele 2 prietene adevarate pe care le am.... mi-ar fi tare greu si sa renunt la prietenia lor! Dar asta este cazul meu. Si nu am in vedere in nici un caz un "open marriage" (cu care nu sunt in nici un fel de acord !!!!! ). Ma refer la eventualitatea unui fapt accidental.
OK, 6 ani nu pot fi considerati "fapt accidental"... Dar asta este alta situatie...
Am sustinut "necondamnarea" lui medi pentru ca m-au convins toate argumentele ei. Si faptul ca a terminat relatia. Si faptul ca regreta si nu ar mai face la fel daca ar fi sa o ia de la inceput...
Si faptul ca... eu cred cu tarie - si in acest caz - in faptul ca "din greseli inveti"!!!
Nu mi se pare ca putem generaliza si accepta ideea ca cine a gresit o data... o va face de mai multe ori!

Si mi-a venit in minte celebrul: "scopul scuza mijloacele"....
Iar, in ciuda faptelor ei, tacerea ei a fost in scopul de a nu-si neferici familia: copii, parintii, fratii si, poate, nu in ultimul rand, sotul....
Cata vreme sotul/sotia celuilalt nu stiu nimic.... singura care sufera acum este medi... Si ei ii doresc multa putere sa treaca peste tot acum, sa-si regaseasca linistea si sa incerce sa fie fericita!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medi spune:

Michelle, nu suntem cumnate cumva? Parca ar fi crescuti de aceeasi mama.
Intr-adevar nu bea, nu fumeaza, nu ma bate, nu ma injura, dar oricat as face nimic nu e de ajuns sau de greu.
Bineinteles ca copii ii cresc singura, el e foarte stresat de serviciu si vine atat de obosit ca trebuie sa traga un pui de somn(la 5 dupa-masa).
De fapt nu de asta am postat, nu ma pot abtine sa nu va spun o faza de ieri. A venit mama in vizita, fetita era la scoala si pentru ca am vrut sa-i pun ceva de mancare la mama, l-am rugat sa stea cu baietelul.
Dupa 10 min intru in sufragerie, el statea linistit la televizor si copilu era pe balcon cu un scaunel dupa el si vroia sa vada ce e dupa balustrada.
Am crezut ca lesin. Cine credeti ca a fost de vina? Eu! Ca am lasat usa deschisa.

Mergi la inceput

quote:
quote]Originally posted by medi

Desi respect parerea fiecaruia, nu inteleg cum pot unele sa jigneasca un om care nu le-a facut nici un rau.
Daca cunoaste cineva nick-ul meu poate sa vada la subiectele postate, ca am fost prietena cu toata lumea, poate si cu tine (stie ea) si asa voi fi in continuare.[quote]

medi, cred ca nu te asteptati ca toata lumea sa-ti spuna "stai linistita, nu e vina ta, barbata-tu e un nesimtit si e vina lui",nu? Eu cred ca de inteles poate intelege oricine adulterul si chiar altele mai grave. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti spuna ce cred despre tine, nu?

Nu, nu am reactionat la parerile ei vis-a-vis de situatia de fata. M-am referit la faptul ca se lega de prietenia mea pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

medi, ti-am pus si eu niste intrebari... imi raspunzi, te rog mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

No, hai ca ma bag si io in seama ca mi-e greu sa ma abtin!

Eu una nu ma grabesc sa o acuz pe medi de ceva. nu vreau sa dau cu pietre. e viata ei si ....cum isi asterne, asa doarme

din punctul meu de vedere, barbatul habar n'are ca si nevasta'sa e OM cu nevoile lui si, deci, e un mare EGOIST.

medi cred ca e prea prinsa in "mrejele" presiunii sociale: statutul de mama a 2 copii divortata e greu de digerat de societate, familie si chiar de medi insasi!

de amant si sotia acestuia zau ca n-am ce sa zic. treaba lor! nici nu ma intereseaza ipoteza ca as afla ca o prietena/amica de-a mea se "da" la barbatu' meu (atunci as avea o problema cu barbatu' ca s-a uitat la curva aia!)!

ce nu pricep io nici sa ma pici cu ceara cum a putut medi sa se minta pe ea insasi????. adica, da, barbatu e nashpa si nu-l las ca (in timp ce am amant) mai fac si copil/copii cu barbatu. si ma mint pe mine ca am barbat, ma mint ca am amant.....cre' ca pana la urma as constata ca ma mint ca am o viata.

Oh, God, this is fake!

adicatelea....io as zice asa: am una bucata barbat cu care nu ma inteleg! buuuuuuuuuuuunnnn...atunci incerc 1-2 zile, n luni sau 6 ani (ptiu, ce coincidenta!) sa vad daca se schimba ceva in casnicia mea! cand constat ca m-a prins flama de alt barbat ma gandesc la variante: 1- imi inabus sentimentele; 2- ii dau un ultimatum barbatului si, daca flama ptr celalalt persista, 3 - renunt la barbat si traiesc cu..."flama".....DAR NU AS PUTEA SA TRAIESC IN MINCIUNA!

ok, nu dati cu rosii!!!

PS: si daca barbat'miu ar asista la copilul meu care se duce cu scaunul pe balcon........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Medi, eu am sis-o doar asa ... din amuzament. Doamne Fereste, nu era o acuzatie serioasa.

