Eu am inselat! (2)
Raspunsuri - Pagina 10

vandal spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Pai cum nu dai verdicte daca spui ca ea nu e vinovata si ca el merita cu varf si indesat?
Nu e vorba de puritanism, ci de putin echilibru. Nu se poate sa fie unul 100% vinovat si celalalt curat ca lacrima.
I plan on living forever. So far, so good
Se poate...take my word for it...

vandal spune:
quote:
Originally posted by Akuma
medi, nu mai cere verdictul unor femei carora experienta le da nesiguranta de sine, chair nu-ti dai seama din mesajele lor..
Nu esti vinovata, asta a meritat si merita in continuare...
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
OK...atunci ia cuvintul unuia care a fost inselat fara vina...nici macar nu sint ca sotul lui medi....Medi e vinovata. punct. nu pentru ca a iubit/iubeste alt barbat ci pentru ca a aceptat aceasta minciuna care i-a mincat viata/ care a obligat-o sa traiasca o viata dubla si in care dupa 6 ani s-a vazut data la o parte ca un ordinator obsolete.
@Medi
Imi pare rau Medi....imi pare rau pentru situatia prin care treci. Dar fiecare din noi trebuie sa traiasca nu cu deciziile pe care le ia ci cu ce decurge din acele decizii. Sa spui ca si sotul tau e de vina face parte dintr-o terapie care iti va dauna pe tremen lung. Accepta ce ai facut si mergi mai departe.
Poti sa imi scrii pe PM si as putea (in limita disponibilitatii si vointei tale) sa te ajut. Am trecut prin aceasta situatie in pozitia celui inselat si nu este usor deloc.

Akuma spune:
quote:
OK...atunci ia cuvintul unuia care a fost inselat fara vina...nici macar nu sint ca sotul lui medi....Medi e vinovata. punct. nu pentru ca a iubit/iubeste alt barbat ci pentru ca a aceptat aceasta minciuna care i-a mincat viata/ care a obligat-o sa traiasca o viata dubla si in care dupa 6 ani s-a vazut data la o parte ca un ordinator obsolete.
stai matale linstit ca stiu cum e si acum imi ling ranile inca sangerinde, adica, am fost inselata, suferinta m-a coplesit pina m-a transformat in cadavru, akuma supravietuiesc daor intr-o lume intunecata..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

giani spune:
Ramono, uite ca am putut, m-am lasat convinsa. Daca mie imi cam placea de el, asa, rau de tot, ratiunea functiona ea acolo, da' nu facea fata pasiunii.
Daca sotul tau are vreo scapare d-asta, inteleg, iti iei copiii si pleci, da' te intreb acum, daca fratele ori sora ta ar trece prin asa ceva, n-ai mai vorbi in veci cu ei? Daca vreunul din copiii tai ar cadea in pacatul asta, ce-ai face, i-ai renega?

Ramona J spune:
Nu cred ca reiese de undeva ca mi-as renega copiii. Dar sotul ni-l alegem noi.
Relatia parinte-copil functioneza totusi altfel decit sot-sotie.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

giani spune:
Era doar o curiozitate infantila.
Zici ca sotul il alegem noi, il alegem dintre citi, explica-mi si mie, cind facem alegerea cu pricina ce metode de selectie sint indicate.
Ne casatorim cu cei de care sintem indragostiti la vremea cind e timpul maritisului, persoana de care sintem indragostiti la virsta aia. Ce-am mai citit pe ici pe colo, un om are in medie 4 iubiri intr-o viata, nu tot atitea casatorii.

Ramona J spune:
Discutia asta poate merge la nesfirsit. Putem spune ca n-a ales bine sau putem spune c-a avut ghinion. Eu tind sa cred ca el a avut ghinion. Sau macar si el.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

Karina spune:
quote:<off topic>
Originally posted by forte
Acum eu nu stiu de ceilalti. daca sotul ti-a plecat cu prietena, nu inseamna ca si la mine e obligatoiriu sa se intimple la fel.
Dar nici ferita nu esti... Ca ti-a plecat cu prietena, sau cu o alta, ce importanta are ?! A plecat.
Cel mai tare se lovesc cei care stau cu nasul pe sus si spun: mie nu mi se poate intimpla asta ca-s destept/desteapta.
tot K

michelle7 spune:
eu am mai zis si o sa o zic de cate ori am ocazia. daca Brad Pitt a parasit-o pe Jennifer Aniston , nici una nu suntem in siguranta. Nu stii niciodata cand apare Angelina Jolie la orizont.
Michelle

Karina spune:
quote:
Originally posted by michelle7
eu am mai zis si o sa o zic de cate ori am ocazia. daca Brad Pitt a parasit-o pe Jennifer Aniston , nici una nu suntem in siguranta. Nu stii niciodata cand apare Angelina Jolie la orizont.