Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna75 spune:
LA MULTI ANI ! cu sanatate si pentru Gemenutele
Cat
inaioana
elly_b
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mihaela amalia spune:
Multam mult fetele
LA MULTI ANI ! si pentru celelalte gemanute
"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."
leeloo2004 spune:
Multumesc de primire si LA MULTI ANI pentru sarbatoritele de astazi!
Vad in horoscop ca iar o duc rau cu banii...hmmm...astept cu nerabdare momentul ala oportun cind o sa vina si banii!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
giul spune:
fetelor,si fiul meu andrei este nascut astazi, implineste 19 ani .are caracterul extremelor el te baga in mormant ,el te scoate de acolo,are suflet bun ,dar doar cand te vade ingenuncheat ti-l arata .ii doresc la multi ani -nu e acum acasa.va doresc si voua celor nascute astazi la multi ani !giulia
asi spune:
Pentru toate gemenele nascute azi si pentru cei care poarta numele sf.Anton!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxisialexia spune:
LA Multi Ani MIhalea !
Iti doresc draga gemanuta sa fii sanatoasa sa ai parte numai de bucurii, realizari si iubire.Sa te bucuri de toate astea impreuna cu cei dragi tie.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
Cat
inaioana
elly_b
LA MULTI ANI!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Kittie spune:
LA MULTI ANI !!!!!!Cat, inaioana, elly_b, mihaela_amalia !!!!Sper sa aveti o saptamana minunata!!!!
si-n avans, caci maine sunt fugita cu treaba in capete opuse ale Bucurestiului :
LA MULTI ANI bebeluc, _R, MyBaby, elly stefi!!!!
, mami de ( 13oct04 )
SunSmile spune:
Neata
Iata si horoscopul(sper sa vina iar zilele bune):
"Tensiunile din familie, cauzate de dificultati financiare, duc astazi la discutii aprinse cu o ruda mai în vârsta. Va recomandam sa nu va ambalati.
Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Ar fi bine sa evitati calatoriile.
Odihniti-va mai mult! "
Mdah...de odihna am nevoie dar nu am voie!
La multi ani, cu sanatate pt sarbatoritele zilei de 14 iunie:
14
1968- bebeluc
1976– _R
1976– MyBaby
1979- elly stefi
O zi buna va doresc!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!