Dar iti dai totusi seama ca nimeni nu si-ar dori asa prieteni pe lânga casa. Cred ca e f greu sa descoperi ca oameni in care ai avut incredere te tradeaza in halul asta.

Eu recunosc ca mi-am ales sot prea frumos si e si un om extraordinar. Jur ca nu asta a fost criteriul, dar asa s-a nimerit. La mine in casa vin foarte multe femei. Mai ales femei, pt ca eu caut aici copania românilor, insa vad ca mai mult fetele sunt plimbaretze. In general se vede usor admiratia din ochii lor pt barbatul meu. Se vede si din ce spun si de multe ori simt asa, un fel din acuzatie din partea lor cum ca am avut prea mare noroc. Eu chiar il fac fericit pe omul meu, si totusi de multe ori vad ca altele imi dau de inteles ca ele ar fi mai bune. Nu am ce face ! Unele imi sunt chiar amice bune si nu cred ca as putea sa stau sa contabilizez la fiecare cum se poarta cu Ronan si daca el ar putea sa ma insele cu vre-una. Insa e clar ca daca as descoperi ca Ronan ar avea o relatie de durata cu o tipa in care am avut eu incredere si am primit-o in casa, i-as acuza pe amândoi in aceeasi masura.

Mergi la inceput

Addinel,
nu ti-am raspuns pentru ca din start am spus: de nenumarate ori am incercat sa discutam, l-am amenintat ca divortez, i-am scris chiar o 'epistola' cu tot ce ma doare si am venit mai tarziu acasa sa aiba timp s-o 'cantareasca', am facut scandal, am stat 'botoasa". De un lucru sunt sigura, nu poti sa schimbi un om! Incerca de multe ori, cand ma vedea plansa si suparata, dar nu dura minunea. Cel mult o saptamana.
Si referitor la intrebarea ta la subiectul deschis de tine, nu am ce sa zic. M-am complacut in situatia asta, nu pot zice pentru ca i-am iubit pe amandoi, ca gradele de comparatie difera. Am facut-o pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by medi

Addinel,
nu ti-am raspuns pentru ca din start am spus: de nenumarate ori am incercat sa discutam, l-am amenintat ca divortez, i-am scris chiar o 'epistola' cu tot ce ma doare si am venit mai tarziu acasa sa aiba timp s-o 'cantareasca', am facut scandal, am stat 'botoasa". De un lucru sunt sigura, nu poti sa schimbi un om! Incerca de multe ori, cand ma vedea plansa si suparata, dar nu dura minunea. Cel mult o saptamana.
Si referitor la intrebarea ta la subiectul deschis de tine, nu am ce sa zic. M-am complacut in situatia asta, nu pot zice pentru ca i-am iubit pe amandoi, ca gradele de comparatie difera. Am facut-o pentru mine.

"Oamenii se impart in doua: unii care cauta si nu gasesc, altii care gasesc si nu-s multumiti."M.Eminescu

Scuza-ma, dar te contrazic.Am vazut oameni schimbati radical,o diferenta ca de la cer la pamant..efectiv am ramas socata cum o femeie poate schimba un barbat sau cum un om se poate schimba asa mult(si stiu mai multe cazuri,chiar f bine,deci stiu ce vorbesc).Deci se poate..trebe sa sti cum sa-l iei...Sunt cazuri si cazuri..Oricum,solutia in cazu in care nu pricepe nu e inselatu',ci pui punct si-ti refaci viata.Dar asta e parerea mea.
Numai bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Scuza-ma, dar te contrazic.Am vazut oameni schimbati radical,o diferenta ca de la cer la pamant..efectiv am ramas socata cum o femeie poate schimba un barbat sau cum un om se poate schimba asa mult(si stiu mai multe cazuri,chiar f bine,deci stiu ce vorbesc).Deci se poate..trebe sa sti cum sa-l iei...Sunt cazuri si cazuri..Oricum,solutia in cazu in care nu pricepe nu e inselatu',ci pui punct si-ti refaci viata.Dar asta e parerea mea.
Numai bine.

POZE

Scuze ca vin si eu cu contrazicere la contrazicere (suna aiurea dar...)
Unii oameni sunt facuti dintr-un aluat cam tare si oricat te-ai chinui sa modelezi nu se poate. Nu de alta dar s-a intarit inainte de termen (metaforic vorbind). Poate ca incearca, asa cum a precizat madi, dar minunea tine cateva zile. Si aici vin si intaresc cu exemple stiute personal si din multe directii...asta ca sa pastram aceeasi linie...
Intr-adevar, nu este o solutie inselatul,dar nici sa dam cu rosii ca n-a stiut ce sa faca...Si chiar asa, poate ca n-a gasit metoda cea mai buna sa schimbe ceva, dar sa nu uitam ca si ea are un servici, un copil, o casa si un sot bolnav...De unde energie pentru toate??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by liliac1
De unde energie pentru toate??

Din motivatie...si iti ramine si timp pentru tine si pentru amindoi...bineinteles ca vorbesc din punctul meu de vedere si fiind barbat se va spune ca nu se compara...fie ca voi....

Ideea e sa ai motivatie...nu o ai...ghinion...

Mergi la inceput