Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(23)
Raspunsuri - Pagina 6
cataghe spune:
quote:
Originally posted by fdoinaquote:
Originally posted by Sabina
Doina, pe Savatie il mai citesc, ca are stil, dar Danion , s-avem pardon scuzati:))
cred ca el se adreseaza unui segment de varsta mult sub a noastra:)
Sabina, acu daca ai zis-o tu, imi iau si eu inima-n dinti...nu's cui se adreseaza danion, da eu crez ca ar fi bine sa se apuce de citit si sa lase scrisul ...sau ma rog, sa scrie despre altceva
Fetelor, imi sunteti dragi
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
casandra spune:
Steinhardt:
<<Secolul al XX-lea a vazut toate fumurile iadului si dementei, a vazut că iadul poate fi, ca e in orice clipa gata sa treaca de la virtualitate la inchegare. Abisul, situatiile limita si angoasa iesita-n strada si postata pe la colturi au aratat omului de rand al secolului al XX-lea ca diavolul exista si ca e aproape de el. Prin urmare secolul al XX-lea e cel mai pregatit sa devina crestin.>>
irina.c. spune:
quote:Asa-i,e pregatit,dar din pacate nu devine.Parca din contra,crestinii se imputineaza.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by casandra
Steinhardt:
<<Secolul al XX-lea a vazut toate fumurile iadului si dementei, a vazut că iadul poate fi, ca e in orice clipa gata sa treaca de la virtualitate la inchegare. Abisul, situatiile limita si angoasa iesita-n strada si postata pe la colturi au aratat omului de rand al secolului al XX-lea ca diavolul exista si ca e aproape de el. Prin urmare secolul al XX-lea e cel mai pregatit sa devina crestin.>>
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
irina.c. spune:
Stire despre conferinta lui Danion:
http://ro.altermedia.info/familiesocietate/tinerii-si-sexualitatea-lansare-de-carte-si-conferinta-publica_4078.htmlIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
xenocid spune:
quote:
Originally posted by irina.c.quote:
Steinhardt:
Asa-i,e pregatit,dar din pacate nu devine.Parca din contra,crestinii se imputineaza.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
Fetele am o veste proasta. Nu stiu cum sa va spun dar...Secolul XX s'a terminat de 5 ani!!!. Nu se mai poate intimpla nimic cu el
*segmentation fault*
casandra spune:
Steinhardt:
<<Sotii nici nu stiu de ce taine adanci sunt inconjurati si ce taine adanci exprima cand venind acasa de la lucru el ii spune ei: ce frumoasa esti in seara asta, ori ea ii spunea lui: te asteptam, dragul meu, ai intarziat.>>
irina.c. spune:
quote:Nu-i nimc,e valabil si pentru secolul XXI.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by xenocidquote:Fetele am o veste proasta. Nu stiu cum sa va spun dar...Secolul XX s'a terminat de 5 ani!!!. Nu se mai poate intimpla nimic cu el *segmentation fault*
Originally posted by irina.c.quote:Asa-i,e pregatit,dar din pacate nu devine.Parca din contra,crestinii se imputineaza.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Steinhardt:
today
today
DARAEL spune:
quote:
Steinhardt:
<<Sotii nici nu stiu de ce taine adanci sunt inconjurati si ce taine adanci exprima cand venind acasa de la lucru el ii spune ei: ce frumoasa esti in seara asta, ori ea ii spunea lui: te asteptam, dragul meu, ai intarziat.>>
Darael – parafraza dupa Steinhardt:
<<Sotii nici nu stiu de ce Taine adanci sunt inconjurati si ce Taine adanci exprima cand, venind acasa de la lucru, ajung ca in Tacere sa se uite Unul in ochii Celuilalt..... Impreuna Traind Minunea ca nu mai sunt doi, ci Unul sunt.......>>
Pace tuturor !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
claudia_a spune:
Darael ... mi-au venit lacrimile!!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
fdoina spune:
Hristos a inviat!
sunt tare-tare amarata...Maria, fetita Irinei e tare bolnavioara, are o problema cu inimioara si se pare ca o vor opera.
sa va ganditi putin si la ele, ca mare nevoie au de rugaciune