Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 18
gogosar spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!GEMUTELOR NASCUTE AZI............
MULTA SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI
leeloo2004 spune:
Fetelor, nu ma primiti si pe mine? Si eu sunt geamana, nascuta pe 20 iunie 1972 si la fel e si sotul meu, nascut pe 15 iunie 1972.
Imi pare rau ca v-am descoperit abia acum...
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Luna75 spune:
leeloo2004,bineinteles ca te primim,Bine ai venit la noi !
Nu stiu sigur cine administreaza listuta noastra,dar sigur vei fi trecuta pe lista noastra.
Sa intri cat mai des pe la noi.
Sper ca dupa sezonul de sarbatoare sa reusim sa initiem o discutie mai aprofundata despre noi,Gemenutele,sa vedem toate plusurile si minusurile noastre.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
SunSmile spune:
Bun venit, Gabriela! Evident ca te primim! Cand vine Miha, te va trece pe listuta!
quote:
Originally posted by leeloo2004
Fetelor, nu ma primiti si pe mine? Si eu sunt geamana, nascuta pe 20 iunie 1972 si la fel e si sotul meu, nascut pe 15 iunie 1972.
Imi pare rau ca v-am descoperit abia acum...
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
geo_ionita spune:
Si eu ma alatur cu un calduros LA MULTI ANI, pentru toate gemanutele nascute astazi: noroc, fericire si sanatate!
Georgiana
Kittie spune:
LA MULTI ANI asteryaro si AngeliquedeS!!!!
Bun horoscopu de saptamana asta.. Nici n-a-nceput bine si gata scandalu cu banii
, mami de ( 13oct04 )
roxisialexia spune:
LA Multi Ani!
KULTA
nushulica
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
Dragele mele va doresc o sapatmina plina de bucurii .
Luna draga mea, horoscopul parca-i croit pentru mine, punct cu punct.....
Gabriela bine ai venit!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
SunSmile spune:
Neata
Iata si horoscopul:
"În prima parte a zilei s-ar putea sa întâmpinati mici dificultati în relatiile sentimentale. Puteti rezolva totul foarte usor, cu calm si cu o vorba buna.
Chiar daca situatia financiara a familiei nu este tocmai buna, nu este cazul sa va îngrijorati. Banii vor veni la momentul oportun."
La Multi Ani, pt sarbatoritele zilei, cu fericire sanatate si prosperitate!
13
1974– Cat
1978– inaioana
1981– elly_b
1982– mihaela_amalia - Ascendent Gemeni- Scumpi, iti doresc o viata frumoasa, o familie implinita si fericita si toate bucuriile din lume. Sa ramai asa...o gemanuta frumoasa si sensibila!
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Luna75 spune:
LA MULTI ANI!Mihaela_Amalia.
Iata si binemeritatul cadou de ziua ta.
Caracteristicile persoanelor nascute pe data de 13
Este foarte greu pentru ceilalti sa va cunoasca daca v-ati facut un zid de protectie in jurul dumneavoastra. Latura emotionala iese prea rar la iveala. Daca asa stau lucrurile, ar trebui sa-i lasati pe oamenii din jur sa inteleaga ce se intampla si sa intariti astfel relatiile de prietenie. Poate va este frica sa nu pierdeti respectul celorlalti daca va aratati sensibilitatea. De aceea incercati sa dati tonul si sa-i fortati pe ceilalti sa mearga in ritmul dumneavoastra. Pe termen lung acest comportament ar putea fi neplacut si ati putea ramane la un moment dat singuri, sau ati putea fi atat de entuziasmati de ceea ce faceti, incat ati putea cere imposibilul de la cei din jur. Relaxati-va si incercati sa faceti un lucru placut care sa va binedispuna si prin intermediul caruia sa va puteti regasi.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.