Eu am inselat! (2)
Raspunsuri - Pagina 2

ruxij spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Mik, inteleg ca tot asa ai consola-o pe Medi si daca ar fi vorba de sotul tau.
Vezi sa nu

Mik spune:
quote:
Michelle, pai nu se pune, nu erati casatoriti. Aia era perioada de "tatonari".
Mik, inteleg ca tot asa ai consola-o pe Medi si daca ar fi vorba de sotul tau.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Niet. As pleca in vacanta o vreme.
Mik.

Ramona J spune:
Intrebarea e pentru toate fetele care aproba gestul lui medi. Deci daca aflati ca ea e prietena voastra, ca sotul va inseala cu ea de sase ani incoace?
Pe bune, vreau sa stiu daca ati fi la fel de intelegatoare. Daca da, explicati va rog. Eu stiu ca nu am capacitatea sa iert asa ceva, tocmai de asta sint curioasa si va intreb. Dar nu va rusinati asa, raspundeti va rog.

Mik spune:
Ramona, sunt lucruri completdiferite : intelegerea (empatia sau cum vrei s-o numesti), acceptarea si iertatul.
E ca atunci cind faci o gripa : cazi la pat si nu te duci la serviciu. Pricepi ce a dat peste tine (iti spui poate ca e din vina ta, ca trebuia sa te vacinezi sau sa nu lucrezi cu publicul). In orice caz nu spui ca te-a batut dumnezeu sau alte trasnai.
Accepti, daca esti rezonabil: ramii acasa si te bagi in pat. Daca nu accepti, continui sa te duci la serviciu sa-i molipsesti pe altii si te duci la doctor si-i ceri antibiotice(!).
Dar de iertat n-ai pe cine sa ierti.
Cel mult profiti nitel de situatie si stai o zi in plus acasa.
Mik.

Ramona J spune:
Mai astept raspunsuri ca nu m-am lamurit. I-ati raspunde la fel de binevoitoare lui medi daca ar fi vorba de sotul vostru?

michelle7 spune:
quote:
Mai astept raspunsuri ca nu m-am lamurit. I-ati raspunde la fel de binevoitoare lui medi daca ar fi vorba de sotul vostru?
eu ti-am raspuns . N-ai cum sa raspunzi la fel pt ca-ti pierzi obiectivitatea.
Michelle

Chuny spune:
Adica recunosti ca i-ai raspunde altfel ?
Alyssa
Zic si eu ce s-a mai spus mai sus : nu puneti semnul egal intre a iubi, a lupta nebuneste pt barbatul tau si a iubi, a lupta pt barbatul alteia. Ca nu e egal ! Iar faptul ca ni se poate intâmpla si noua nu inseamna ca e ok sa fie asa.
Medi a facut bine ca a scris anonim, altfel cred ca si-ar fi pierdut lumea obiectivitatea. Dar ma întreb cu cine o fi "prietena" pe forum ? ... cine a avut referate de facut in ultima vreme ? Sorry de off topic, dar eu nu pot scrie la ZZ.

michelle7 spune:
Adica recunosti ca i-ai raspunde altfel ?
absolut. Raspunsul subiectiv e diferit de raspunsul obiectiv. Raspunsul obiectiv e raspunsul de mijloc, neavand interese personale in situatia data poti sa analizezi situatia corect prin prisma ratiunii nu a sufletului
Michelle

denizel spune:
De obicei nu prea intru la sectiunea asta.
Citind tot ce s-a scris aici, nu pot decat sa-i dau dreptate Claudiei (cl): atunci cand ai o problema, decat sa o spui cuiva, mai bine mergi in parc, alegi un copac si-i spui ce te doare pana iti piere rasuflarea. Te odihnesti putin si o iei de la capat (tot in fata copacului).
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.