Limitele actului sexual intr-o relatie/cuplu..
Raspunsuri - Pagina 4

forte spune:
quote:
Initial creeata de Akuma
..
In luna mai am fost in ro. si discutind cu o familie( amica de -a mea) despre actul sexual imi spune:
" Sotul meu a innebunit, a devenit pervers, acum o saptamna nu-s ce l-a apucat ca vrea sa-mi faca sex oral si eu sa-i fac lui, pai, cum sa fac eu astfel de perversiuni, nu pot sa-mi pup copiii dupa aia, spurcatul.."
sint de acord ca intr-un cuplu trebuie sa facem ceea ce este de comun acceptat, dar asta e argument? Ea n-a atins niciodata organele genitale ale sotului cu mina? Cum isi mai mingiie copiii dupa aceea, cum le mai pregateste de mincare dupa ce sta pe closet...Se spala pe miini, nu? Asa cum se spala pe dinti.

vickyfilip spune:
sint de acord ca intr-un cuplu trebuie sa facem ceea ce este de comun acceptat, dar asta e argument? Ea n-a atins niciodata organele genitale ale sotului cu mina? Cum isi mai mingiie copiii dupa aceea, cum le mai pregateste de mincare dupa ce sta pe closet...Se spala pe miini, nu? Asa cum se spala pe dinti.
[/quote]

Yasmin spune:
akuma, te rog sa ma ierti, nu stiu daca esti single sau nu, dar cunosc pe cineva cu care te-ai potrivi la perfectie... daca nu cumva va potriviti atat de bine incat sunteti una si aceeasi persoana: Dl Valuritor. Exista o astfel de secta, sunteti amandoi de pe aceeasi planeta, ce sa intampla oameni buni? Eu am cunoscut foarte multi oameni in viata reala, dar nici unul nu era asa special ca voi. De unde veniti? Cum aratati???

Dandush spune:
Yasmin, cand vei afla raspunsul sa mi-l soptesti si mie.
*ontopic* Cat de "salbatica" sau de "timida" sunt in dormitor ma priveste pe mine si pe partener. Daca nu-mi convine ceva i-o spun lui nu pe un forum public....fara suparare.
D.K.

nanami spune:
Bravo Dandush mi se pare corect si normal ceea ce ai spus. hahahahahaha........Yasmin!!!!! si tie la fel,,,BRAVOOOOOOOOOOOO,,,,,poate ca sunt de pe cine stie ce planeta
or fi venit din spatiu sau poate ca sunt lipsiti total de sex.
mamica de terorist

Dandush spune:
quote:
Originally posted by nanami
Bravo Dandushmi se pare corect si normal ceea ce ai spus. hahahahahaha........Yasmin!!!!! si tie la fel,,,BRAVOOOOOOOOOOOO,,,,,poate ca sunt de pe cine stie ce planeta
or fi venit din spatiu sau poate ca sunt lipsiti total de sex.
mamica de terorist

D.K.

nanami spune:
fetelor !!! poate ca sunt eu mai proata si avand in vedere ca sunt de la tara......nu pot sa inteleg de fapt ce vrea" dracusorul "asta(akumain japoneza inseamna diavol) oare vrea sa-i povestim de fiecare data cum a fost
? Eu una ma abtin
mamica de terorist

iren spune:
Alooo, moderatorii, fata asta v-a rugat aseara insistent sa inkidetzi acest subekt, nu vretzi sa-i indeplinitzi dorintza shi sa inkidetzi porcaria asta??
La munca, baaa, nu la cultivat banane!
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.