Eu am inselat! (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Veve spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Mai astept raspunsuri ca nu m-am lamurit. I-ati raspunde la fel de binevoitoare lui medi daca ar fi vorba de sotul vostru?
Desi n-am luat apararea nimanui,iti raspund si eu;poate n-o sa fie relevant,pentru ca se-ntampla inainte de-a ma casatori:cea mai buna prietena a mea pentru ani multi (ne stim de la 15 ani),a-ncercat sa se cupleze cu toti iubitii mei din perioada respectiva;cu primul i-a reusit oarecum o aventura,pen' ca respectivu' n-avea de gand sa aleaga si-am mai fost impreuna vreo 2-3 ani.El mi-a spus ce s-a-ntamplat,eu i-am spus ei ca stiu si mi-am vazut in continuare de-ale mele;am mai sesizat si dupa aceea semne din partea ei,insa am inteles c-asa e ea si-am lasat-o-n pace;la sot n-a avut sanse sa se bage,ca era plecata din tara cand l-am cunoscut
Acu' vreo 5 anisori,dupa ce-am venit in State(eram casatorita),am ajutat un amic sa-si aduca iubita aici,c-o viza pe vara.Eu aveam bebe mic si nu mai lucram,ei doi mai lucrau inca cu huzbandu'.La intalnirile noastre ocazionale,am sesizat ca d-rei ii lucesc ochii si face glumite exagerate cu sotu' din dotare.L-am atentionat pe el,el a pus-o la punct cu prima ocazie si de-atunci n-a mai fost nici o problema.Respectiva e nasa lui croko si suntem prietene destul de bune.
Concluziile le tragi singura.Ce-ti spun eu e ca daca se-ntampla ceva nici o clipa n-as da vina pe respectiva;rafuiala e-ntre mine si partenerul meu;ea e doar un pion.In plus,nimeni nu-i fericit sa fie a 3-a roata la caruta.N-as putea sa urasc pe cineva deja destul de nefericit (vezi Medi).
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Ramona J spune:
De acord cu tine Veve. Si eu tot pe sot m-as supara. Ma rog si pe ea daca e vorba de o prietena.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
NinaR spune:
Sa presupunem ca sotul tau nu si-a dat seama ce se intampla cu tine, dar nici sotia amantului nu a observat???
Astia doi sunt NAIVI ori voi sunteti actori desavarsiti
Nina
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Sa presupunem ca sotul tau nu si-a dat seama ce se intampla cu tine, dar nici sotia amantului nu a observat???
Nina
ori ambii soti inselati sunt plictisiti si indiferenti fata de amaratii astia in care dam noi cu pietre
Michelle

NinaR spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Nina
ori ambii soti inselati sunt plictisiti si indiferenti fata de amaratii astia in care dam noi cu pietre
Michelle
Cum adica "amarati"??? hai ca asta e culmea
Poate si ceilalti erau cuplati si asa au acceptat situatia
Nina
Veve spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Nina
Ori erau si ei amanti....
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

michelle7 spune:
era o figura de stil . amarati ca-i facem noi omleta cu ciuperci. pe ea, ca ea indraznit sa fie sincera
Michelle
michelle7 spune:
adica subiectul e despre swingeri??? am vazut o emisiune despre ei
oameni normali, cu cariere, cu copii, cu pozitie sociala , atata doar ca atunci cand un cuplu similar venea la cina se retrageau discret in dormitor cu sotul/sotia celuilalt. aici deviere de comportament,sau pe astia nu-i trimitem la psiholog ca n-au ranit pe nimeni![]()
Michelle
Veve spune:
Am o prietena care facu schimbi de parteneri cu un alt cuplu;de comun acord.Amica divorta de sot si se muta cu tipu',sotu' se muta la nevasta aluia si-au trait fericiti pana nevasta s-a plictisit si si-a vrut sotul inapoi.El n-a vrut,ea l-a amenintat ca face rau copiilor
daca nu se-ntoarce si-acu' el e nefericit cu nevasta proprie si tanjind dupa iubita,iubita e resemnata-n alta relatia,dar tanjind dupa iubit....Nu e basm!Si toti sunt oameni maturi,seriosi si suspusi,ca sa zic asa...
medi spune:
Desi respect parerea fiecaruia, nu inteleg cum pot unele sa jigneasca un om care nu le-a facut nici un rau.
Daca cunoaste cineva nick-ul meu poate sa vada la subiectele postate, ca am fost prietena cu toata lumea, poate si cu tine (stie ea) si asa voi fi in continuare.
Am fost sincera cu voi si nu mi-am ascuns povestea dupa paravanul: ascultati ce a patit prietena mea sau a nu stiu cui. Nu o sa se inteleaga niciodata ca am scris si de ce am scris, daca va uitati la caz prin prisma experientelor personale, pentru care sincer imi pare rau.
Nu sunt sigura ca nu stiau sotul meu si sotia lui, ma gandesc doar logic:
Daca tolerezi sau ierti, o faci pentru cineva drag. Nu vad nici un motiv pentru care sa te intalnesti si sa vorbesti cu cineva care iti face rau.
Nu stiu daca am dreptate, dar eu gandesc ca ce nu sti, nu iti poate face rau. Cel putin asa ma amagesc eu.
Numai bine la toata lumea.